Ogród Marty
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty
olbrzymie liście Tarczownicy,a za nimi zasuwa do góry Pysznogłówka
zaczynają kwitnąć Janowce
Pięciornik bylinowy
Martuś kolejne piękne zdjęcia u ciebie ciekawa jestem co to za roślina z skręconymi gałązkami i kwiatami.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Piękne zdjęcia roślin, a mnie też ciekawi ta róślina
-
Amaro,teraz masz balkon ,ale trzeba mieć marzenia i powiem ci ,że one się spełniają jak się bardzo czegoś chce,i wiem na pewno,że kiedyś będziesz miała działeczkę i spełnią się twoje marzenia,powodzenia w spełnieniu marzeń,ja też zaczynałam od balkonu i parapetu
Przemku,miło,że mnie odwiedziłeś,masz rację Różaneczniki i Azalie nigdy tak długo nie kwitły,u mnie pobiły rekord,dalej kwitną mimo tak długich deszczów nie zniszczyły się im kwiaty,irysy zbieram mozolnie,ciągle coś dokupuję ale te sklepowe to straszne marności ,trzeba 3 lata zanim zakwitną ,pozdrawiam
Ewciu,trochę tych roślin mi się nazbierało,czas leci a wszystko rośnie ,
Przemku,miło,że mnie odwiedziłeś,masz rację Różaneczniki i Azalie nigdy tak długo nie kwitły,u mnie pobiły rekord,dalej kwitną mimo tak długich deszczów nie zniszczyły się im kwiaty,irysy zbieram mozolnie,ciągle coś dokupuję ale te sklepowe to straszne marności ,trzeba 3 lata zanim zakwitną ,pozdrawiam
Ewciu,trochę tych roślin mi się nazbierało,czas leci a wszystko rośnie ,
-
Aniu,to jest jakaś odmiana Akacji o kręconych gałązkach,kwiaty ma gęste,kiście zbite w postaci jaj ,mam drugą też o kręconych gałązkach ,ale jej kwiaty są rzadko ułożone i kiście są dłuższe,kupiłam te Akacje,bo jak robię stroiki na święta to potrzebne mi takie kręcone gałęzie
Iwonko,witam cię miło
Iwonko,witam cię miło
Martuś a mogę się uśmiechnąć do ciebie o parę gałązek tej akacji spróbowała bym je sobie ukorzenić może by się któraś przyjeła
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martusiu prześliczne masz bielutkie iryski..... i jeszcze tak ładnie kwitną u Ciebie rododendrony..... moje już przekwitły, już kończę obskubywać je z przekwitłych kwiatuszków....
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Maki chyba skończe wyszywać mój obraz z makami
Zapewne tak będzie bo zaczęłam od mieszkania teraz balkonik a potem zapewne jakaś
działeczka
Zapewne tak będzie bo zaczęłam od mieszkania teraz balkonik a potem zapewne jakaś
działeczka
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Miło tak wędrować po pięknych dojrzałych kipiących roślinnością naturalnych ogrodach...dopiero syciłam oczy u Ewyrozalki i już podziwiam kolejny u Ciebie Marto! Pięknie masz !
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taką dróżką chętnie bym się przeszła (skubiąc po drodze sadzonki ) Pysznogłówka zachowuje się jak chwast-u mnie się sieje i rozrasta jak szalona.
Maki u mnie już przekwitają Za gorąco
Maki u mnie już przekwitają Za gorąco
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Martuś
Nie wiem co napisać jestem pod duzym i to bardzo dużym wrażeniem Twojego ogrodu i roslinek. Łubinowe królestwo bardzo mi się podobało, głóg pośredni również i tak zwiedzajac Twój ogród zastanawiałam sie co tu jeszcze ściągnąc do swojego Martuś Cudnie
Pozdrawiam
Nie wiem co napisać jestem pod duzym i to bardzo dużym wrażeniem Twojego ogrodu i roslinek. Łubinowe królestwo bardzo mi się podobało, głóg pośredni również i tak zwiedzajac Twój ogród zastanawiałam sie co tu jeszcze ściągnąc do swojego Martuś Cudnie
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Aniu,nie ma problemu podaj na pw adres
Aguś u mnie wszystko jest dużo później niż u ciebie,ale w tym roku kwitną wyjątkowo długo ,ja nie obrywam przekwitłych kwiatostanów,nie mam czasu,ale wszystko zawsze jest w porządku
Amaro,jak widzisz już marzenia się spełniają,wszystko po kolei
Maryniu,miło mi że spacerujesz wśród kwiatów,ale u ciebie też super spędza się czas
Ewciu,sadzoneczek jest mnóstwo,może coś wypatrzysz dla siebie,rób notatki,bo będzie jeszcze więcej,pysznogłówka jest piękna i super trzyma się we flakonie,ja mam czerwoną,maki dopiero zaczynają kwitnąć
Sylwio,cieszę się z twojej wizyty i znowu zapraszam na ściąganie,inaczej widzi się roślinę jak jest już dojrzała
Aguś u mnie wszystko jest dużo później niż u ciebie,ale w tym roku kwitną wyjątkowo długo ,ja nie obrywam przekwitłych kwiatostanów,nie mam czasu,ale wszystko zawsze jest w porządku
Amaro,jak widzisz już marzenia się spełniają,wszystko po kolei
Maryniu,miło mi że spacerujesz wśród kwiatów,ale u ciebie też super spędza się czas
Ewciu,sadzoneczek jest mnóstwo,może coś wypatrzysz dla siebie,rób notatki,bo będzie jeszcze więcej,pysznogłówka jest piękna i super trzyma się we flakonie,ja mam czerwoną,maki dopiero zaczynają kwitnąć
Sylwio,cieszę się z twojej wizyty i znowu zapraszam na ściąganie,inaczej widzi się roślinę jak jest już dojrzała
-
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Cześć Martuś znów byłam ,na spacerku u Ciebie .Jak zwykle mi się podobało .Bardzo dużo masz roślin,
pewnie też ciągle pielisz tak jak ja .Pozdrawiam i życzę Ci miłego nadchodzącego poniedziałku
pewnie też ciągle pielisz tak jak ja .Pozdrawiam i życzę Ci miłego nadchodzącego poniedziałku
-