Witam w ogrodzie u Aguniady
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
gdzieś się zakręciłem jako jeden z pierwszych .Jak tam z zimowaniem hakuro .Musze sobie ja sprawić
wiesz co, mnie Hakuro nie sprawiała do tej pory żadnych problemów... jedynie ostatnie majowe przymrozki dały jej trochę w kość, ale już sobie radzi dobrze...
kilka popołudniowych fotek... niby zanosiło się na deszcz, ale poza kilkoma kroplami - susza!
kilka popołudniowych fotek... niby zanosiło się na deszcz, ale poza kilkoma kroplami - susza!
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniale urokliwe masz te zakamarki co jedna fota, to ladniejsza... mozna sie gapic i gapic i gapic
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Jakie urocze zakątki.... te brzozy , powojniki... u mnie jeden zaledwie a i tak strajkuje, nie chce porządnie rosnąć, widocznie mu moja gleba nie służy...
Masz tyle różnych kątków, że codziennie możesz iść w inny z leżakiem Wszędzie wypielęgnowane, aż zazdrość bierze
Masz tyle różnych kątków, że codziennie możesz iść w inny z leżakiem Wszędzie wypielęgnowane, aż zazdrość bierze
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Czy ten czerwony to może klon palmowy(1 fotka) ? Jak z jego zimowaniem ?
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, chyba jestem u Ciebie po raz pierwszy, więc się przywitam!
Już na 3 stronie urzekły mnie Twoje "niebieskości" na parapecie, przepadam za kotami, a te są piękne...
a trawnik to po prostu marzenie. Idę czytać dalej, bo sporo stron przede mną!
Już na 3 stronie urzekły mnie Twoje "niebieskości" na parapecie, przepadam za kotami, a te są piękne...
a trawnik to po prostu marzenie. Idę czytać dalej, bo sporo stron przede mną!
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
moi drodzy, dziękuję Wam za odwiedziny i miłe słowa... staram się, naprawdę... dziś mój M. powiedział, że gdyby nie moje serce, to jemu nic by nie rosło w ogrodzie... 'to' faktycznie trzeba kochać.
Sure, z radością witam Cię u mnie... na pewno 'widziałyśmy' się w innych, zaprzyjaźnionych wątkach... nie czuj się w obowiązku przechodzić przez cały wątek! ;) mam nadzieję, że to co na ostatnich stronach oddaje to co można zobaczyć na moich rabatkach. Muszę nadrobić wizytę u Ciebie, a tymczasem pozdrawiam
Andrzej, tak, to klon palmowy Atropurpureum... mam 3 sztuki posadzone przy tarasie i żaden z nich nie przemarza... w pierwszych dwóch latach okrywałam je jednak na zimę.
Agusko, wiele roślin w tym roku strajkuje... śmiem przypuszczać, że przyczyna jest wszystkim znana - majowe przymrozki... nie zazdrość, moja droga, bo zielska u mnie tyle, że o wypielęgnowaniu trudno mówić
Jule, dzięki że wpadłaś znowu do mnie zapraszam jak najczęściej, jeśli tylko masz ochotę
ooo, jestem złota! ale fajnie!
Sure, z radością witam Cię u mnie... na pewno 'widziałyśmy' się w innych, zaprzyjaźnionych wątkach... nie czuj się w obowiązku przechodzić przez cały wątek! ;) mam nadzieję, że to co na ostatnich stronach oddaje to co można zobaczyć na moich rabatkach. Muszę nadrobić wizytę u Ciebie, a tymczasem pozdrawiam
Andrzej, tak, to klon palmowy Atropurpureum... mam 3 sztuki posadzone przy tarasie i żaden z nich nie przemarza... w pierwszych dwóch latach okrywałam je jednak na zimę.
Agusko, wiele roślin w tym roku strajkuje... śmiem przypuszczać, że przyczyna jest wszystkim znana - majowe przymrozki... nie zazdrość, moja droga, bo zielska u mnie tyle, że o wypielęgnowaniu trudno mówić
Jule, dzięki że wpadłaś znowu do mnie zapraszam jak najczęściej, jeśli tylko masz ochotę
ooo, jestem złota! ale fajnie!
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Aguniu - w taki dzień jak dziś,kiedy upał i duchota,miło byłoby posiedzieć pod brzózkami,obok oczka wodnego,
przy kawie z widokiem na cudowne rosnące,pnące,wiszące,kwitnące - uff,marzenie ;:5
przy kawie z widokiem na cudowne rosnące,pnące,wiszące,kwitnące - uff,marzenie ;:5
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Serdeczne gratulacje z okazji
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Moze sladu nie zostawiam ale lubie Twoj ogrod i dosc czesto wdeptuje do Ciebie poogladac
Gratuluje zlotka
Gratuluje zlotka
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Piękna kompozycja, z tyłu za klonem to kosodrzewina czy jakaś sosna?aguniada pisze:
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Hej Aguś U ciebie jak zawsze pięknie Widzę, że wystawiliście stół z krzesełkami na trawkę Widzę też na stole stokrotki Pamiętaj...zrywaj przekwitnięte kwiatki zanim się rozsieją...bo potem będziesz miała duuuuuuuuuuuuuużo stokrotek
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dawno do Ciebie nie zaglądałam-brak czasu, nie chęci Przekonałam się wreszcie na własne oczy, że przekwitłe kwiaty pęcherznicy czerwienieją. Czy Ty swoją przycinasz? Kiedy? Jak mocno?