Rabatki Konstantego część 4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rabatki Konstantego część 4
Ewa, ale wiosna u Ciebie
Może , aż takich przymrozków nie będzie Kurcza-paka odsłoniłam dwie hortensje...
Może , aż takich przymrozków nie będzie Kurcza-paka odsłoniłam dwie hortensje...
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Kogro-zapowiedzieli do minus dwa nocami,ale deszcz ze śniegiem na sobotę i na Niedzielę Palmową,mogłabym nakryć agrowłókniną wiosenną jedna rabatkę z cebulowymi,tam gdzie te cesarskie i żonkile.
Evluk-ja też-zakryć z piątku na sobotę?Kapturów ciemnych,tych zielonkawych jeszcze nie prałam.Nie byłam pewna czy nie farbują.Dobrze,że dziś drugie okno od ulicy umyłam,zostały dwa od wewnętrznego korytarza.
serduszki ślicznotki na każdym etapie wzrostu
Evluk-ja też-zakryć z piątku na sobotę?Kapturów ciemnych,tych zielonkawych jeszcze nie prałam.Nie byłam pewna czy nie farbują.Dobrze,że dziś drugie okno od ulicy umyłam,zostały dwa od wewnętrznego korytarza.
serduszki ślicznotki na każdym etapie wzrostu
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Proszę o zamknięcie wątku
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
To ja jeszcze sie zmieszczę w starym wątku . Myślałam Ewciu ,ze to juz piwonie takie wielkie urosły , a tu piszesz ,ze serduszka . Korony też w takim samym stadium rozwoju są u mnie . Może nie bedzie aż tak żle trzeba optymistycznie sie nastawić