Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- Nadzieja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 sty 2012, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Jeżówki masz wprost boskie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
szyszunia-IwonkoLilie ,liliowce kocham Cynie lubie i sadzę jako uzupełniacze .A masz rację długo tez stoja w wazonie
juni-Beatko Bardzo dziękuję za nazwę tej lili
Ewo wMoja Fiona to łagodna indywidualista
korzo_m-Dorotko;heliofitka-Iwonko Dziękuję za słowa uznania. A Fiona jest ławna,,poluje na wszystko co się rusza,,,ale uśmieca tylko myszki,,,ale nie zjada ich,,tylko znosi na taras Nachyłek jest nawet ładniutki,,,mam go pierwszy rok;Mieczyków mam jeszcze kilka ciekawych ,,bordowych, fioletowych,,,ale to na następny raz pokarzę
misiaczekm-PiotrzeCynie lubie jako uzupełniacze,bo długo kwitną,Nachyłek ładny,,,mam go pierwszy rok ,,,zobaczymy jak przezimuje.
ModraczkuWitam Cię w moich zielonych progach,Cieszę się,że podaba Ci się u mnie,mnie tez Prezenciki mi tez brdzo się podobają Mój M ,napoczątki,,mówił,,,gdzie to wszystko pomieścisz,,,może za dużo,,,może,,,coś tamm,,,ble,,ble,,,.Ale jak podrosło wszystko ładnie,,,to to mu sie wszystko podoba a teraz sam nazwami kwiatów operuję n(iektórymi) już,do skpepu ogrodniczego ze mną jedżdzi, czy szkólek Takżer pomalutku i swojego zmienisz ogrodowo Zakładaj swój wąteczek,abym mogła Cię odwidzać;
roza333 ;mar33-MarysiuDziękuję za tak milutkie słowa
Darmokot-Michale Kociak to nasz ulubienica rodziny Jaszczurki przyznam ciekawie wygladają,,,,dzięki działce oswoiłam się z żabami i innymi robaczkami Jeżówki teraz pięknie wygladają . Wszystkie letnie kwitnienia uwielbiam,,,,daja tyle radości i enrgii pozytywnej,,,,a tego nam trzeba
Ewka0124Dzięki.Moja Fiona to była wypłoch wszystkiego sie bała,,,OPna to miasowy kot ,tylko w mieszkaniu,jak jedziemy na działkę to ja zabieramy,,,ale juz bardzo lubi hasnie na niej,,,wytarzać się w piachu,,,ganiać za motylami WAw!!Twoja z kuna walczyła,,,to prawdziwy drapieżnik,,,dobrze,że moja nie ma takiej rywalki,,,bo nie wiem jakby z tego wyszła
malgocha1960 Ja bardzo lubię białe kwiaty w ogrodzie i nawet ich sporo mam,sa wdzięczne,ładne i takie subtelne
Kochammmkwiaty-Aguś; Nadzieja-Kasiu Witaj.Jeżówki są śliczne.A chyba wszystkie kwiaty w zbliżeniu pięknie wygladają Jeżówki 2 jeszcze sobie kupiłam 2 dni temu,,,i Marmolade, ,,jeszcze żółtej mi brakuję
dalszy mój misz-masz ogrodowy
Nasturcja (Tropaeolum L.)
Liliowce;
Torrid
Liliowiec "Catherine Woodbury"
[URL=www.fotosik.pl]
Zawilec japoński (Anemone hupehensis
dalia;
groszek zimujący
i Malwa (Alcea L.)
Borówka amerykańska
juni-Beatko Bardzo dziękuję za nazwę tej lili
Ewo wMoja Fiona to łagodna indywidualista
korzo_m-Dorotko;heliofitka-Iwonko Dziękuję za słowa uznania. A Fiona jest ławna,,poluje na wszystko co się rusza,,,ale uśmieca tylko myszki,,,ale nie zjada ich,,tylko znosi na taras Nachyłek jest nawet ładniutki,,,mam go pierwszy rok;Mieczyków mam jeszcze kilka ciekawych ,,bordowych, fioletowych,,,ale to na następny raz pokarzę
misiaczekm-PiotrzeCynie lubie jako uzupełniacze,bo długo kwitną,Nachyłek ładny,,,mam go pierwszy rok ,,,zobaczymy jak przezimuje.
ModraczkuWitam Cię w moich zielonych progach,Cieszę się,że podaba Ci się u mnie,mnie tez Prezenciki mi tez brdzo się podobają Mój M ,napoczątki,,mówił,,,gdzie to wszystko pomieścisz,,,może za dużo,,,może,,,coś tamm,,,ble,,ble,,,.Ale jak podrosło wszystko ładnie,,,to to mu sie wszystko podoba a teraz sam nazwami kwiatów operuję n(iektórymi) już,do skpepu ogrodniczego ze mną jedżdzi, czy szkólek Takżer pomalutku i swojego zmienisz ogrodowo Zakładaj swój wąteczek,abym mogła Cię odwidzać;
roza333 ;mar33-MarysiuDziękuję za tak milutkie słowa
Darmokot-Michale Kociak to nasz ulubienica rodziny Jaszczurki przyznam ciekawie wygladają,,,,dzięki działce oswoiłam się z żabami i innymi robaczkami Jeżówki teraz pięknie wygladają . Wszystkie letnie kwitnienia uwielbiam,,,,daja tyle radości i enrgii pozytywnej,,,,a tego nam trzeba
Ewka0124Dzięki.Moja Fiona to była wypłoch wszystkiego sie bała,,,OPna to miasowy kot ,tylko w mieszkaniu,jak jedziemy na działkę to ja zabieramy,,,ale juz bardzo lubi hasnie na niej,,,wytarzać się w piachu,,,ganiać za motylami WAw!!Twoja z kuna walczyła,,,to prawdziwy drapieżnik,,,dobrze,że moja nie ma takiej rywalki,,,bo nie wiem jakby z tego wyszła
malgocha1960 Ja bardzo lubię białe kwiaty w ogrodzie i nawet ich sporo mam,sa wdzięczne,ładne i takie subtelne
Kochammmkwiaty-Aguś; Nadzieja-Kasiu Witaj.Jeżówki są śliczne.A chyba wszystkie kwiaty w zbliżeniu pięknie wygladają Jeżówki 2 jeszcze sobie kupiłam 2 dni temu,,,i Marmolade, ,,jeszcze żółtej mi brakuję
dalszy mój misz-masz ogrodowy
Nasturcja (Tropaeolum L.)
Liliowce;
Torrid
Liliowiec "Catherine Woodbury"
[URL=www.fotosik.pl]
Zawilec japoński (Anemone hupehensis
dalia;
groszek zimujący
i Malwa (Alcea L.)
Borówka amerykańska
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Liliowce niesamowite Chyba w każdym kolorze, a kolorki takie nasycone
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu łany zawilców przepiękny widok!
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu znowu mnie cdnie zaskoczyłas
ŚLICZności,piekne liliowe a nasturcja przecudna
Mam pytanko
Widze u Ciebie jezówki,Czy może masz doświadczenie ww ich przesadzaniu,Jak mozesz napisz kiedy moge przesadzic kilka z nich
ŚLICZności,piekne liliowe a nasturcja przecudna
Mam pytanko
Widze u Ciebie jezówki,Czy może masz doświadczenie ww ich przesadzaniu,Jak mozesz napisz kiedy moge przesadzic kilka z nich
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ,ależ piękne te Twoje kwiatuszki .Nie wiadomo ,które ładniejsze .Liliowce cudowne u mnie też szaleją .
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Aniu super fotki robaczki na kwiatach i osypujący pyłek, wnętrza kwiatów , lepiej widać jak bym podglądała w ogrodzie
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu, Aniu zobaczyłam że zmieniłaś awatarek - bardzo ładny taki wakacyjny
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, ale masz wypasione liliowce, aż chęć mnie bierze żeby zasadzić u siebie. Zmieniłaś awatar- gdzie byłaś na wakacjach?
....................
U Grażyny w ogrodzie
....................
U Grażyny w ogrodzie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu w poprzedniej turze zwyciężają FIONA i nachyłek, a w drugiej liliowce
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Śliczny wakacyjny avatarek
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Fajny avatar, ten różowy liliowiec cudowny
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu, ten Twój miszmasz cudny, a i pokazany w cudny sposób