Odrobine w ogrodzie - Beata T
Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T
Beatko nie wiem czy ta różyczka nie chora..
o te kropki mi chodzi..
agrest u mnie dawno zjedzony a u Ciebie chyba zaczynają się zbiory
o te kropki mi chodzi..
agrest u mnie dawno zjedzony a u Ciebie chyba zaczynają się zbiory
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witam wszystkich moich gości ach jakie gorące mamy dni choć teraz pada deszczyk
agnieszka72 skalniaczek wprawdzie ani mały ani duży a roślinki co niektóre ładnie go opanowały .....hihi jak widać znaczną cześć działeczki kamienie opanowały i powiem skromnie że i ja bym jeszcze ich trochę przygarnęła
jola1010 i u mnie w niektórych miejscach nie wiadomo jak złapać widoczek bo coś mi tam nie urosło albo nie pasuje
chatte Izo urosło tu i ówdzie i od razu lepiej się na foteczkach prezentuje i rabatka się poszerzyła no i mam hostowo- żórawkowo pod domkiem Ja uwielbiam patrzeć na te swoje kamienie po deszczu bo wtedy nabierają barw
AGNESS Oj jest już zieloniutko i nawet było już przymusowe koszenie :P
liska Izo te różyczki tak mają po deszczach już teraz pomału szykują się do kolejnego kwitnienia hmmm za to niczym nie pryskałam i pojawia się czarna plamistość ...agreścik podjadamy z krzaczka przetworów z nie go nie robie kiedyś jak miałam porzeczkę to był soczek porzeczkowo-agrestowy pychota
Moje surfinie nie znoszą tego upału i tak jakoś mizernieją a tak prezentują się moje doniczkowce
agnieszka72 skalniaczek wprawdzie ani mały ani duży a roślinki co niektóre ładnie go opanowały .....hihi jak widać znaczną cześć działeczki kamienie opanowały i powiem skromnie że i ja bym jeszcze ich trochę przygarnęła
jola1010 i u mnie w niektórych miejscach nie wiadomo jak złapać widoczek bo coś mi tam nie urosło albo nie pasuje
chatte Izo urosło tu i ówdzie i od razu lepiej się na foteczkach prezentuje i rabatka się poszerzyła no i mam hostowo- żórawkowo pod domkiem Ja uwielbiam patrzeć na te swoje kamienie po deszczu bo wtedy nabierają barw
AGNESS Oj jest już zieloniutko i nawet było już przymusowe koszenie :P
liska Izo te różyczki tak mają po deszczach już teraz pomału szykują się do kolejnego kwitnienia hmmm za to niczym nie pryskałam i pojawia się czarna plamistość ...agreścik podjadamy z krzaczka przetworów z nie go nie robie kiedyś jak miałam porzeczkę to był soczek porzeczkowo-agrestowy pychota
Moje surfinie nie znoszą tego upału i tak jakoś mizernieją a tak prezentują się moje doniczkowce
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Doniczkowe prezentują się świetnie. Moje petunie jakieś zmarnowane, ale chyba bardziej deszcz je poniewiera niż słońce.
Rety, jaki czarny agrest. Mniam.... Ja swój czerwony objadłam jak jeszcze był zielony
Ech, te szerokie plany. Pięknie prezentuje się ogród, spokojny, wyważony i uporządkowany. Ale to nie na moje siły U mnie haos Ale właściwie, to lubię ten swój zabłaganiony ogródek.
Rety, jaki czarny agrest. Mniam.... Ja swój czerwony objadłam jak jeszcze był zielony
Ech, te szerokie plany. Pięknie prezentuje się ogród, spokojny, wyważony i uporządkowany. Ale to nie na moje siły U mnie haos Ale właściwie, to lubię ten swój zabłaganiony ogródek.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie.
Też tak myślę, że doniczkowce masz na medal.
Też tak myślę, że doniczkowce masz na medal.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
aleb-azi Izo a to z Ciebie łakomczuszek a u mnie coś w tym roku chęci brak na agrest i nieborak za bardzo dojrzał
no nie mogę ......a ja nie wiem w co ręce włożyć bo wiecznie mi się wydaje że mam bałagan i nie dociągnięcia i masę roboty ale wszyscy chyba tak mamy że u innych to jest ślicznie a u nas no cóż
kogra Grażynko one tak do fotki ładnie się pokazały i mimo moich starań mizernieją ach te upały jak tak dalej będzie to popadają ......surfinie najbardziej cierpią -powinno je się trzymać w cieniu
Świat żurawek
któraś z nich to "ametyst myst"
te sama jeszcze raz(dzisiejsze zdjęcie) 1 ma liście pod spodem różowsze a 2 bledsze
-pewniak "Midnight"
-alabama sunrise
no nie mogę ......a ja nie wiem w co ręce włożyć bo wiecznie mi się wydaje że mam bałagan i nie dociągnięcia i masę roboty ale wszyscy chyba tak mamy że u innych to jest ślicznie a u nas no cóż
kogra Grażynko one tak do fotki ładnie się pokazały i mimo moich starań mizernieją ach te upały jak tak dalej będzie to popadają ......surfinie najbardziej cierpią -powinno je się trzymać w cieniu
Świat żurawek
któraś z nich to "ametyst myst"
te sama jeszcze raz(dzisiejsze zdjęcie) 1 ma liście pod spodem różowsze a 2 bledsze
-pewniak "Midnight"
-alabama sunrise
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Dla mnie 1 to Amethyst,2 to może Plum Pudding.
W tiarellach nie jestem mocna .
Po alabamie może być heuchera Ring of Fire.
Następna to Palace purple.
Kolejna(może ją przesadź bo się morduje bidulka ) w/g mnie to Ginger Ale.
Ostatnia to może być Strawberry Swirl.
.
W tiarellach nie jestem mocna .
Po alabamie może być heuchera Ring of Fire.
Następna to Palace purple.
Kolejna(może ją przesadź bo się morduje bidulka ) w/g mnie to Ginger Ale.
Ostatnia to może być Strawberry Swirl.
.
agnieszka72 za identyfikacje - no to mam pewniaki a to coś to nie rodzina żurawek a bardzo do siebie podobne no i już wiem jest to tiarella "candy Striper" Aguś ta mizerota właśnie została podzielona i przesadzona i tak na razie wygląda ale mam nadzieje że to miejsce jej będzie odpowiadać
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Beatko jakie piękne róże u ciebie i żuraweczki super pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Oj Beatko kusisz tymi swoimi żurawkami. Ja też na nie zachorowałam. Jak jesienią pojadę na targi, to nie wrócę z pustymi rękoma. Bardzo mi się podobają twoje kamieniste rabaty.
pestka różyczki już powtarzają kwitnienie więc fotki niebawem a żurawki są wspaniałe
ewab123 hihi oj widzę ze choroba żurawkowa się rozszerza więc Cię Ewo jeszcze pokuszę bo nie sposób się im oprzeć
Przez przypadek, jakimś cudem, hmmm przez nie któreś osóbki ......wybrałam się na zakupki a miało już w tym roku nic nie być no może jakiś krzaczek bym nabyła -bo jeszcze braki mam i za duży prześwit widokowy działki , a tak to nabyłam byliny i teraz trzeba tworzyć rabatki aby je posadzić ....to się pochwale dziś żurawkami w barwach jesieni 8szt i 2 bordo na istniejącą już rabatkę
Świat żurawek w wersji roboczej
nową rabatka dziś dopieszczę
ewab123 hihi oj widzę ze choroba żurawkowa się rozszerza więc Cię Ewo jeszcze pokuszę bo nie sposób się im oprzeć
Przez przypadek, jakimś cudem, hmmm przez nie któreś osóbki ......wybrałam się na zakupki a miało już w tym roku nic nie być no może jakiś krzaczek bym nabyła -bo jeszcze braki mam i za duży prześwit widokowy działki , a tak to nabyłam byliny i teraz trzeba tworzyć rabatki aby je posadzić ....to się pochwale dziś żurawkami w barwach jesieni 8szt i 2 bordo na istniejącą już rabatkę
Świat żurawek w wersji roboczej
nową rabatka dziś dopieszczę
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Oj jakaś niedobra kusicielka.......
Beatko same pięknoty wybrałaś,będziesz bardzo zadowolona bo to bylinki bezobsługowe cało rocznie cieszące oko .
Jedyne co mogę podpowiedzieć to te seledynowe (tu Elektra) do cienia-reszta kocha słonko .
Beatko same pięknoty wybrałaś,będziesz bardzo zadowolona bo to bylinki bezobsługowe cało rocznie cieszące oko .
Jedyne co mogę podpowiedzieć to te seledynowe (tu Elektra) do cienia-reszta kocha słonko .
Oj Beatko kusisz i to bardzo tymi pięknościami. Ja w zasadzie zaczynam dopiero swoją przygodę z żurawkami, bo mam ich na razie tylko 5 odmian, ale to się zmieni i to szybko. Po ile kupowałas swoje?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudne żurawki, Beatko. To moja nieodwzajemniona miłość. Ja je tak bardzo kocham, a one mnie nic a nic. Dwie, po wielkich mękach jakoś udało mi się udobruchać, ale jedna mi umarła a druga zastanawia się niczym Makbet
Mam nadzieję, że Ciebie żurawki kochają i będę mogła podziwiać w przyszłości u Ciebie wszystkie, które teraz pokazałaś. Są śliczne
Mam nadzieję, że Ciebie żurawki kochają i będę mogła podziwiać w przyszłości u Ciebie wszystkie, które teraz pokazałaś. Są śliczne