Familokowego ciąg dalszy
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Witam wszystkich milutkich gości prawie poświątecznie. Parę deko przybyło to tu, to tam, ale z tym obżarstwem już koniec.Jeszcze tylko parę dni i znów będą strzelać korki szampanów i petardy, a biedne zwierzaki znów będą się trząść ze strachu. a potem długo wyczekiwany czas na pierwsze siewy ,wchody i znów zacznie się ogrodowe szaleństwo Nawet się nie obejrzymy
ANDRZEJU nie przeceniaj mnie nie to nie moja robota to oryginał też dostałam go w prezencie od koleżanki to porcelanowy aniołek .Muszę go trzymać z dala od tego naszego aniołka- rozbójnika Teraz trzeba bedzie porobić parę ubranek dla lal które dostała pod choinkę .Ona lubi je przebierać mam tylko nadzieję ,ze nie zacznie im robić makijażu
No to wracamy do wspomnień
BEATKO witaj po świętach wianek w realu 100X ładniejszy niż na fotce wszystkim w koło się bardzo podobał. Krysia ma rzeczywiście zręczne łapki nie tylko do plecenia wianków ,ale i ozdabiania zresztą tak jak i Ty zawsze coś cudnego wyczarujesz
BEATKO [Bazyla] serdecznie dziękuję za piękne życzenia oczywiście oby się spełniły szczególnie ,żeby sezon obfitował w różne,różniste owadzie osobniki Już nie mogę się doczekać pierwszych owadów i kwiatów ojjj biedny będzie ten mój aparat
ANDRZEJU nie przeceniaj mnie nie to nie moja robota to oryginał też dostałam go w prezencie od koleżanki to porcelanowy aniołek .Muszę go trzymać z dala od tego naszego aniołka- rozbójnika Teraz trzeba bedzie porobić parę ubranek dla lal które dostała pod choinkę .Ona lubi je przebierać mam tylko nadzieję ,ze nie zacznie im robić makijażu
No to wracamy do wspomnień
BEATKO witaj po świętach wianek w realu 100X ładniejszy niż na fotce wszystkim w koło się bardzo podobał. Krysia ma rzeczywiście zręczne łapki nie tylko do plecenia wianków ,ale i ozdabiania zresztą tak jak i Ty zawsze coś cudnego wyczarujesz
BEATKO [Bazyla] serdecznie dziękuję za piękne życzenia oczywiście oby się spełniły szczególnie ,żeby sezon obfitował w różne,różniste owadzie osobniki Już nie mogę się doczekać pierwszych owadów i kwiatów ojjj biedny będzie ten mój aparat
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu
Wszystkiego najlepszego po Świętach
Miło się nasycić kolorami ,gdy za oknem jedynie szarość i zieleń choinek oraz ...mchu.
Forumki kochane, że podzieliły się własnymi ozdobami.
Mój wianek leży nie skończony
Wszystkiego najlepszego po Świętach
Miło się nasycić kolorami ,gdy za oknem jedynie szarość i zieleń choinek oraz ...mchu.
Forumki kochane, że podzieliły się własnymi ozdobami.
Mój wianek leży nie skończony
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Prawda, lada chwila, a szaleństwo ogrodowe znów się zacznie Z każdym dniem coraz bliżej do wiosny
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Oj, żeby to tylko przybyło po kilka deko, to nie byłoby źle. Chociaż w tym roku byłam gospodynią i gości miałam dużo, to i się nie nasiedziałam, a co się z tym łączy, to i się nie przejadłam, bo nie bardzo miałam kiedy
Gdyby teraz w ogrodach były jakieś kwiaty, to mogłabyś nastrzelać kropelkowych fotek, bo leje już od kilku dni. Jednak jest, tak jak piszesz, szaro, buro i ponuro
Ale może przyszły rok przyjdzie pogodny?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Gdyby teraz w ogrodach były jakieś kwiaty, to mogłabyś nastrzelać kropelkowych fotek, bo leje już od kilku dni. Jednak jest, tak jak piszesz, szaro, buro i ponuro
Ale może przyszły rok przyjdzie pogodny?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witaj Jadziu poświatecznie
Tak jeszcze Nowy Rok przed nami. I nowy sezon.
Zaraz będą nowe wysiewy .nowe plany i nowe zakupy
Pozdrawiam
Tak jeszcze Nowy Rok przed nami. I nowy sezon.
Zaraz będą nowe wysiewy .nowe plany i nowe zakupy
Pozdrawiam
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Pocieszyłam oczy pięknymi kolorkami z Twojego ogrodu Tego mi teraz najbardziej brakuje - kolorów!
Byle do wiosny... a po nowym roku wszyscy przejdziemy na dietę
Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok
Byle do wiosny... a po nowym roku wszyscy przejdziemy na dietę
Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadziu bardzo dziękuję za życzenia.
Oglądając Twoje zdjęcia z ogrodu miałam wrażenie, że jestem tam naprawdę i w każdej chwili mogę dotknąć płatków róż czy podziwiać cudne dalie.
To dziwne uczucie ale bardzo realne.
Wszystkiego dobrego kochana i DO SIEGO ROKU.
Oglądając Twoje zdjęcia z ogrodu miałam wrażenie, że jestem tam naprawdę i w każdej chwili mogę dotknąć płatków róż czy podziwiać cudne dalie.
To dziwne uczucie ale bardzo realne.
Wszystkiego dobrego kochana i DO SIEGO ROKU.
- JAKUCH
Mokro mokro mokro i nie widać poprawy, jednak tylko martwię się o tulipany czy nie zgniją przy takich opadach Reszcie roślin to akuratnie pasuje, gorzej jak nagle przyjdą mocne mrozy to rozwali pnie róż na amen Już wczoraj widziałam ,że Elżbietka ma pęknięty pieniek zastanawiam się czym to zabliźnić czy np nie posmarować maścią i opakować taśmą bo akuratnie te pędy idą na pergolę W innym wypadku nie będzie kwiatów na pergoli tylko na nizinach .Patyczki maja sie dobrze mam posadzone z Silesii ,Postiliona ,Mister Lincolna Eyes for you ,Princa de Monaco,Elżbietkowe, Pretty sunrise i inne. Ciekawe ile z nich będzie do oddania w dobre ręce .
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2019 Roku i oby nasze ogrody kwitły na chwałę hodowcom tych róż
ELUSIA zapraszam w sezonie dawno do mnie nie zaglądałaś. Zrobia cosik dobrego na Twoje powitanie Mam nadzieję ,ze róże po takiej dawce dobrej ziemi i nawozu nie będę musiała ponaglać do kwitnienia
BASIU jak fajnie ,ze chociaż na zakończenie roku sie pojawiłaś Mnie tam dieta nie grozi, bo już zgubiłam to co przybyło .Przy Amelce nie ma szans na dodatkowe dekagramy Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym sezonie
ANIU ano ani się obejrzymy jak zaczniemy szaleć w ogródkach .Ty masz już sprecyzowane plany na nowy sezon jak już nie muszę takich snuć, bo miejsca niet .Oby tylko to co mam rosło i cudownie kwitło
IWONKO jakoś teraz nie chce mi sie robić kropelkowych fotek jakoś nie trzymają sie takie cudne krople .Jedynie ładnie trzymają sie krople na kokoryczy lakolistnej .Tobie również wszystkiego naj w nadchodzącym roku 2019
NATALKOna takie szaleństwo ogrodowe juz wszyscy czekamy i ten ogrodowy aerobic i na pierwsze kwiaty krokusów i na owady oczywiście, bo bez nich ogródek byłby tylko zieloną doliną.Wtedy wszystkie zbędne dekagramy znikną w mig
AGNIESZKO z forumowych prezentów cieszę sie najbardziej to dla mnie wyróżnienie Tobie również udanego startu w Nowy sezon .Wianek będzie jak znalazł na następne święta
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2019 Roku i oby nasze ogrody kwitły na chwałę hodowcom tych róż
ELUSIA zapraszam w sezonie dawno do mnie nie zaglądałaś. Zrobia cosik dobrego na Twoje powitanie Mam nadzieję ,ze róże po takiej dawce dobrej ziemi i nawozu nie będę musiała ponaglać do kwitnienia
BASIU jak fajnie ,ze chociaż na zakończenie roku sie pojawiłaś Mnie tam dieta nie grozi, bo już zgubiłam to co przybyło .Przy Amelce nie ma szans na dodatkowe dekagramy Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym sezonie
ANIU ano ani się obejrzymy jak zaczniemy szaleć w ogródkach .Ty masz już sprecyzowane plany na nowy sezon jak już nie muszę takich snuć, bo miejsca niet .Oby tylko to co mam rosło i cudownie kwitło
IWONKO jakoś teraz nie chce mi sie robić kropelkowych fotek jakoś nie trzymają sie takie cudne krople .Jedynie ładnie trzymają sie krople na kokoryczy lakolistnej .Tobie również wszystkiego naj w nadchodzącym roku 2019
NATALKOna takie szaleństwo ogrodowe juz wszyscy czekamy i ten ogrodowy aerobic i na pierwsze kwiaty krokusów i na owady oczywiście, bo bez nich ogródek byłby tylko zieloną doliną.Wtedy wszystkie zbędne dekagramy znikną w mig
AGNIESZKO z forumowych prezentów cieszę sie najbardziej to dla mnie wyróżnienie Tobie również udanego startu w Nowy sezon .Wianek będzie jak znalazł na następne święta
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Kochana Jadziu jakże piękne wspominkowe zdjęcia aż się buzia sama śmieje. Obecnie jestem u rodzinki na Dolnym Śląsku i tu także pogoda fatalna, leje, wieje, szaro, buro i ponuro. Wypisz, wymaluj mokry listopad. Dlatego tym bardziej człowiek tęskni za takimi kolorowymi obrazkami. Już z niecierpliwością czekam na nowy sezon, ale póki co cieszę oczy tym co było.
Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz przesyłam moc i że szczególnym uwzględnieniem buziaczkow dla slodziuchnej Amelci.
Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz przesyłam moc i że szczególnym uwzględnieniem buziaczkow dla slodziuchnej Amelci.
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Jadziu w ten ostatni dzień w starym roku życzę Ci samych pogodnych dni , dużo zdrowia , słoneczka i pięknie kwitnącego ogrodu w NOWYM
2019 ROKU
2019 ROKU
- JAKUCH
Życzę wszystkim udanego startu w Nowy 2019 roczek oby był lepszy lub taki jak mijający
TERENIU Tobie również udanego sezonu i oby wszystkie nasze róże kwitły tak jak ta moja powyżej
BEATKO kochana dziękuję za życzenia i buziaczki także dla tego naszego diabełka Daje nam ta istotka wiele radości, ale potrafi też zaleźć za skórę i to porządnie. Zresztą sama wiesz jak to jest z dziećmi Życzę Ci udanego Sylwestra
DO SIEGO ROKU
TERENIU Tobie również udanego sezonu i oby wszystkie nasze róże kwitły tak jak ta moja powyżej
BEATKO kochana dziękuję za życzenia i buziaczki także dla tego naszego diabełka Daje nam ta istotka wiele radości, ale potrafi też zaleźć za skórę i to porządnie. Zresztą sama wiesz jak to jest z dziećmi Życzę Ci udanego Sylwestra
DO SIEGO ROKU
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Jadziu
Witaj w Nowym Roku
Niech będzie zdrowy i szczęśliwy.
Ogród niech będzie miejscem relaksu i spokoju
Fajne zdjęcie z drewnianym płotem i żółtą różą.
Witaj w Nowym Roku
Niech będzie zdrowy i szczęśliwy.
Ogród niech będzie miejscem relaksu i spokoju
Fajne zdjęcie z drewnianym płotem i żółtą różą.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia