Ogród Agnieszki
- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki
Oj Aguś, widzę , że temperatura przygotowań wzrasta
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie, jakoś wątek się zrobił ślubny ;)
nasz ślub był 26.10. 2002... lało, wiało, zimno jak w styczniu Jeszcze dobrze nie wyszłam z domu miałam już błotko na sukience Do tego kamerzyście sprzęt zawodził, organista się spóźnił, więc na wejście mieliśmy grobową ciszę.
Potem na weselichu nie było przez 2 godziny prądu... ale i tak było czadowo i działy się takie sceny , ze dziś każdy nasze wesele wspomina z uśmiechem, choć tak wiele rzeczy było nie tak jak miało być...
Miałam najskromniejszą sukienkę, prostą, bez rzadnych ozdób- bo tak chciałam. Bukiet "łezkowy" z bordowych róż.
Dziś, gdybym miała przechodzić przez ten cały cyrk jeszcze raz, dałabym sobie spokój z większością tych "czary mary". Na pewno nie brałabym kamerzysty- od dnia ślubu kasetę oglądaliśmy tylko raz. Żałuję natomiast BARDZO, że nie mieliśmy profesjonalnego fotografa, który uwieczniałby na zdjęciach ślub i wesele.
Zdjęcia to jednak wspaniała pamiątka.
Mam nadzieję, ze Wy macie fotografa
I nie wierzę w te niebieskie, pożyczane, stare, nowe czy odkryte buty
Jestem żywym dowodem na to, że w życiu liczy się tylko miłość i wzajemne poszanowanie, a nie zabobony
Życzę Wam, by w Waszym życiu nigdy nie zabrakło tych dwóch rzeczy, całej reszty można po prostu się "dorobić".
nasz ślub był 26.10. 2002... lało, wiało, zimno jak w styczniu Jeszcze dobrze nie wyszłam z domu miałam już błotko na sukience Do tego kamerzyście sprzęt zawodził, organista się spóźnił, więc na wejście mieliśmy grobową ciszę.
Potem na weselichu nie było przez 2 godziny prądu... ale i tak było czadowo i działy się takie sceny , ze dziś każdy nasze wesele wspomina z uśmiechem, choć tak wiele rzeczy było nie tak jak miało być...
Miałam najskromniejszą sukienkę, prostą, bez rzadnych ozdób- bo tak chciałam. Bukiet "łezkowy" z bordowych róż.
Dziś, gdybym miała przechodzić przez ten cały cyrk jeszcze raz, dałabym sobie spokój z większością tych "czary mary". Na pewno nie brałabym kamerzysty- od dnia ślubu kasetę oglądaliśmy tylko raz. Żałuję natomiast BARDZO, że nie mieliśmy profesjonalnego fotografa, który uwieczniałby na zdjęciach ślub i wesele.
Zdjęcia to jednak wspaniała pamiątka.
Mam nadzieję, ze Wy macie fotografa
I nie wierzę w te niebieskie, pożyczane, stare, nowe czy odkryte buty
Jestem żywym dowodem na to, że w życiu liczy się tylko miłość i wzajemne poszanowanie, a nie zabobony
Życzę Wam, by w Waszym życiu nigdy nie zabrakło tych dwóch rzeczy, całej reszty można po prostu się "dorobić".
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kochane dziękuję że jesteście i zostawiacie u mnie wpisy nawet wtedy kiedy mnie nie ma
Zaczyna się gorący okres przygotowań i dlatego też na forum mam bardzo mało czasu. W pracy na dodatek młyn- muszę wszystko dokończyć przed swoim urlopem. I wieczny brak czasu. Ogród poszedł w odstawkę ale się nie obraził ładnie jeszcze wszystko kwitnie. Wybaczcie, będę uciekać. Zostawiam buziaczki
Zaczyna się gorący okres przygotowań i dlatego też na forum mam bardzo mało czasu. W pracy na dodatek młyn- muszę wszystko dokończyć przed swoim urlopem. I wieczny brak czasu. Ogród poszedł w odstawkę ale się nie obraził ładnie jeszcze wszystko kwitnie. Wybaczcie, będę uciekać. Zostawiam buziaczki
tylko spokojnie kobitko,nie denerwuj się to musi być najpiekniejszy twój dzień w życiu i oby więcej samych szczęsliwych dni-ogród poczeka,teraz noce chłodniejsze to i zielsko tak nie rośnie-przynajmniej u mnie pozdrowionka i trzymaj się
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Agnieszko - spokojnie, i my poczekamy i ogród ;)
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
a październik zbliża się małymi kroczkami .........
spokojnie...poczekamy
Pozdrawiam cieplutko. Arleta (Aka)
Miejsko-wiejski ogród Aki
Miejsko-wiejski ogród Aki
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kochane jesteście
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga, nie wygłupiaj się jak może nie być wieczoru panieńskiego do dzieła
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Poczekamy,zajmij się przygotowaniami do tego ważnego dnia który już prawie tuż tuż......
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- markonix
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
Mam nadzieję Aga , że karzesz swoim gościom przynieść jakieś fajne roślinki zamiast zwykłych kwiatów
- grazka24
- Od: 19 maja 2010, o 13:21
Agnieszko to juz tuż,tuż.Trzymaj się