Zieloni przyjaciele Kati
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karinko, ja też nigdy wcześniej takich rzeczy nie widziałam. Cóż natura czasem płata nam figle a mój fikus jest tego żywym dowodem
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 lut 2009, o 12:36
Tak sie zastanawiam gdzie dostac taka roslinke ,hmmm spradze na allegro :okati-1976 pisze:Martynko, z reguły jest to bezproblemowa roślinka. Należy jednak pamiętać o kilku zasadach.
Utrzymywać stałą wilgotność podłoża(nie mokro ale delikatnie wilgotne)
Wilgotne powietrze, nie lubi suchego powietrza, uwielbia zraszanie
- kati-1976
O matko, ileż gości.
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.
Z moich spostrzerzeń wnioskuje, że wiosna już tuż tuż. U mnie większość roślin wybudza się z zimowego snu co bardzo mnie cieszy. Wreszcie jest w nich życie
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.
Z moich spostrzerzeń wnioskuje, że wiosna już tuż tuż. U mnie większość roślin wybudza się z zimowego snu co bardzo mnie cieszy. Wreszcie jest w nich życie
- kati-1976
Jagódko dziękuję za te "okazy". na razie to jeszcze takie mini okaziki
JadzieńkoTobie również dziękuję za miłe słowa. Sklep hmm. Jeszcze nie teraz. Najpierw muszę nauczyć się rozmnażania kaktusów z nasion Potem pomyślimy. Pokażę tą moją setkę ale chyba na fotce grupowej bo jakbym zaczęla je dodawać pojedyńczo to fotosik mógłby się zbuntować
JadzieńkoTobie również dziękuję za miłe słowa. Sklep hmm. Jeszcze nie teraz. Najpierw muszę nauczyć się rozmnażania kaktusów z nasion Potem pomyślimy. Pokażę tą moją setkę ale chyba na fotce grupowej bo jakbym zaczęla je dodawać pojedyńczo to fotosik mógłby się zbuntować
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Kasiu, nie potrafię zdecydować, która z Twoich roślinek podoba mi się najbardziej. Pilea i koleusik rosną jak na drożdżach, zapału do kwitnienia Twej begonii można tylko pozazdrościć, a takich figli, jakie Ci fikus spłatał życzę sobie codziennie dziesięć.
Dobrze, że przynajmniej kaktusomania omija mnie szerokim łukiem.
Dobrze, że przynajmniej kaktusomania omija mnie szerokim łukiem.