No to jestem ogrodnikiem
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: No to jestem ogrodnikiem
Witaj Edytko
Oj te Twoje powojniki, zawsze mnie urzekają
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem urzeczona zdjęciami Ależ wszystko cudnie Ci rośnie i kwitnie
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
U mnie tez jako pierwszy zakwitł Albina plena. Od dawna go masz? Czytam, że uwiąd dopadał ci Multi Blue Powinno być dobrze po oprysku. W zeszłym roku miałam na Violi a w tym Niobe ledwo wyszedł, a już musiałam go wyciąć do ziemi. Powoli zaczyna wychodzić na nowo, jest szansa, ze przezył.
Masz przepiękne powojniki
Masz przepiękne powojniki
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
U Ciebie widze już prawdziwy festiwal klematisowy Mój klemek z B też poszedł jak szalony w tym sezonie. Już nie mogę się doczekać jak zakwitnie.
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Powojniki i różaneczniki są zachwycające. Piękne i niesamowicie kwitnące rośliny!
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Edytko ale cuda pokazujesz:)
Powojnikowa królowo,co sądzisz o Omoshiro?
Musze dla Roogouchi kupić większą podporę...
Surfinie połączone z fajną roślinką...znasz nazwę?
Powojnikowa królowo,co sądzisz o Omoshiro?
Musze dla Roogouchi kupić większą podporę...
Surfinie połączone z fajną roślinką...znasz nazwę?
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Dziś przeliczyłam swoje clematiski i mam 44 szt troszkę się ich uzbierało. Multi blue ma się lepiej , Popiełuszko ma zaatakowany jeden pęd , coś ten uwiąd się u mnie panoszy
avalonne,ewunia7
majowa dziś zlałam wszystkie profilaktycznie , już dwa niedobrze
szyszunia ,Priam clemki dopiero zaczynają kwitnąć ale będzie kolorowo
ostatnie fotki mojej nowej gwiazdy
Clematis Innocent Blush PBR prawda , że piękna
Aniu Omoshiro piękne , kwitnie jako pierwsze z wielokwiatowych . Pierwsze kwiaty duże , kolejne mniejsze. W tym roku obsypany kwiatami. Roogouchi u mnie już jest trzeci a może już czwarty sezon i jest wysoki na ok 2 m , sztywny jak drut
roślinka przy surfiniach to wilec ziemniaczany w donicach mam dwa odcienie purpurowe a w gruncie cytrynowy
avalonne,ewunia7
majowa dziś zlałam wszystkie profilaktycznie , już dwa niedobrze
szyszunia ,Priam clemki dopiero zaczynają kwitnąć ale będzie kolorowo
ostatnie fotki mojej nowej gwiazdy
Clematis Innocent Blush PBR prawda , że piękna
Aniu Omoshiro piękne , kwitnie jako pierwsze z wielokwiatowych . Pierwsze kwiaty duże , kolejne mniejsze. W tym roku obsypany kwiatami. Roogouchi u mnie już jest trzeci a może już czwarty sezon i jest wysoki na ok 2 m , sztywny jak drut
roślinka przy surfiniach to wilec ziemniaczany w donicach mam dwa odcienie purpurowe a w gruncie cytrynowy
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko, czy Innocent Blush zajął miejsce Rooguchi w metalowym koszu?
Clemki kiwtną u Ciebie pięknie jak zawsze...w tym roku dojdą jeszcze róże
Clemki kiwtną u Ciebie pięknie jak zawsze...w tym roku dojdą jeszcze róże
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę że piękne widowisko clematisowe u Ciebie się już rozpoczęło . Przy takiej ilości będzie na co popatrzeć. Trochę zraziłam się do odmian wielkokwiatowych bo dwa zeszłoroczne w ogóle z ziemi nie wylazły ale nadrabiam włoskimi. Clematis Innocent Blush PBR
Purple Spider mnie zachwycił Myślałam, że ma mniejsze kwiaty W doniczkach świetne duety petunii/sweetunii (?) z wilcami. Czy to jest sweetunia Black Satin? Jest i pęcherznica! Ładnie odbiła!
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję za fotkę Rooguchi, jest coraz większy , pozostałe klemki kwitną na potęgę. Pewnie chodzisz i podziwiasz ?
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Troszkę mnie nie było ale już nadrabiam dziś dopiero słoneczko wyjrzało zza chmur jest szansa zrobić fotki ogrodowe. Mnie również nie ominęły burze i gradobicia ale na szczęście bez strat Jedynie moje clematisy przez tą pogodę przypłacają uwiądem dwa kolejne mają opadnięte główki , wczoraj znowu latałam z spryskiwaczem kiedy będzie cieplej
robaczek_Poznan Rooguchi na swoim miejscu tylko kosz dostał Innocent Blush .
Rooguchi tak się rozszalał , że poszedł na druciki ma lekko ponad 2 m będzie harfa . Róże już startują tylko nie wiem jak je sadziłam etykietki szlag trafił będzie identyfikacja
avalonne, Aancyk piękne a teraz jeszcze kwitnie Blue Explosion i Pafar kolejne cudne , mam kilka włoski ale coś słabo idą może za zimno dla nich .
bozunia w donicach mam surfinie z wicami . Pierwszy raz kupiłam wilce zobaczę jak sobie będą radzić
lulka jak już pisałam Rooguchi się rozszalał, wczoraj dostał oprysk profilaktyczny, oby nie dopadł go mączniak ale na razie chyba za zimno i mu nie grozi ale w razie w..
specjalnie dla Was weekendowo zamiast ogrodowo
kawaler tak pchał się do zdjęcia nawet torbę mi podskubywał
robaczek_Poznan Rooguchi na swoim miejscu tylko kosz dostał Innocent Blush .
Rooguchi tak się rozszalał , że poszedł na druciki ma lekko ponad 2 m będzie harfa . Róże już startują tylko nie wiem jak je sadziłam etykietki szlag trafił będzie identyfikacja
avalonne, Aancyk piękne a teraz jeszcze kwitnie Blue Explosion i Pafar kolejne cudne , mam kilka włoski ale coś słabo idą może za zimno dla nich .
bozunia w donicach mam surfinie z wicami . Pierwszy raz kupiłam wilce zobaczę jak sobie będą radzić
lulka jak już pisałam Rooguchi się rozszalał, wczoraj dostał oprysk profilaktyczny, oby nie dopadł go mączniak ale na razie chyba za zimno i mu nie grozi ale w razie w..
specjalnie dla Was weekendowo zamiast ogrodowo
kawaler tak pchał się do zdjęcia nawet torbę mi podskubywał