Ogród Pod Lasem
Re: Ogród Pod Lasem
Nieeee... o alternatywie dla generatora
Pompa pieca nie czerpie za dużo prądu, więc u mnie sprawdza się takie urządzenie, skonstruowane z akumulatora samochodowego i czarodziejskiej skrzyneczki autorstwa kolegi -elektryka...
Z braku kolegi, można zastąpić profesjonalnym zasilaczem UPS
W momencie wyłączenia zasilania z sieci, urządzenia samoczynnie przejmuje zasilanie...
Pompa pieca nie czerpie za dużo prądu, więc u mnie sprawdza się takie urządzenie, skonstruowane z akumulatora samochodowego i czarodziejskiej skrzyneczki autorstwa kolegi -elektryka...
Z braku kolegi, można zastąpić profesjonalnym zasilaczem UPS
W momencie wyłączenia zasilania z sieci, urządzenia samoczynnie przejmuje zasilanie...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też nie wiem od czego one zielone, ale to może ze względu na wzgląd, że my takie na zielono zakręcone A... już wiem, one są utaplane w ... szpinaku
Mniam! Szpinak oczywiście, bo w kwestii ryb pozostaję nieugięta
-
A uważasz, że śledź to ryba . Kiedyś byłam przekonywana przez osobę - wydawało się - inteligentną, że śledź to nie ryba, natomiast że wieloryb jest rybą
Jolu, świat jest pełen inteligentnych inaczej Mnie się też przeważnie wydaje, że jestem osobą inteligentną, a kiedyś, z też niby inteligentnym mężem, wydedukowaliśmy, że skoro na sklepie piszą: mięso i podroby, to podroby mięsem nie są, a więc pasztet jest daniem postnym
A czy ryba jest mięsem?
-
Jest ... inaczej
To ja już może podziękuję na dziś
Udam się w objęcia Morfeusza... skoro M jedzie ekspediować... ogon wieloryba
Udam się w objęcia Morfeusza... skoro M jedzie ekspediować... ogon wieloryba
-
Słodkich snów życzę
- semper
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Jolu.Postanowłlem dzisiejszy poranek przeznaczyć na spacer po Twoim ogrodzie.Jestem pod ogromnym wrażenie.Nacmokałem się z zachwytu , na wybałuszałem gały, a na koniec ślinka Mi pociekła na laptopa.Widziałem nawet Moje ulubione rojniki.Pozwolisz, że będę zaglądał.
-
Witam nowego gościa w moim wiejskim ogrodzie . Dziękuję za miłe słowa A ten Ogórek, to w których górkach rośnie konkretnie
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, jak tam śnieg? Zostało coś jeszcze? U mnie krety ryją jak szalone, więc jeszcze na zimę się nie zanosi. Miło pooglądać chociaż na ekranie. Szkoda tylko, że śnieg zjawił się wraz z innymi "atrakcjami"
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
-
I jak tu nie wierzyć w telepatię przed chwilą byłam u Ciebie Dorotko... a ja wczoraj nie przy lampie naftowej a przy świecach usiłowałam wykonywać jakieś prace nie wymagające prądu, np. rozłupałam dużą torbę orzechów włoskich Śnieg ciągle leży, jest mokry i powoli go przybywa :x