Aktualności w ogródkowym podwórku.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Aktualności w ogródkowym podwórku.
Soorki Iga ale fotosik ze smartphona robi problemy nie wgrywa albo non stop kręci! Wystarczy klikąć na każdą fotkę. Filmiki będą w przyszłości, bo czyściłam i wyczyściłam. .
Tak tak...są piękne i ta ana-bel strąg. Róża Raj ta obficie kwitnąca... nie ma zapachu,ale te za nią mają i to upajający!
Tak tak...są piękne i ta ana-bel strąg. Róża Raj ta obficie kwitnąca... nie ma zapachu,ale te za nią mają i to upajający!
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bożenko
Prześliczne masz rożne.
I lilie zaczynaj.No pięknie.
Prześliczne masz rożne.
I lilie zaczynaj.No pięknie.
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Bożenko , rajsko zrobiło się u Ciebie , a jak jeszcze zaczną wszystkie lilie i liliowce to będzie jak w bajce . Piękne zdjęcie róży . Moje anabelki wielkie jak konie , mają po dwa metry wysokości . Jak Ci się przyjęły wszystkie anabelki , czy kwitną?
-
Elu ,przyjęły się i kilka ma po jednym kwiatku.U mnie srogi upał w cieniu 33 stopnie.Ja jeszcze dziś po rozkopanym Tarnowie objazdami musiałam śmigać a klimy nie mam w aucie.Głowa mnie boli ,że hej!
Wiesz ,bo się już zaczęło z tym sprawami budowy,jeszcze na etapie papierkowo projektowym! Na jesieni można ruszać!
Kwitnie wszystko zwariowanie tam na nowej rabacie tej dużej to się zrobiło bajkowo!Twoje dawniejsze anabelki są przy piwnicy i są nieco mniejsze ale i one już się rozwalają!
Aniu no nie tak jak Ty czy inni ,ale cieszę się z tego co mam! Bo małe też piękne, ale idzie do zmian będzie i duże na nowym!
Wiesz ,bo się już zaczęło z tym sprawami budowy,jeszcze na etapie papierkowo projektowym! Na jesieni można ruszać!
Kwitnie wszystko zwariowanie tam na nowej rabacie tej dużej to się zrobiło bajkowo!Twoje dawniejsze anabelki są przy piwnicy i są nieco mniejsze ale i one już się rozwalają!
Aniu no nie tak jak Ty czy inni ,ale cieszę się z tego co mam! Bo małe też piękne, ale idzie do zmian będzie i duże na nowym!
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Cześć Bożenko! nie wiedziałam że masz wątek, ale chciałam zobaczyć czy trawa pampasowa żyje i widzę że ma się dobrze, ale w donicy czyli chowasz do domu? Mam pytanie https://www.fotosik.pl/zdjecie/8b943031d96aaac6 co to za krzew na różowo kwitnący na zdjęciu, no i strasznie mnie ciekawi co masz w tym doniczkach
Grzybki już zbierasz?
Grzybki już zbierasz?
-
Marysiu,w tym roku dałam trawę na stałe do gruntu,bo nie miała wiele przyrostów zobaczymy jak będzie. Weszłaś na wcześniejsze nieco fotki ,to jest azalia różowa młoda. Tam w doniczkach były chryzantemy a są już w gruncie! Grzybki olewam za dużo komarów!
Tu są w linku najnowsze: https://photos.app.goo.gl/SnUKb58hk1FwYZgS7
Tu są w linku najnowsze: https://photos.app.goo.gl/SnUKb58hk1FwYZgS7
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Bożenko , a nie mogłaś sobie dzisiaj tego Tarnowa odpuścić ? Ja do pracy pojechałam raniutko i o 14- tej byłam już w domu , obiad i jak zaległam tak leżę .Z przywiezionych śliwek tylko jedna rośnie ale wszystkie pozostałe roślinki od Ciebie mają się dobrze .
-
Nie mogłam Elu , bo wcześniej było umówione.No to dobrze, że chociaż jedna się przyjęła,u mnie Twoje padły bo ich zalało z tyłu domu.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ciekawa jestem jak sobie trawa poradzi! Link widziałam ale azalia śliczna, a jak się nazywa?
Komary zwyciężyły grzybobranie...niesamowite
Komary zwyciężyły grzybobranie...niesamowite
-
Marysiu .Nie wiem jak się nazywa ,nie zachowałam etykiety.Komary na razie górą, ale do czasu!
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No to i ja sobie weszłam na najnowsze zdjęcia, no kwitnienia śliczne, a w doniczkach to Oleandry?, czy ja tam żłótego Oleandra też widzę Bożenko?
-
Tak Iwonko żółty o pełnych kwiatach,są u mojej ogrodniczki znajomej przeróżne kolory,ona się w nich kocha.To http: //flora-pama.eu/
-