No cóż Jagódko trudno mi powiedzieć na czym wzoruje się lokal który mieliśmy wynajęty na wesele przygptowując dekorację,my mieliśmy tylko zyczenie aby nie było długich stołów tylko okragłe i tak tez było ustawione , ale nie ukrywam że w realu wygladało to pieknie i jest to nie tylko moje zdanie ale tez gości i nie odbieram tego jako blichtr tylko dobry gust
Witaj Dorotko .Ale ten Alchymist to piękna róża .Ja na kwitnienie swojej czekałam 3 lata .W ubiegłym roku zakwitła i wyglądała bajkowo .Ciekawe ,jak w tym roku przezimują nasze pupilki .
U mnie mało śniegu i kopczyki jakieś mizerne .W razie czego ,to mam zamówione 4 Guillotki ,
miejsce się nie zmarnuje Pozdrawiam Cię
Dorotko jestem pod ogromnym wrażeniem , dekoracji stołu Ślicznie !!!
W ogóle całe wnętrze z prawdziwym smakiem
Wcześniej pokazałaś tulipanki z paskowanymi listkami , też mam takie i bardzo je lubię.
To prawda że wiele odmian ma właśnie takie listki , ale z tego co się orientuję to głównie tulipany niskie
Pozdrawiam Gosia
Dziękuję Gosiu, tak moje tulipanki z paskowanymi liśćmi sa niskie ,ale też bardzo je lubię
U mnie na termometrze dwa stopnie na minusie i sypie śnieg ? ciekawe co dalej będzie .....pozdrawiam Was
Witaj Dorotko , pozwolisz że odpowiem na pytanie co dalej bedzie otóż wypada sie , pomrozi i będzie ku wiośnie. W tym roku ma przyjśc wcześniej jest nam to winna za ubiegłoroczne długie jej wyczekiwanie. Piękne powojniki, mam tylko jeden ale jak tak patrze to z moich przemyślamych i ułożonych zakupów to nic bo ciągle do listy dopisuje kolejne rośliny i krzewy. tylko nie mam koncepcji gdzie ja to wszystko posadzę jak kupię
Pozdrawiam cieplutko.
Sylwuś to całkiem normalny objaw, ja też nieraz kupię a potem stoję pośrodku trawnika i myślę gdzie ja to posadzę,najczęściej kończy się na wielkim przesadzaniu - ale jaka to przyjemność
Skąd ja to znam Teraz już rzadziej , ale tak bywało , że przez jedną nowość pół rabaty przesadzałem .
Mogło by tak być , jak Sylwia pisze. Jestem absolutnie za.
Dorotko, pięknie Ci kwitl Alchymist w tym roku!mam nadzieję, że mój mlodziak, posadzony latem w przyszłym roku też da czadu
Czy chorował u Ciebie?
Pozdrawiam
robaczek_Poznan pisze:Dorotko, pięknie Ci kwitl Alchymist w tym roku!mam nadzieję, że mój mlodziak, posadzony latem w przyszłym roku też da czadu
Czy chorował u Ciebie?
Pozdrawiam