Kolekcja Agaty :-)))
Phal.amboinensis w pełnym rozkwicie niesamowity.
Phal.javanica, no nie odkręciłaś akrobatę... teraz wygląda na porządnego gościa ale nieco zabawnego z tym fioletowym ozorem
Co ty chcesz od swoich zdjęć, robisz je pierwsza klasa a z dopieszczaniem i całą tą oprawą graficzną, wszystko przyjdzie samo z czasem.
Phal.javanica, no nie odkręciłaś akrobatę... teraz wygląda na porządnego gościa ale nieco zabawnego z tym fioletowym ozorem
Co ty chcesz od swoich zdjęć, robisz je pierwsza klasa a z dopieszczaniem i całą tą oprawą graficzną, wszystko przyjdzie samo z czasem.
- Anusska
- 1000p
- Od: 10 paź 2008, o 15:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak Przecież to Phal. amboinensis Ale i tak jest piękny, taki lamparcikowaty
Phal. javanica to po prostu cuuudo Ja z nią nie mogę, przeprzeprzepiękna jest (jak była do góry nogami,
to przypominała mi takiego dzidziusia, co to palce u nóg do buzi bierze )... Powiedz, czy ma taki meszek na warżce i czy pachnie
Phal. javanica to po prostu cuuudo Ja z nią nie mogę, przeprzeprzepiękna jest (jak była do góry nogami,
to przypominała mi takiego dzidziusia, co to palce u nóg do buzi bierze )... Powiedz, czy ma taki meszek na warżce i czy pachnie
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Agatko .
Nareszcie mam więcej czasu , co chwile coś nowego i ogród... . Roboty dużo..
Po pierwsze bardzo spóźnione , ale szczere gratulacje zdobycia złotej karty
A storczyki , jak zwylke najwieksze cuda i rarytasy , kolekcja pokaźna i piekna , bardzo godna pozazdroszczenia ;:2 . Ja to sie takiej nigdy nie dorobie..
Ten jest Boooski....
Pozdrawiam
Nareszcie mam więcej czasu , co chwile coś nowego i ogród... . Roboty dużo..
Po pierwsze bardzo spóźnione , ale szczere gratulacje zdobycia złotej karty
A storczyki , jak zwylke najwieksze cuda i rarytasy , kolekcja pokaźna i piekna , bardzo godna pozazdroszczenia ;:2 . Ja to sie takiej nigdy nie dorobie..
Ten jest Boooski....
Pytałaś dlaczego teraz pahnie , a wcześniej nie . Być może wcześniej wywierzał , abo go ktos tak wąchał , ze wciągnął cały zapach...
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dziękuję
Limonko odkręciłam skubańca,powiem Ci że na początku się nie zorientowałam że on jest do góry nogami
Anusska javanica nie ma meszku na warżce a pachnie przepięknie kwiatem bzu
Tulipan serdecznie dziękuję za gratulacje,miło jest z wami spędzać czas
Grażynka,Mamba,Asiula,Mała Mi za dobre słowo dziękuję
A to Phal.javanica dzisiaj..Już więcej kwiatuszek się raczej nie otworzy,ot taka jego uroda..Pachnie bzem,rewelacja..
Dziś zaczął się rozwijać kolejny pączek..
Pędzik Phal.equestris var alba rośnie...
Limonko odkręciłam skubańca,powiem Ci że na początku się nie zorientowałam że on jest do góry nogami
Anusska javanica nie ma meszku na warżce a pachnie przepięknie kwiatem bzu
Tulipan serdecznie dziękuję za gratulacje,miło jest z wami spędzać czas
Grażynka,Mamba,Asiula,Mała Mi za dobre słowo dziękuję
A to Phal.javanica dzisiaj..Już więcej kwiatuszek się raczej nie otworzy,ot taka jego uroda..Pachnie bzem,rewelacja..
Dziś zaczął się rozwijać kolejny pączek..
Pędzik Phal.equestris var alba rośnie...