Różana wieś
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różana wieś
Witaj. Fajnie, że tak Ci te bylinki kwitną dłużej a ta dalia jest piękna na prawdę. Wiosną mus się za nią rozglądnąć .Dziękuję za nazwę odmianową . Jestem ciekawa czy kwiaty ma też takie duże jak piwonie . Słoneczka Ci życzę i pozdrawiam .
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak się ptrzyjrzałam , to mogą być pelargonie w jednym kolorze ślicznie to wygląda. Mnie dynie słabo rosną , 2-3 owoce z calego krzaczka. Co robić żeby było dużo ?
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
No i drugi raz mnie już ta dalia zmyliła
Wtedy jak pokazywałaś opakowanie to też myślałam, że to piwonia, a i teraz na zdjęciu znowu takie myśli mi napłynęły.
Według mnie to prawdziwy rarytasik w ogrodzie.
Wtedy jak pokazywałaś opakowanie to też myślałam, że to piwonia, a i teraz na zdjęciu znowu takie myśli mi napłynęły.
Według mnie to prawdziwy rarytasik w ogrodzie.
- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Annes 77 nie Ty jedna się pomyliłaś , w rzeczywistosci na pewno byś poznała, ciekawe jak mi się przechowają w tym roku moje dalie.
Ewelkacha88 Ewelinko kwiaty sa zdecydowanie mniejsze niż piwonii, jeszcze kilka dni i będę wykopywac, u mnie już he ściął przymrozek
Karolinko pelargonie były w towarzystwie innych kwiatuszków, ale już po nich , co do dyni to ja mam zawsze duży zbiór chyba smakuje im jedzonko na którym rosną, ponieważ u mnie jest dużo trawy, jak już nią wysciółkuje wszystkie rabaty, dołożę do kompostownikow, to z reszty robimy pagórek, przesypujemy to ziemią, spadłymi jabłkami, dorzucamy obornika,i tak do jesieni, i wiosną. tak na tym sadzę, te dynie na zdjęciu są z czterech sadzonek.
apus Basiu, ja nią nie jestem zachwycona, bo mam takie które bardziej mi się podobają
Beaby Beatko może i rarytasik, ale jakoś serce na jego widok mi nie bije
Pożegnam się na okres zimowy z tym wątkiem, życzę wszystkim szybkiej wiosny
Ewelkacha88 Ewelinko kwiaty sa zdecydowanie mniejsze niż piwonii, jeszcze kilka dni i będę wykopywac, u mnie już he ściął przymrozek
Karolinko pelargonie były w towarzystwie innych kwiatuszków, ale już po nich , co do dyni to ja mam zawsze duży zbiór chyba smakuje im jedzonko na którym rosną, ponieważ u mnie jest dużo trawy, jak już nią wysciółkuje wszystkie rabaty, dołożę do kompostownikow, to z reszty robimy pagórek, przesypujemy to ziemią, spadłymi jabłkami, dorzucamy obornika,i tak do jesieni, i wiosną. tak na tym sadzę, te dynie na zdjęciu są z czterech sadzonek.
apus Basiu, ja nią nie jestem zachwycona, bo mam takie które bardziej mi się podobają
Beaby Beatko może i rarytasik, ale jakoś serce na jego widok mi nie bije
Pożegnam się na okres zimowy z tym wątkiem, życzę wszystkim szybkiej wiosny