Aniu - Chryzantemy w ogrodzie sprawiają, że jeszcze długo można cieszyć się kolorem. Ja je tak idiotycznie posadziłam że koniecznie wiosną muszę mały remont im urządzić

Wysokie posadziłam na czole rabaty
Moje dalie już odpoczywają.
Soniu - Astry rozdaję tonami, bo tak się rozrastają. Ale na razie mam zbyt, z czego się cieszę, bo nie lubię kompostowania zdrowych roślin. A juki to też niezłe artystki są. Mam dwa stare egzemplarze od których dzieci już było oj było. I na razie nie spodziewam się większych zmian w tym temacie. Juka jest ładna, ale ....u mnie za bardzo jej nie widzę
Marysiu - Tak, kolor odpowiada rzeczywistemu. Nie ma sprawy, wiosną będzie machniom
Martuś - Coraz mniej mam czasu na ogród. A za chwilę będę wracała po ciemku do domu, więc zostają tylko weekendy, które i tak będę miała zajęte. Tak więc wiosną się obudzi na nowo ogród i ja
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
W ogrodzie nic się nie dzieje. Powoli idzie na zasłużony odpoczynek, bo taka kolej rzeczy. Warzywniak sprzątnięty, pusto...
Na razie nie było u mnie przymrozków, ale to tylko kwestia kilku dniu. Liście opadają, coraz mniej kwiatów kwitnie, bo astry powoli zasychają, a róże cóż...ileż mogą czarować? Mam i ja ochotę na odpoczynek, więc zostawiam kilka pożegnalnych fotek i do zobaczenia wiosną, jak świat się obudzi z zimowego snu.
Jeszcze mam kilka pozycji w ogrodzie do wazonów.
Jesienny ogród
Jesienny dom
A za bramą zielono, ale to tylko pozory......po niebie widać że coś nadchodzi
Do popisania wiosną
Moderatorów proszę o zamknięcie wątku