Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie
- Klara154
- 100p
- Od: 14 sie 2012, o 08:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie
Pooglądałam u Ciebie i przyznam, że wszystko jest takie wysmakowane. Rabaty takie - dobrane. U mnie tę niektóre połączenia już są, albo dopiero będą np. miodunka między hostami, w cieniu drzewa.
I Twoje róże...mmm. Super.
Weselny stół bardzo mi się podoba tak przystrojony, robi wrażenie i na pewno zostanie zapamiętany przez gości.
I Twoje róże...mmm. Super.
Weselny stół bardzo mi się podoba tak przystrojony, robi wrażenie i na pewno zostanie zapamiętany przez gości.
Stół weselny wygląda iście po królewsku
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko pięknie stół przystrojony, przepięknie a pomysł z podarowaniem drzewka, jeszcze nie słyszałam, a świetny
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko ...co komu się podoba ...dla mnie jednak ten blichtr jest obcy ..nie lubię po prostu wzorowania się na tzw. modzie z programów obcojęzycznych ...czyli typu ...jak szaleć , to szaleć ...
Natomiast czereśniowa Alchymist super ...ramblery prowadzone na drzewka owocowe super wyglądają ...
Serdeczności na cały tydzień
Natomiast czereśniowa Alchymist super ...ramblery prowadzone na drzewka owocowe super wyglądają ...
Serdeczności na cały tydzień
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Dorotko, super zdjęcie z różycą alchymist Nie mogę się napatrzeć
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
No cóż Jagódko trudno mi powiedzieć na czym wzoruje się lokal który mieliśmy wynajęty na wesele przygptowując dekorację,my mieliśmy tylko zyczenie aby nie było długich stołów tylko okragłe i tak tez było ustawione , ale nie ukrywam że w realu wygladało to pieknie i jest to nie tylko moje zdanie ale tez gości i nie odbieram tego jako blichtr tylko dobry gust
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dorotko .Ale ten Alchymist to piękna róża .Ja na kwitnienie swojej czekałam 3 lata .W ubiegłym roku zakwitła i wyglądała bajkowo .Ciekawe ,jak w tym roku przezimują nasze pupilki .
U mnie mało śniegu i kopczyki jakieś mizerne .W razie czego ,to mam zamówione 4 Guillotki ,
miejsce się nie zmarnuje Pozdrawiam Cię
U mnie mało śniegu i kopczyki jakieś mizerne .W razie czego ,to mam zamówione 4 Guillotki ,
miejsce się nie zmarnuje Pozdrawiam Cię
- dorcia7
Ewuniu wróciłaś ?? a kiedy watek otworzysz??
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Dorotko jestem pod ogromnym wrażeniem , dekoracji stołu Ślicznie !!!
W ogóle całe wnętrze z prawdziwym smakiem
Wcześniej pokazałaś tulipanki z paskowanymi listkami , też mam takie i bardzo je lubię.
To prawda że wiele odmian ma właśnie takie listki , ale z tego co się orientuję to głównie tulipany niskie
Pozdrawiam Gosia
W ogóle całe wnętrze z prawdziwym smakiem
Wcześniej pokazałaś tulipanki z paskowanymi listkami , też mam takie i bardzo je lubię.
To prawda że wiele odmian ma właśnie takie listki , ale z tego co się orientuję to głównie tulipany niskie
Pozdrawiam Gosia
- dorcia7
Dziękuję Gosiu, tak moje tulipanki z paskowanymi liśćmi sa niskie ,ale też bardzo je lubię
U mnie na termometrze dwa stopnie na minusie i sypie śnieg ? ciekawe co dalej będzie .....pozdrawiam Was
U mnie na termometrze dwa stopnie na minusie i sypie śnieg ? ciekawe co dalej będzie .....pozdrawiam Was
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dorotko , pozwolisz że odpowiem na pytanie co dalej bedzie otóż wypada sie , pomrozi i będzie ku wiośnie. W tym roku ma przyjśc wcześniej jest nam to winna za ubiegłoroczne długie jej wyczekiwanie. Piękne powojniki, mam tylko jeden ale jak tak patrze to z moich przemyślamych i ułożonych zakupów to nic bo ciągle do listy dopisuje kolejne rośliny i krzewy. tylko nie mam koncepcji gdzie ja to wszystko posadzę jak kupię
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam cieplutko.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7
Sylwuś to całkiem normalny objaw, ja też nieraz kupię a potem stoję pośrodku trawnika i myślę gdzie ja to posadzę,najczęściej kończy się na wielkim przesadzaniu - ale jaka to przyjemność