Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczna wiosna u Ciebie Aniu. A u mnie pada śnieg z deszczem. Pogoda brzydka a działeczka czeka. Widzę, że masz krokusiki w trawniku. Ja też spróbowałem tego aby zrobić krokusową łączkę, ale jakoś słabo kwitną, a jeśli już kwitną to krótko.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Mam takie same przypuszczenia.anulka pisze:Moze ziemia jest zbyt kwaśna?
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ANULO!!!
Właśnie miałam ochotę wybrać się do parku "Kasprowicza " zrobić zdjęcia krokusów , które rosną tam jak dywan , ale ta wspaniała pogoda i katar nie zachęciły mnie na spacer . W ubiegłym roku zachwycałam się tym widokiem . Muszę w wolnej chwili , a teraz przed świętami tych chwil brak , wpaść do Twojego ogrodu cz.1 .
Właśnie miałam ochotę wybrać się do parku "Kasprowicza " zrobić zdjęcia krokusów , które rosną tam jak dywan , ale ta wspaniała pogoda i katar nie zachęciły mnie na spacer . W ubiegłym roku zachwycałam się tym widokiem . Muszę w wolnej chwili , a teraz przed świętami tych chwil brak , wpaść do Twojego ogrodu cz.1 .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko, cudnie u Ciebie! Skoro Castorama, to może i w mojej coś z ciemierników upoluję. Ale pochwal się później co kupiłaś.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Guciu nic nie kupiłam Było pełno tych ciemierników ,ale kolorystycznie nie były ładne-białe i kilka bordowych.Aż tak za nimi nie przepadam a moze kiedys znajdę cos ładniejszego .Ostatnio widziałam prawie czarnego.
Fressia -miło ,że wpadłas.Mam nadzieję ,ze po tych śniegach zakwitnie reszta kwiatów.Czekam na słoneczko
Fressia -miło ,że wpadłas.Mam nadzieję ,ze po tych śniegach zakwitnie reszta kwiatów.Czekam na słoneczko
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Izuniu u mnie sypie i po kwiatkach -szczególnie krokusach pozostało wspomnienie.Latam wieczorem ze słoikami i przykrywam lilie ,które juz wyszły.Zaczyna mnie to wkurzać
Tulipany tez jakies marne ,a jak dzisiaj w nocy będzie mróz to i forsycje opadną .U sasiadów kwitnie juz morela.
Cieszę się ,ze przesyłka dotarła
Tulipany tez jakies marne ,a jak dzisiaj w nocy będzie mróz to i forsycje opadną .U sasiadów kwitnie juz morela.
Cieszę się ,ze przesyłka dotarła