Winy weekendowe?... No, no... a czy one z wina wynikały?g.kiecko pisze:Dzisiaj w niedzielę mój M w imię odkupienia swoich "weekendowych" win kupił mi tak upragnioną oliwkę europejską :P :P :P
Ogród Gośki
Bardzo ładnie wygląda ten klomb. Jak rośliny podrosną to będzie świetnie. Juka pewnie jeszcze da popis - ostatnio zauważyłam, że na samej mojej ulicy juk jest z 15. ;-D Widać tylko ja jestem zacofana roślinowo. ;-)
Podoba mi się także przód z okrągłymi kamieniami. Nie lubię przesady, a to ładnie i kontrastowo, a jednocześnie bez przesytu wygląda.
Pozdrawiam, Baśka
Podoba mi się także przód z okrągłymi kamieniami. Nie lubię przesady, a to ładnie i kontrastowo, a jednocześnie bez przesytu wygląda.
Pozdrawiam, Baśka
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Dziś chyba wszyscy M. mają takie problemy. Kilku znajomych dostało srogą dawkę pretensji od lubych. Mój chłopak na szczęście wszystko wydał i chęć "spotkań konsumpcji napojów wyskokowych" odeszła w zapomnienie.
Swoją drogą - kamienie kupujesz, prawda? ;-) Takich okazów to raczej nie da się od tak znaleźć.
Swoją drogą - kamienie kupujesz, prawda? ;-) Takich okazów to raczej nie da się od tak znaleźć.
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Oj oj Ja też jestem "okaz wyskokowy" Tylko od 9 lat jakoś nisko skaczę ...
Rekompensuję sobie to ogrodem
Moje bochny chleba nieźle M pojechały po kieszeni ... ale on mnie koochaaa i żeby nie słyszeć mojego biadolenia za uchem kupi mi wszystko w granicach rozsądku ..
Rekompensuję sobie to ogrodem
Moje bochny chleba nieźle M pojechały po kieszeni ... ale on mnie koochaaa i żeby nie słyszeć mojego biadolenia za uchem kupi mi wszystko w granicach rozsądku ..
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A my sobie też "skoczyliśmy" w weekend
Ale nie za wysoko, bo dzisiaj rano za kółko i do pracy, więc lajcik
Gosia, Jasła to ja do końca życia nie zapomnę, tam się przesiadałam w "Strzałę Południa" jeżdżąc do moich śp. Dziadków w Gorlicach
A wiesz, ostatnio byliśmy na rajdzie rodzinnym niedaleko, za Krempną, w Hucie Polańskiej. Świetne schronisko agroturystyczne, chyba dość nowe i jeszcze w rozbudowie, nazywa się Hajstra. Naprawdę piękne strony - niestety ja na trasę nie poszłam, tylko zrobiłam sobie dwugodzinny rajdzik z małą Anią na plecach, ale i tak było super!
Ale nie za wysoko, bo dzisiaj rano za kółko i do pracy, więc lajcik
Gosia, Jasła to ja do końca życia nie zapomnę, tam się przesiadałam w "Strzałę Południa" jeżdżąc do moich śp. Dziadków w Gorlicach
A wiesz, ostatnio byliśmy na rajdzie rodzinnym niedaleko, za Krempną, w Hucie Polańskiej. Świetne schronisko agroturystyczne, chyba dość nowe i jeszcze w rozbudowie, nazywa się Hajstra. Naprawdę piękne strony - niestety ja na trasę nie poszłam, tylko zrobiłam sobie dwugodzinny rajdzik z małą Anią na plecach, ale i tak było super!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Cześć 100krotko !
Strzała Południa - bez zmian, tylko ona w całym świecie opiera się postępowi
Krempna, Huta .. zanam, znam - to cudowne zakątki.
Koniecznie w Krempnej musisz zabrać Anię do muzeum przyrody - dla dzieci rewelacja :P
Strzała Południa - bez zmian, tylko ona w całym świecie opiera się postępowi
Krempna, Huta .. zanam, znam - to cudowne zakątki.
Koniecznie w Krempnej musisz zabrać Anię do muzeum przyrody - dla dzieci rewelacja :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
heh,
według rodzinnych legend, to ja się próbowałam urodzić w Strzale Południa ;-)
Na pewno jeszcze wybierzemy sięz dziećmi np. do Kotania, bo tam są świetne, mało męczące trasy, a świat taki całkiem inny, jakby się czas zatrzymał
według rodzinnych legend, to ja się próbowałam urodzić w Strzale Południa ;-)
Na pewno jeszcze wybierzemy sięz dziećmi np. do Kotania, bo tam są świetne, mało męczące trasy, a świat taki całkiem inny, jakby się czas zatrzymał
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka