Domowe i balkonowe-lwica79
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- lwica79
- 50p
- Od: 19 kwie 2008, o 23:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Żyją ..ale co to za życie.. carnosa ma jeden zdrowy liść i kawałek pędu, a ta druga ma jeden pęd i na nim 3 czy 4 listki (kawałek pędu z dwoma listkami dałam też do wody na wszelki wypadek).Wioleta pisze:Edyto napisz jak się mają hoje z allegro, żyją jeszcze
Natomiast hojki od Koki mają się lepiej, przynajmniej te których nie zabiłam na starcie. Któregoś dnia postaram się trochę zaktualizować wątek, bo kurzu za dużo .
Pozdrawiam. Edyta gg.3597720
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79
- lwica79
- 50p
stapelie mi Aguniu przez zimę nie urosły niestety, teraz tylko zwykła wariegatka ruszyła.. a na co chciałaś się wymienić?
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79
zobacz sobie u mnie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0 wszystko uskubie co chcesz , a da sie uskubac, tak dawno nie widzialam tego kwiatuszka az mnie skreca , powiedz mi tylko zakwitl ci kiedys? ja w dziecinstwie mialam takiego w panterke oj jak mi sie podobal
- lwica79
- 50p
która carnosa Olu?aledra7 pisze:Ta carnosa to chyba zwykła carnosa
Aguniu..jeszcze żadna stapelia mi nie kwitła bo mam je od jesieni (o ile dobrze pamiętam) jednak są z pewnego źródła więc co do gatunków jestem niemal na 100% pewna... a jaka Cię najbardziej interesuje?
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79
- lwica79
- 50p
Stapelia variegata...to chyba takiej ze dwa paluszki mogłabym skubnąć
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79
- lwica79
- 50p
Najchętniej to bym nowy wątek założyła bo zieloności mi się strasznie pozmieniały od pierwszego wątku na forum, no ale chyba tak się nie robi (czy robi się? ) więc dziś wstawiam w poście to co mam obecnie:
różne roślinki:
Cytrusy (szlachetne i z pestek też )
hojki..jakie mi pozostały (a nie wszystkie są nadal pewne czy chcą żyć)
Mam jeszcze fuksje -małe sadzoneczki- całe zielone..ale one będą na forum fuksjowym. Link w podpisie.
(pytanie do moderatorów..czy dało by się usunąć mój wątek i ten post dać jako pierwszy w moim nowym wątku? )
różne roślinki:
Cytrusy (szlachetne i z pestek też )
hojki..jakie mi pozostały (a nie wszystkie są nadal pewne czy chcą żyć)
Mam jeszcze fuksje -małe sadzoneczki- całe zielone..ale one będą na forum fuksjowym. Link w podpisie.
(pytanie do moderatorów..czy dało by się usunąć mój wątek i ten post dać jako pierwszy w moim nowym wątku? )
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79