Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
Fotorelacja z ostatnich miesięcy - nic dodać nic ująć Wszystko tam jest; przede wszystkim Twój talent do robienia zdjęć i uwieczniania wyjątkowych scen
A te kamienie pod murem? To nowe czy powyciągane z obrzeży?
A te kamienie pod murem? To nowe czy powyciągane z obrzeży?
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Michał cudne te ostróżki
Na wtorek możemy się umówić - przyjeżdżaj tylko przyrzeknij ze nie będziesz się śmiał że tak zarosłam
Napisz na PW o której by Ci pasowało najlepiej i czy przyjedziesz prosto na działkę czy do domu ???
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Na wtorek możemy się umówić - przyjeżdżaj tylko przyrzeknij ze nie będziesz się śmiał że tak zarosłam
Napisz na PW o której by Ci pasowało najlepiej i czy przyjedziesz prosto na działkę czy do domu ???
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ha - a więc to takie dzikie występy zapowiadała Beti w swoim wątku! A...przepraszam bardzo...a czemu to ja nie zostałam zaproszona???
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Baby przyjechały i pojechały, ale się uśmiałem, szczególnie jak wyjeżdżały
Ewa gajowa obawiam się, że gdybyś przyjechała to by Cię tu zostawiły, ledwo psa wcisnęły do środka
Beatka Napisz w jakim stanie dojedziecie
Jacek Kamienie zobaczysz w niedzielę bo jeszcze leżą, powyciągane ze wszystkich rabat przy trawniku, teraz wreszcie koszenie nie jest taką zmorą.
Ewamaj Z ostróżek pozostały trupy po nawałnicy niedzielnej ale ich nie ściąłem , żeby Terenia z Beatką zobaczyły, że te kwiatki rzeczywiście istniały. Też mam spadź na śliwkach.
Bogusiu Jeśli nie zetniesz kwiatostanów to możesz się spodziewać na jesieni drobiu ostróżkowego wokół roślin a na przyszły sezon pięknego kwitnienia dzieci
Ewa Rewi Dziękuję
Marysiu To poczekajmy do jesieni z ziołami, będę mieć większą pewność, że przyjedziesz
Ewa bina W obecnej chwili też tunelami przedzieram się przez ogród ale dosłownie tunelami bo wykopałem ścieżki i zrobiły się fosy, w których płynęła woda A halabarda bardzo dobry wynalazek
Ewa gajowa obawiam się, że gdybyś przyjechała to by Cię tu zostawiły, ledwo psa wcisnęły do środka
Beatka Napisz w jakim stanie dojedziecie
Jacek Kamienie zobaczysz w niedzielę bo jeszcze leżą, powyciągane ze wszystkich rabat przy trawniku, teraz wreszcie koszenie nie jest taką zmorą.
Ewamaj Z ostróżek pozostały trupy po nawałnicy niedzielnej ale ich nie ściąłem , żeby Terenia z Beatką zobaczyły, że te kwiatki rzeczywiście istniały. Też mam spadź na śliwkach.
Bogusiu Jeśli nie zetniesz kwiatostanów to możesz się spodziewać na jesieni drobiu ostróżkowego wokół roślin a na przyszły sezon pięknego kwitnienia dzieci
Ewa Rewi Dziękuję
Marysiu To poczekajmy do jesieni z ziołami, będę mieć większą pewność, że przyjedziesz
Ewa bina W obecnej chwili też tunelami przedzieram się przez ogród ale dosłownie tunelami bo wykopałem ścieżki i zrobiły się fosy, w których płynęła woda A halabarda bardzo dobry wynalazek
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Michale miałam rodzine gdzieś koło Kielc ,a właściwie to rodzina mojego pradziatka byłam u niej z moimi rodzicami jak miałam 6 lat . Pamiętam tylko ,że było tam pięknie
Pozdrawiam Alicja
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Michale! pracusiu, cały czas siedzisz w ogrodzie! a w piękne, lubuskie strony kiedy wybierasz się ?
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Michał witam .
Betinka padła i ja też dlatego dopiero teraz zaglądam do Ciebie aby Ci podziękować za wszystko Oznajmiam czereśnie zjedzone , oczywiście z pestkami Wierzby wsadzone , tawułka też reszta stoi w wodzie , jutro będę sadzonkować
Nie tylko Beatka dostała chandry ale i ja też - Twój ogród jest PIĘKNY i tyle masz tam perełek ukrytych
Dziękuje bardzo , pozdrawiam i życzę spokojnej nocy
Betinka padła i ja też dlatego dopiero teraz zaglądam do Ciebie aby Ci podziękować za wszystko Oznajmiam czereśnie zjedzone , oczywiście z pestkami Wierzby wsadzone , tawułka też reszta stoi w wodzie , jutro będę sadzonkować
Nie tylko Beatka dostała chandry ale i ja też - Twój ogród jest PIĘKNY i tyle masz tam perełek ukrytych
Dziękuje bardzo , pozdrawiam i życzę spokojnej nocy
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam nadzieję, że poważnych strat nie było. Mnie na razie nieszczęścia omijają-może natura chce odpokutować za mróz w maju
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Beatko Mam nadzieję, że już doszłaś do siebie Zapraszam ponownie, ściezki już zrobiłem, więc nie trzeba się pilnować żeby nogi między kwiatkami nie złamać.
Alicjo Rzeczywiście mamy dość ładne okolice, tylko deszcz tu nie chce padać.
Bogusiu Na razie w lubuskie mogę się wybrać jedynie wirtualnie ale gdybym rzeczywiście się znalazł w Twoich stronach oczywiście dam znać.
Tereniu Dziękuję, było mi bardzo miło, mam nadzieję, że wszystkie rośliny zdrowo się mają. 2 Paulownie od Ciebie wypuściły pączki, 3 porzeczki żyją i 3 żylistki
Ewa Jedyną stratą oprócz połamanych kwiatków był kłęk, nie rosło to drzewko przez 2 lata, jak tej wiosny wypuściło ładną gałąź w maju to ją mróz ciachnął, odbiło, odrosło na pół metra i znów go właśnie wichura złamała ale już widzę, że nowe wypuszcza
Dziękuję wszystkim za odwiedziny dary, rady i ogólnie za wszystko
Proszę o zamknięcie wątku, niebawem pojawi się kolejny
Alicjo Rzeczywiście mamy dość ładne okolice, tylko deszcz tu nie chce padać.
Bogusiu Na razie w lubuskie mogę się wybrać jedynie wirtualnie ale gdybym rzeczywiście się znalazł w Twoich stronach oczywiście dam znać.
Tereniu Dziękuję, było mi bardzo miło, mam nadzieję, że wszystkie rośliny zdrowo się mają. 2 Paulownie od Ciebie wypuściły pączki, 3 porzeczki żyją i 3 żylistki
Ewa Jedyną stratą oprócz połamanych kwiatków był kłęk, nie rosło to drzewko przez 2 lata, jak tej wiosny wypuściło ładną gałąź w maju to ją mróz ciachnął, odbiło, odrosło na pół metra i znów go właśnie wichura złamała ale już widzę, że nowe wypuszcza
Dziękuję wszystkim za odwiedziny dary, rady i ogólnie za wszystko
Proszę o zamknięcie wątku, niebawem pojawi się kolejny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Michale zjawiasz się, żeby zamknąć wątek ale zdążę Ci pomachać i czekam na następny