Różana wieś

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Różana wieś

Post »

Witaj. Fajnie, że tak Ci te bylinki kwitną dłużej ;:108 a ta dalia jest piękna na prawdę. Wiosną mus się za nią rozglądnąć ;:108 .Dziękuję za nazwę odmianową ;:196 . Jestem ciekawa czy kwiaty ma też takie duże jak piwonie ;:224 . Słoneczka Ci życzę i pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak się ptrzyjrzałam , to mogą być pelargonie w jednym kolorze :wink: ślicznie to wygląda. Mnie dynie słabo rosną , 2-3 owoce z calego krzaczka. Co robić żeby było dużo ?
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ta dalia, to istna piękność! ;:167
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

No i drugi raz mnie już ta dalia zmyliła ;:306
Wtedy jak pokazywałaś opakowanie to też myślałam, że to piwonia, a i teraz na zdjęciu znowu takie myśli mi napłynęły.
Według mnie to prawdziwy rarytasik w ogrodzie. ;:215
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Annes 77 nie Ty jedna się pomyliłaś :D , w rzeczywistosci na pewno byś poznała, ciekawe jak mi się przechowają w tym roku moje dalie.

Ewelkacha88 Ewelinko kwiaty sa zdecydowanie mniejsze niż piwonii, jeszcze kilka dni i będę wykopywac, u mnie już he ściął przymrozek :(

Karolinko pelargonie były w towarzystwie innych kwiatuszków, ale już po nich :( , co do dyni to ja mam zawsze duży zbiór chyba smakuje im jedzonko na którym rosną, ponieważ u mnie jest dużo trawy, jak już nią wysciółkuje wszystkie rabaty, dołożę do kompostownikow, to z reszty robimy pagórek, przesypujemy to ziemią, spadłymi jabłkami, dorzucamy obornika,i tak do jesieni, i wiosną. tak na tym sadzę, te dynie na zdjęciu są z czterech sadzonek.

apus Basiu, ja nią nie jestem zachwycona, bo mam takie które bardziej mi się podobają :lol:

Beaby Beatko może i rarytasik, ale jakoś serce na jego widok mi nie bije :D

Pożegnam się na okres zimowy z tym wątkiem, życzę wszystkim szybkiej wiosny :;230
:wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”