W moim ogródeczku ... Halina 2011 /cz.6
- Zabeczka101059
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W moim ogródeczku ... Halina 2011 /cz.6
Halinko piwonie w pięknych kolorach
moje już przekwitły
moje już przekwitły
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Moje piwonie już tyko na fotkach
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- HalinaK
Majeczko - edulkot krokosmii Lucyfer nie wykopuję na zimę
Małgosiu - malgocha1960 janowiec u mnie kwitnie około 3 tygodnie iii u mnie już przekwitł
Grażynko - kogra moja biała piwonia pachnie bardzo delikatnie.
Jak pierwszy raz zakwitła, to w ogóle nie czułam zapachu i byłam przekonana, że ona z tych niepachnących piwonii
Mariolko - Mariolas mi też ostatnio brakuje czasu na forum Wpadam na chwilkę, czytam wiadomości w wątkach i odpowiadam na PW. I, tak chyba będzie do października
Małgosiu - Margo2 te goździki, to tegoroczny zakup. Pan sprzedający zapewniał mnie, że on jest wieloletni, ale to się okaże w przyszłym roku
Wysokie są naokoło 30 cm.
Aniu - AniaDS jest mi niezmiernie miło, że mogłam spełnić Twoje storczykowe marzenie
Niech rosną zdrowo i szybciutko się rozrastają
Moje trzykrotki:
ożanka
I moje goździki
Małgosiu - malgocha1960 janowiec u mnie kwitnie około 3 tygodnie iii u mnie już przekwitł
Grażynko - kogra moja biała piwonia pachnie bardzo delikatnie.
Jak pierwszy raz zakwitła, to w ogóle nie czułam zapachu i byłam przekonana, że ona z tych niepachnących piwonii
Mariolko - Mariolas mi też ostatnio brakuje czasu na forum Wpadam na chwilkę, czytam wiadomości w wątkach i odpowiadam na PW. I, tak chyba będzie do października
Małgosiu - Margo2 te goździki, to tegoroczny zakup. Pan sprzedający zapewniał mnie, że on jest wieloletni, ale to się okaże w przyszłym roku
Wysokie są naokoło 30 cm.
Aniu - AniaDS jest mi niezmiernie miło, że mogłam spełnić Twoje storczykowe marzenie
Niech rosną zdrowo i szybciutko się rozrastają
Moje trzykrotki:
ożanka
I moje goździki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ kwiecia Halinko ....wow.....
Pewno zapracowana jesteś w ogrodzie, ale teraz to zrozumiałe.
Pewno zapracowana jesteś w ogrodzie, ale teraz to zrozumiałe.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Piękny portret ślimaczka. Kwiatuchy super!!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Masz chyba wszystkie kolory trzykrotek, Halinko! I jakie piekne gożdziki.
A co to za ożanka? Dostałam taką roslinkę, ale nie wiem, jaka ona duża rosnie Możesz mi powiedzieć?
A co to za ożanka? Dostałam taką roslinkę, ale nie wiem, jaka ona duża rosnie Możesz mi powiedzieć?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Halinko prześliczne goździczki, bardzo lubię te kwiatuszki i za urodę i za bajeczny zapach.....czy te co pokazałaś to wieloletnie, czy jednoroczne ....poza ostatnim, bo tego rozpoznaję, ze to pierzasty
Krzewuszki wspaniale Ci kwitną, ja mam tylko jeden kolorek-bordo- ale niestety już przekwita...
Krzewuszki wspaniale Ci kwitną, ja mam tylko jeden kolorek-bordo- ale niestety już przekwita...
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
trzykrotki super, też mam ale w tym roku rosna w zakątku półcienistym są o wiele ładniejsze bo chciałam nawet ich się pozbyć na słońcu nie wyglądały tak efektownie, a gozdzików to zazdraszam - w tym roku jakoś odpuściłam
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Śliczne krzewuszki i goździki , jeżeli pierzaste to wieloletnie a jak nie to zbieraj nasionka bo są dwuletnie ,, dla takich kolorów warto się pomęczyć .. Ożanka też ładnie wygląda jeszcze jej nie mam a trzykrotki ładniej rosną w cieniu tylko szybko narastają , mam białą i niebieską ..
- HalinaK
Grażynko - kogra ja, albo w ogródku, albo w rozjazdach ... w domu czuje się jak w hotelu
Elu - Tosia1 miła jesteś, dziękuje
Izuniu - chatte trzykrotek mam 6 różnych: białą, delikatnie niebieską, o taką:
niebieską i trzy fioletowe, w różnym odcieniu fioletu, ale tego na fotkach nie widać
Ożanka u mnie rośnie na wysokość około 30 cm, ale czy ona dokładnie tak się nazywa
Ja, ją kupiłam na ryneczku, jako ożankę.
Agnieszko - AGNESS goździki mają być wieloletnie, ale czy wieloletnie, to się okaże
Krzewuszek mam kilka z wyjątkiem białej, muszę je wszystkie sfocić.
Aniu - tara moje trzykrotki wirginijskie też rosną w półcienistym zakątku Zauważyłam, że kiedy mają więcej słońca, to kwiaty ładnie się otwierają, natomiast wieczorem zamykają.
Goździki, to od zawsze miałam te różowe - pierzaste i żelazne, w tym roku wzięło mnie zakup goździków. Przechodząc przez ryneczek nie mogłam się im oprzeć iii kupiłam
Janeczko - maniusika ten różowy pierzasty goździk, to na pewno wieloletni, bo mam go dłłługo, natomiast, to nowe nabytki, to nie wiem
Nooo, to może trochę zdjęć
Bratki Rococo z własnego, lutowego, wysiewu ... posłuchałam forumowej koleżanki i dobrze na tym wyszłam
białe dzwoneczki, bardzo je lubię
firletka
kosmos czekoladowy - nowy nabytek. Przepraszam, pomyłka, to jest Nasturcja bulwiasta (Tropaeolum Tuberosum)
Elu - Tosia1 miła jesteś, dziękuje
Izuniu - chatte trzykrotek mam 6 różnych: białą, delikatnie niebieską, o taką:
niebieską i trzy fioletowe, w różnym odcieniu fioletu, ale tego na fotkach nie widać
Ożanka u mnie rośnie na wysokość około 30 cm, ale czy ona dokładnie tak się nazywa
Ja, ją kupiłam na ryneczku, jako ożankę.
Agnieszko - AGNESS goździki mają być wieloletnie, ale czy wieloletnie, to się okaże
Krzewuszek mam kilka z wyjątkiem białej, muszę je wszystkie sfocić.
Aniu - tara moje trzykrotki wirginijskie też rosną w półcienistym zakątku Zauważyłam, że kiedy mają więcej słońca, to kwiaty ładnie się otwierają, natomiast wieczorem zamykają.
Goździki, to od zawsze miałam te różowe - pierzaste i żelazne, w tym roku wzięło mnie zakup goździków. Przechodząc przez ryneczek nie mogłam się im oprzeć iii kupiłam
Janeczko - maniusika ten różowy pierzasty goździk, to na pewno wieloletni, bo mam go dłłługo, natomiast, to nowe nabytki, to nie wiem
Nooo, to może trochę zdjęć
Bratki Rococo z własnego, lutowego, wysiewu ... posłuchałam forumowej koleżanki i dobrze na tym wyszłam
białe dzwoneczki, bardzo je lubię
firletka
kosmos czekoladowy - nowy nabytek. Przepraszam, pomyłka, to jest Nasturcja bulwiasta (Tropaeolum Tuberosum)
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na ostatniej fotce to nie kosmos, tylko Nasturcja bulwiasta(Tropaeolum Tuberosum)