Familokowego ciąg dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowego ciąg dalszy

Post »

Witam wszystkich milutkich gości prawie poświątecznie. ;:196 Parę deko :wink: przybyło to tu, to tam, ale z tym obżarstwem już koniec.Jeszcze tylko parę dni i znów będą strzelać korki szampanów i petardy, a biedne zwierzaki znów będą się trząść ze strachu. a potem długo wyczekiwany czas na pierwsze siewy ,wchody i znów zacznie się ogrodowe szaleństwo :heja Nawet się nie obejrzymy

ANDRZEJU nie przeceniaj mnie :) nie to nie moja robota to oryginał też dostałam go w prezencie od koleżanki to porcelanowy aniołek .Muszę go trzymać z dala od tego naszego aniołka- rozbójnika ;:167 :wink: Teraz trzeba bedzie porobić parę ubranek dla lal które dostała pod choinkę .Ona lubi je przebierać :) mam tylko nadzieję ,ze nie zacznie im robić makijażu :;230
No to wracamy do wspomnień

Obrazek

Obrazek

BEATKO witaj po świętach ;:196 wianek w realu 100X ładniejszy niż na fotce wszystkim w koło się bardzo podobał. Krysia ma rzeczywiście zręczne łapki nie tylko do plecenia wianków ,ale i ozdabiania zresztą tak jak i Ty zawsze coś cudnego wyczarujesz ;:180

Obrazek

Obrazek

BEATKO [Bazyla] serdecznie dziękuję za piękne życzenia oczywiście oby się spełniły szczególnie ,żeby sezon obfitował w różne,różniste owadzie osobniki ;:196 Już nie mogę się doczekać pierwszych owadów i kwiatów ojjj biedny będzie ten mój aparat :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu
Wszystkiego najlepszego po Świętach ;:196
Miło się nasycić kolorami ,gdy za oknem jedynie szarość i zieleń choinek oraz ...mchu.
Forumki kochane, że podzieliły się własnymi ozdobami.
Mój wianek leży nie skończony :oops:
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Prawda, lada chwila, a szaleństwo ogrodowe znów się zacznie ;:224 Z każdym dniem coraz bliżej do wiosny :tan
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Oj, żeby to tylko przybyło po kilka deko, to nie byłoby źle. Chociaż w tym roku byłam gospodynią i gości miałam dużo, to i się nie nasiedziałam, a co się z tym łączy, to i się nie przejadłam, bo nie bardzo miałam kiedy :;230
Gdyby teraz w ogrodach były jakieś kwiaty, to mogłabyś nastrzelać kropelkowych fotek, bo leje już od kilku dni. Jednak jest, tak jak piszesz, szaro, buro i ponuro ;:131
Ale może przyszły rok przyjdzie pogodny?
Wszystkiego dobrego w Nowym RokuObrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Witaj Jadziu poświatecznie :wit
Tak jeszcze Nowy Rok przed nami. I nowy sezon.
Zaraz będą nowe wysiewy .nowe plany i nowe zakupy :)
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Pocieszyłam oczy pięknymi kolorkami z Twojego ogrodu ;:167 Tego mi teraz najbardziej brakuje - kolorów!
Byle do wiosny... a po nowym roku wszyscy przejdziemy na dietę ;:306
Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok ;:196
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Jadziu bardzo dziękuję za życzenia. ;:167
Oglądając Twoje zdjęcia z ogrodu miałam wrażenie, że jestem tam naprawdę i w każdej chwili mogę dotknąć płatków róż czy podziwiać cudne dalie.
To dziwne uczucie ale bardzo realne.
Wszystkiego dobrego kochana i DO SIEGO ROKU. ;:167
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mokro mokro mokro i nie widać poprawy, jednak tylko martwię się o tulipany czy nie zgniją przy takich opadach ;:224 Reszcie roślin to akuratnie pasuje, gorzej jak nagle przyjdą mocne mrozy to rozwali pnie róż na amen ;:222 Już wczoraj widziałam ,że Elżbietka ma pęknięty pieniek zastanawiam się czym to zabliźnić czy np nie posmarować maścią i opakować taśmą bo akuratnie te pędy idą na pergolę ;:224 W innym wypadku nie będzie kwiatów na pergoli tylko na nizinach .Patyczki maja sie dobrze mam posadzone z Silesii ,Postiliona ,Mister Lincolna Eyes for you ,Princa de Monaco,Elżbietkowe, Pretty sunrise i inne. Ciekawe ile z nich będzie do oddania w dobre ręce .

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2019 Roku i oby nasze ogrody kwitły na chwałę hodowcom tych róż

Obrazek

Obrazek

ELUSIA zapraszam w sezonie dawno do mnie nie zaglądałaś. Zrobia cosik dobrego na Twoje powitanie ;:196 Mam nadzieję ,ze róże po takiej dawce dobrej ziemi i nawozu nie będę musiała ponaglać do kwitnienia

Obrazek

Obrazek

BASIU jak fajnie ,ze chociaż na zakończenie roku sie pojawiłaś Mnie tam dieta nie grozi, bo już zgubiłam to co przybyło .Przy Amelce nie ma szans na dodatkowe dekagramy :;230 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym sezonie ;:196

Obrazek

Obrazek

ANIU ano ani się obejrzymy jak zaczniemy szaleć w ogródkach .Ty masz już sprecyzowane plany na nowy sezon jak już nie muszę takich snuć, bo miejsca niet ;:174 .Oby tylko to co mam rosło i cudownie kwitło

Obrazek

Obrazek

IWONKO jakoś teraz nie chce mi sie robić kropelkowych fotek jakoś nie trzymają sie takie cudne krople .Jedynie ładnie trzymają sie krople na kokoryczy lakolistnej .Tobie również wszystkiego naj w nadchodzącym roku 2019 ;:196

Obrazek

Obrazek

NATALKOna takie szaleństwo ogrodowe juz wszyscy czekamy i ten ogrodowy aerobic i na pierwsze kwiaty krokusów i na owady oczywiście, bo bez nich ogródek byłby tylko zieloną doliną.Wtedy wszystkie zbędne dekagramy znikną w mig ;:196

Obrazek

Obrazek

AGNIESZKO z forumowych prezentów cieszę sie najbardziej ;:180 to dla mnie wyróżnienie :oops: Tobie również udanego startu w Nowy sezon ;:196 .Wianek będzie jak znalazł na następne święta

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bazyla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2017, o 20:44

Post »

Kochana Jadziu jakże piękne wspominkowe zdjęcia ;:oj aż się buzia sama śmieje. Obecnie jestem u rodzinki na Dolnym Śląsku i tu także pogoda fatalna, leje, wieje, szaro, buro i ponuro. Wypisz, wymaluj mokry listopad. Dlatego tym bardziej człowiek tęskni za takimi kolorowymi obrazkami. Już z niecierpliwością czekam na nowy sezon, ale póki co cieszę oczy tym co było.
Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz przesyłam moc ;:196 i ;:168 że szczególnym uwzględnieniem buziaczkow dla slodziuchnej Amelci.
Życie jest zbyt krótkie, żeby się na nie obrażać
Beata
Bazylowo
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Jadziu w ten ostatni dzień w starym roku życzę Ci samych pogodnych dni , dużo zdrowia , słoneczka i pięknie kwitnącego ogrodu w NOWYM
2019 ROKU ;:3 ;:167 ;:168
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Życzę wszystkim udanego startu w Nowy 2019 roczek oby był lepszy lub taki jak mijający ;:196

Obrazek

TERENIU Tobie również udanego sezonu i oby wszystkie nasze róże kwitły tak jak ta moja powyżej ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

BEATKO kochana dziękuję za życzenia i buziaczki także dla tego naszego diabełka ;:167 Daje nam ta istotka wiele radości, ale potrafi też zaleźć za skórę i to porządnie. Zresztą sama wiesz jak to jest z dziećmi Życzę Ci udanego Sylwestra ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

DO SIEGO ROKU
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Jadziu
Witaj w Nowym Roku ;:196
Niech będzie zdrowy i szczęśliwy.
Ogród niech będzie miejscem relaksu i spokoju :D
Fajne zdjęcie z drewnianym płotem i żółtą różą.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:4
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”