Wwwiola - moje domowe roślinki
Ale fajna rodzinka tej biało-niebieskiej chimerki Ja kiedyś kupiłam w biedronce fiołka takiego dziwnego biało niebieskiego (podobny do tego na przedostatnim zdjęciu) Na początku myślałam że on taki już będzie ale później sie dowiedziałam że to potomek listkowy z chimery ;) Do tej pory mnie zadziwia bo wypuszcza kwiaty od białego do niebieskiego z różnymi wzorkami
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tego, który ma dwa różne kwiaty z jednej rośliny to aż pozazdrościłam - jest prześliczny! Pokazujesz tutaj widzę wiele praktycznej wiedzy fiołkowej - dzięki Ci za to bardzo
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
No to się zmobilizowałam do kolejnej sesji zdjęciowej, zapraszam do oglądania.
Zaczynam od .... nikt by nie zgadł, od fiołeczków
1-Ten w rzeczywistości jest bardziej "czarny", jest taki mocno, mocno granatowy, bardzo mi się podoba
2-Bardzo duże kwiaty
3-chimera dziecko w pełnym rozkwicie
4-okazało się, że jedno z dzieci mojej chimery jest w paski, podobne do oryginału
5-to jest fiołeczek z bratem poniżej
6-to ten brat, czyli dowód na to jak fiołki potrafią być "niebliczalne", takich jest więcej, tylko jeden jest taki jak powyżej
7-miniaturka biała
8-i mniej humorzasta miniaturka różowa
9-gloksynia, moje pytanie, co z tym fantem zrobić? kwiatek pod listkiem na małej sadzoneczce
10-moje storczyki
I to by było tyle
Zaczynam od .... nikt by nie zgadł, od fiołeczków
1-Ten w rzeczywistości jest bardziej "czarny", jest taki mocno, mocno granatowy, bardzo mi się podoba
2-Bardzo duże kwiaty
3-chimera dziecko w pełnym rozkwicie
4-okazało się, że jedno z dzieci mojej chimery jest w paski, podobne do oryginału
5-to jest fiołeczek z bratem poniżej
6-to ten brat, czyli dowód na to jak fiołki potrafią być "niebliczalne", takich jest więcej, tylko jeden jest taki jak powyżej
7-miniaturka biała
8-i mniej humorzasta miniaturka różowa
9-gloksynia, moje pytanie, co z tym fantem zrobić? kwiatek pod listkiem na małej sadzoneczce
10-moje storczyki
I to by było tyle
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: