Działka Czeslawy - ceslavyte

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Czesiu masz ładne kwiatuchy. Krzyśka mozesz znaleźć pod tematem "Kwitnące cudo" to jego wątek. Buziaki
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Działka Czeslawy-ceslawyte

Post »

Witam Czesławo;z wielką ciekawością obejrzałem Twoje roślinki oraz inne zdjęcia.Pozwolisz,że w ten sposób będę odwiedzał Litwę.Pozdrawiam.Ryszard.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Czesiu miło że wpadłaś :) W spisie mnie nie ma bo nie mam działeczki ale taki wolny wątek :wink: Udało Ci się trafić co mnie strasznie ucieszyło :)
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p
Od: 15 kwie 2008, o 12:01

Post »

Czesc wszystkim, jak dawno już bylam na forum, ale mam dla was cos ciekawego do ogladania. Niedawno bylam w Warszawie na wystawie "Zielen to zycie", bardo spodobalo sie, prosze kilka zdiec... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Czesiu :) Piękne fotki Nam tu pokazujesz. Wystawa na pewno była wspaniała. Ja się też wybieram na wystawę kwiatów w Wojewódzkim Parku w Chorzowie. Warto jest takie miejsca odwiedzać bo można dużo ciekawostek spotkać. :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Dynka
500p
500p
Od: 4 sty 2008, o 22:14

Post »

ceslavyte pisze:Dynko, ja mieszkam na Litwie ale jestem polka, moje dziatkowie, i mamy i taty rodzice, rozmawiali po polsku, pradziady tesz. Moj synek tesz rozmawia po polsku, chodzi do polskiego przedszkola. Ja sama uczylam się w litewskiej szkole, puzniej studyje tesz po litewsku, praca tesz w Litewskiej firmie ale ona jest zwionzana z Polska, bo tlumacze i adaptuje w Polsce wydawany Kwietnik. Praca - to idealne rozwionzanie, bo pisze o kwiatach, koresponduje z polakami.
Miszkam kolo Wilna, pracuje w Wilnie.
Litwa tesz jes piekna, czasami podruzuje i spotykam się z bardo ciekawymi liudzmi, odwiedam miejscowych szkolkarzy.
U nas jest co zobaczyc i odwiedzic... :D
Takich dróg jak wasze wiejskie już u nas chyba niema , z kurzem i zakrętami.
I pracy tylko pozazdrościć, wszystkiego najlepszego życzę.
Nie zawsze to co jest lżejsze jest przyjemniejsze!
Mój ogród...
Moje donice
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

dziękuję Dynko za zyczenia.
Krzysiu z toba calkowicie zgadzam sie, wrto odwiedzac rozne wystawy, wszedzia mozna zobaczyc cosc co zdziwi.
Slyszalam ze w Skierniewicach kolo Warszawy odbywaja sie piekne wystawy jesiennych darow, moze bylas kiedysc tam?
(NL4)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Oj nie do Skierniewic mi troszkę daleko. Właściwie Skierniewice to moim zdaniem ważne miasto pod względem ogrodniczym. Jest tam w końcu instytut sadownictwa i kwiaciarstwa słynny, a wystawy to już tam podobno tradycja. Kto wie może kiedyś tam pojadę. :)
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ograbiłabym pół tej wystawy a potem osiwiałabym myśląc gdzie to wszystko powsadzać :)
Witaj Czesiu, troszkę cię nie było.....
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Czesiu zazdroszczę Ci możliwości obejrzenia tej wspaniałej wystawy. U nas w Gdańsku jakoś nikt nie organizuje takich ogrodniczych wystaw ani targów. Ja jeżdżę do Lubania na targi rolnicze - jest tam duża oferta roślin i akcesoriów ogrodowych ale to jest 50 km od Gdańska i nie zawsze mam okazję pojechać. Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Cieszam sie ze was zaciekawilam ta wystawa... :D
Krzysiu, o Skierniewicach, a wlasciwie o instytucie wiemy nawt my, mieszkajace na Litwe, oczywisce te osoby,
kture jakimsc sposobem sa zwiazane z roslinami, moze i ja kiedysc do nich dojade ;:71

Mariolo, ja cie bardzo dobrze rozumie, sama choc jechalam autobusem, niemoglam oprzec sie i cosc niekupic, kupila
bardzo piakna krzewuszke 'Roseomarginata', rododendron drumonium, i kupe cebulek szafirkuw, tulipanuw.

Ambo, ja czasami sama sobie zazdroszcze tych mozliwosci co mam :D , super jest podruzowac, a jeszcze i za koszt firmy. :D
(NL4)
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Czesiu :D zdjęcia z wystawy SUPER!
Niestety nie mogłam przyjechać na tą wystawę ... a baaardzo chciałam :wink: Miałam nadzieję zobaczyć się z Tobą, ale nie wyszło :(
Oglądałam wczoraj w TV relację z tej wystawy i szukałam tam Ciebie :D ... ale nie znalazłam ... :wink:
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Jak fainie ze domnie zajrzalas, ja tesz mialam taka skryta mysl, ze moze i ty wybierzesz sie na "Zielen to Zycie", ale
niestety..., no cosz, jeszcze zobaczymy sie, moze ty do mnie przyjedziesz... ;:1
I jeszcze, jak bedziesz mogla, zajrzyj na PW.
(NL4)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”