Odrobine w ogrodzie - Beata T

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T

Post »

Beatko nie wiem czy ta różyczka nie chora..
o te kropki mi chodzi..

agrest u mnie dawno zjedzony :) a u Ciebie chyba zaczynają się zbiory :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Witam wszystkich moich gości ach jakie gorące mamy dni choć teraz pada deszczyk :heja
agnieszka72 skalniaczek wprawdzie ani mały ani duży a roślinki co niektóre ładnie go opanowały .....hihi jak widać znaczną cześć działeczki kamienie opanowały i powiem skromnie że i ja bym jeszcze ich trochę przygarnęła :lol:
jola1010 i u mnie w niektórych miejscach nie wiadomo jak złapać widoczek bo coś mi tam nie urosło albo nie pasuje :D
chatte Izo urosło tu i ówdzie i od razu lepiej się na foteczkach prezentuje i rabatka się poszerzyła no i mam hostowo- żórawkowo pod domkiem :heja Ja uwielbiam patrzeć na te swoje kamienie po deszczu bo wtedy nabierają barw :wink:
AGNESS Oj jest już zieloniutko i nawet było już przymusowe koszenie :P
liska Izo te różyczki tak mają po deszczach już teraz pomału szykują się do kolejnego kwitnienia hmmm za to niczym nie pryskałam i pojawia się czarna plamistość ...agreścik podjadamy z krzaczka przetworów z nie go nie robie kiedyś jak miałam porzeczkę to był soczek porzeczkowo-agrestowy pychota :heja

Moje surfinie nie znoszą tego upału i tak jakoś mizernieją a tak prezentują się moje doniczkowce
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Doniczkowe prezentują się świetnie. Moje petunie jakieś zmarnowane, ale chyba bardziej deszcz je poniewiera niż słońce.
Rety, jaki czarny agrest. Mniam.... Ja swój czerwony objadłam jak jeszcze był zielony :;230
Ech, te szerokie plany. Pięknie prezentuje się ogród, spokojny, wyważony i uporządkowany. Ale to nie na moje siły :wink: U mnie haos :;230 Ale właściwie, to lubię ten swój zabłaganiony ogródek.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No właśnie.
Też tak myślę, że doniczkowce masz na medal. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

aleb-azi Izo a to z Ciebie łakomczuszek a u mnie coś w tym roku chęci brak na agrest i nieborak za bardzo dojrzał :D
:;230 :;230 :;230 no nie mogę ......a ja nie wiem w co ręce włożyć bo wiecznie mi się wydaje że mam bałagan i nie dociągnięcia i masę roboty ale wszyscy chyba tak mamy że u innych to jest ślicznie a u nas no cóż ;:224
kogra Grażynko one tak do fotki ładnie się pokazały i mimo moich starań mizernieją ach te upały jak tak dalej będzie to popadają ......surfinie najbardziej cierpią -powinno je się trzymać w cieniu :roll:

Świat żurawek
któraś z nich to "ametyst myst"
Obrazek Obrazek
te sama jeszcze raz(dzisiejsze zdjęcie) 1 ma liście pod spodem różowsze a 2 bledsze
Obrazek Obrazek
-pewniak "Midnight"
Obrazek Obrazek
-alabama sunrise
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Dla mnie 1 to Amethyst,2 to może Plum Pudding.
W tiarellach nie jestem mocna :oops: .
Po alabamie może być heuchera Ring of Fire.
Następna to Palace purple.
Kolejna(może ją przesadź bo się morduje bidulka :lol: ) w/g mnie to Ginger Ale.
Ostatnia to może być Strawberry Swirl.
;:196 :wit .
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

agnieszka72 ;:196 za identyfikacje - no to mam pewniaki a to coś to nie rodzina żurawek a bardzo do siebie podobne no i już wiem jest to tiarella "candy Striper" Aguś ta mizerota właśnie została podzielona i przesadzona i tak na razie wygląda ale mam nadzieje że to miejsce jej będzie odpowiadać :heja
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Beatko jakie piękne róże u ciebie i żuraweczki super pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Oj Beatko kusisz tymi swoimi żurawkami. Ja też na nie zachorowałam. Jak jesienią pojadę na targi, to nie wrócę z pustymi rękoma. Bardzo mi się podobają twoje kamieniste rabaty.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

pestka różyczki już powtarzają kwitnienie więc fotki niebawem a żurawki są wspaniałe :heja
ewab123 hihi oj widzę ze choroba żurawkowa się rozszerza więc Cię Ewo jeszcze pokuszę bo nie sposób się im oprzeć :wit

Przez przypadek, jakimś cudem, hmmm przez nie któreś osóbki ......wybrałam się na zakupki a miało już w tym roku nic nie być no może jakiś krzaczek bym nabyła -bo jeszcze braki mam i za duży prześwit widokowy działki , a tak to nabyłam byliny :;230 :;230 :;230 i teraz trzeba tworzyć rabatki aby je posadzić ....to się pochwale dziś żurawkami w barwach jesieni 8szt i 2 bordo na istniejącą już rabatkę

Świat żurawek w wersji roboczej
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
nową rabatka dziś dopieszczę :heja
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Oj jakaś niedobra kusicielka......:;230.
Beatko same pięknoty wybrałaś,będziesz bardzo zadowolona bo to bylinki bezobsługowe cało rocznie cieszące oko :D .
Jedyne co mogę podpowiedzieć to te seledynowe (tu Elektra) do cienia-reszta kocha słonko :D .
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Oj Beatko kusisz i to bardzo tymi pięknościami. Ja w zasadzie zaczynam dopiero swoją przygodę z żurawkami, bo mam ich na razie tylko 5 odmian, ale to się zmieni i to szybko. Po ile kupowałas swoje?
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cudne żurawki, Beatko. To moja nieodwzajemniona miłość. Ja je tak bardzo kocham, a one mnie nic a nic. Dwie, po wielkich mękach jakoś udało mi się udobruchać, ale jedna mi umarła :cry: a druga zastanawia się niczym Makbet :roll:
Mam nadzieję, że Ciebie żurawki kochają i będę mogła podziwiać w przyszłości u Ciebie wszystkie, które teraz pokazałaś. Są śliczne :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”