W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
-
- ---
- Od: 11 lut 2019, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Bardzo ładne oczko w głowie.
Jak wasze koty reagują na olejek rycynowy?
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
I teraz każda mamuśka x5/10 kociąt.
Aż strach się bać takiej armii.
Aż strach się bać takiej armii.
- pull
- Od: 13 kwie 2012, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jest prawie jak piszesz.
Na szczęście kilka udało się wysterylizować.
Na szczęście kilka udało się wysterylizować.
- Foxowa
Napisałam to pół żartem, ale serio to by je wszystkie pasowało wysterylizowac . Jak są wolnozyjace to da się to nawet zrobić przez organizacje.
-
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dwie noce coś miauczało w zaroślach wokół posesji syna. Wkoło las, krzaczyska, opuszczone , zarośnięte krzewami i drzewami domostwo. W końcu syn i synowa zaczęli szukać. Znaleźli kocie , malutkie, wystraszone. Powoli , powoli pozwolił się zbliżyć, mleka nie chciał. W domu był tylko kabanos, zjadł polowe. Na pewno nikomu nie uciekł, ktoś go po prostu wyrzucił . Uspokoił się , dał się pogłaskać i zaczął się łasić do dzieciaków. Podejrzewali, ze to rasa Russian Blue, droga, wiec dlaczego ktoś go wyrzucił? Czyżby powodem były dziwne łapki ? Dostał imię Kaba-nos , już ma nowy dom. Poszedł do dobrych ludzi.
Pozdrawiam! Gienia.
- Foxowa
Takiego obłoczka dzisiaj gościłam. Skorzystał z tego że w nocy ludzie sobie otworzyli okno i czmychnąl na jedno z krakowskich osiedli. Miał szczęście że trafił na moją znajomą, która mi go przywiozła, bo jakby go złapała jakąś Grażyna łasa na rasowca za darmo to by już nie wrócił. A tak to w miarę szybka akcja ogłoszeniowa przyniosła rezultat taki że po godzinie wlasciciel po niego byl.
Przy tej okazji mam ważny apel - jak czipujecie zwierzęta to sprawdzanie czy macie rejestrowane czipy w bazach, bo po raz kolejny mam zwierzę z czipem bez rejestracji. Niezarejestrowany czip nic nie daje , jest tylko numerkiem, a to nie o to chodzi.
- Rodusik
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- Aquaforta
- Od: 26 cze 2012, o 16:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
"Przy tej okazji mam ważny apel - jak czipujecie zwierzęta to sprawdzanie czy macie rejestrowane czipy w bazach, bo po raz kolejny mam zwierzę z czipem bez rejestracji. Niezarejestrowany czip nic nie daje , jest tylko numerkiem, a to nie o to chodzi.[/quote]
Dokładnie, hodowca czipuje kociaka, a nowy właściciel zamiast wprowadzić swoje dane do bazy olewa kwestię. Mało tego- niektórym wydaje się, że chip działa jak GPS.
Dokładnie, hodowca czipuje kociaka, a nowy właściciel zamiast wprowadzić swoje dane do bazy olewa kwestię. Mało tego- niektórym wydaje się, że chip działa jak GPS.
Pozdrawiam
- Foxowa
Hodowcy też nie informują, więc nie wiem czy sami nie wiedzą czy jak. Ja mam psa z hodowli, od znajomej, porządny hodowca, wiem że oszczędności na psie nie robo że np jej szkoda dam te 40 zł na wprowadzenie do bazy. I mam psa kilka lat a tu się nagle okazuje że jego czip jest bez danych... Sama o tym nie wiedziałam choć zawsze gram oświęconą w temacie.
- Marta+
- 200p
- Od: 4 wrz 2016, o 12:38
15 marca, o 13:15 odeszła moja Katinka, niezłomna wojowniczka, balkonowa pomocnica i najwspanialsza przyjaciółka Miała 14 lat.
url=https://naforum.zapodaj.net/37e2a4ad8614.jpg.html][/url]
url=https://naforum.zapodaj.net/37e2a4ad8614.jpg.html][/url]
- maryann
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
Trochę szukałem, ale nie widzę porady- właśnie od kilku godzin mam pięć maluchów i prosiłbym o podpowiedź, czym karmić ich matkę, żeby miała jak najwięcej mleka- w końcu to duży miot i jej pierwszy?
Tyle z patrzenia na ładnego,
co ze słuchania mądrego.
(Badania przeprowadzone na Uniwersytecie w Oslo w 2015 roku wykazały, że mózg uwalnia dopaminę do naszego organizmu, kiedy patrzymy na coś przyjemnego)
co ze słuchania mądrego.
(Badania przeprowadzone na Uniwersytecie w Oslo w 2015 roku wykazały, że mózg uwalnia dopaminę do naszego organizmu, kiedy patrzymy na coś przyjemnego)