Zbyszek50 - oczywiście dla Ciebie wszystko. Zdjęcia kolejne będą dodane dzisiaj jak tylko w rócę z pracy to zrobię w taką piękną pogodę zdjęcia będą idealne.
Sweetdaisy - uwielbiam tulipany zwłaszcza jak jest ich pora kwitnienia bo kolorów i kształtów co nie miara.
MamciaTerenia - Tereniu nie notowałam nazw tulipanów a szkoda bo teraz bym Ci na tacy podała.
Małgoska141 - Małgosiu odgapiaj ode mnie co chcesz niech Ci wszystko pięknie rośnie. Cieszę się że i u Ciebie judaszowiec zakwitł obficie. Jest na prawdę cudny.
Kasiula17 - jak wpadam do ogrodu to juz nic innego się nie liczy dlatego coraz częśćie zaniedbuje to forum bo pogoda cudna i każdej chwili mi szkoda na siedzenie w domu.
Aneczka1979 - Aniu przez Ciebie zachorowałam na clematisy i w mojej kolekcji pojawiły się kolejne Marhams Pink, Bill Mc Kenzi, Polish Spirit i jeszcze jeden ale zapomniałam nazwy, aha i tej pachnący marcepanem też jest już u mnie zadomowiony. Już niektóre mają pąki czekam na ich kwitnienie.
Jurgiell - Witam serdecznie w moich skromnych progach. Zapraszam tak często jak czas pozwoli. Pozdrawiam