Ogród Orinoko
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- orinoko01
- 200p
- Od: 21 cze 2009, o 22:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam milutko !!
Bardzo Wam dziekuje za odwiedziny...nie sądziłem że tak szybciutko ktoś mnie odwiedzi.
dankaja , Jolanto Postaram się zrobić więcej fotek i zamieścić co nieco....dziś zreszta dwie dokładam.
coma95 Te drzewa to Śliwy wiśniowe....dosadziłem tydzień temu jeszcze kilka ,żeby stworzyć szpaler rozdzielajacy ogród na dwie części.
dala ...raczej wrocławianina..hihiii widze że Cie mój nick nieco zmylił.
EdytaB Czyściec nie dość że ładny to jeszcze czmiele mają radoche.
Bardzo Wam dziekuje za odwiedziny...nie sądziłem że tak szybciutko ktoś mnie odwiedzi.
dankaja , Jolanto Postaram się zrobić więcej fotek i zamieścić co nieco....dziś zreszta dwie dokładam.
coma95 Te drzewa to Śliwy wiśniowe....dosadziłem tydzień temu jeszcze kilka ,żeby stworzyć szpaler rozdzielajacy ogród na dwie części.
dala ...raczej wrocławianina..hihiii widze że Cie mój nick nieco zmylił.
EdytaB Czyściec nie dość że ładny to jeszcze czmiele mają radoche.
- nocny_drwal
- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne rabaty, bardzo dojrzały ogród. Masz chyba dosć dużą powierzchnię?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- orinoko01
- 200p
- Od: 21 cze 2009, o 22:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo Wam dziekuje za miłe komentarze!!!
Ogród został założony koło czterech lat temu,wcześniej był na jego miejscu warzywnik ...nikomu nie potrzebne składziki i komórki...nie licząc ośmiu milionów różnych chwastolubnych zakamarków. Nastepnie był trawnik ,który sie ciągle kurczy. Ogród jest położony koło domu od strony południowej, a część od północy z idealnymi warunkami dla moich ulubionych Host. Tak sobie myśle teraz pisząc to, że lepiej zamieszcze wiecej zdjęć nastepnym razem ....bo te opisy mi ciężko wychodza....hihiii
Stasiu ....roslinki o które Ci pewnie chodzi to nie lawenda a Szałwia Omszona.
Ogród został założony koło czterech lat temu,wcześniej był na jego miejscu warzywnik ...nikomu nie potrzebne składziki i komórki...nie licząc ośmiu milionów różnych chwastolubnych zakamarków. Nastepnie był trawnik ,który sie ciągle kurczy. Ogród jest położony koło domu od strony południowej, a część od północy z idealnymi warunkami dla moich ulubionych Host. Tak sobie myśle teraz pisząc to, że lepiej zamieszcze wiecej zdjęć nastepnym razem ....bo te opisy mi ciężko wychodza....hihiii
Stasiu ....roslinki o które Ci pewnie chodzi to nie lawenda a Szałwia Omszona.