Doniczkowe Jadzi 1
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Jadziu ależ Ty masz rękę do kwiatów.Jakie piękne zielistki,ja mam dwie na razie marniutkie.Jadziu a czy agawa ma na końcach takie jakby ciemne igły?.Bo mogę mieć szczepke właśnie czegoś podobnego,ale tamto ma na końcach jakby igły.I nie wiem czy to agawa czy nie.Dziś wkleję u siebie w razie czego fotkę,tej roślinki.Jadziu czy Roki Twój kotek to syjamski?.Piękny z niego zwierzaczek.
Pozdrawiam cieplutko.
Klaudia
Pozdrawiam cieplutko.
Klaudia
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu uśmiechnij się proszę Mi ostatnio też jakoś humorek nie dopisuje. Jednak poprawił się bardzo gdy oglądałam te Twoje cuda. Musisz je bardzo kochać, bo są piękne. Ja również uwielbiam trawki.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu dokładnie - głowa do góry i szeroki uśmiech poproszę Dzisiaj mam nadzieję już lepiej samopoczucie. Wiem, że czasem są takie dni, ale trzeba starać się jak najmniej myśleć o smutnych czy niedobrych rzeczach.
Aga tutaj masz pokazane jak ukorzenić ananasa. Ja tak próbowałam i powiodło się Moim zdaniem najskuteczniejsza metoda, inne przynajmniej u mnie skończyły się niepowiedzeniem
Aga tutaj masz pokazane jak ukorzenić ananasa. Ja tak próbowałam i powiodło się Moim zdaniem najskuteczniejsza metoda, inne przynajmniej u mnie skończyły się niepowiedzeniem
Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
Oczywiście dziś już lepiej
Trochę się obawiam bo we wtorek 9 grudnia w Łodzi mam mieć zabieg na zerwane więzadła w kostce i trochę mam stracha
*Ewuś masz racje należy oderwać kilka listków i wtedy pięknie się ukorzenia . Ewuś dziękuję
* Anoli dziś już lepiej oj kocham je kocham i czasami do nich mówię " moje piękności kochane"
*bayaga oczywiście ,masz jak w banku staniesz się szczęśliwą posiadaczką trawki
*deissy moje agawy mają na końcach igły i to jakie Kotek o którego pytasz jest w typie syjama
*BarWo ja paprotki tez lubię tylko one mnie nie lubią
*kati-1976 dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
* basga kochanie zrób tak jak napisała Ewa i na pewno będzie ok .Ja też próbowałam parę razy i w końcu się udało
Razem z Guciem piję wasze zdrówko
Oczywiście dziś już lepiej
Trochę się obawiam bo we wtorek 9 grudnia w Łodzi mam mieć zabieg na zerwane więzadła w kostce i trochę mam stracha
*Ewuś masz racje należy oderwać kilka listków i wtedy pięknie się ukorzenia . Ewuś dziękuję
* Anoli dziś już lepiej oj kocham je kocham i czasami do nich mówię " moje piękności kochane"
*bayaga oczywiście ,masz jak w banku staniesz się szczęśliwą posiadaczką trawki
*deissy moje agawy mają na końcach igły i to jakie Kotek o którego pytasz jest w typie syjama
*BarWo ja paprotki tez lubię tylko one mnie nie lubią
*kati-1976 dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
* basga kochanie zrób tak jak napisała Ewa i na pewno będzie ok .Ja też próbowałam parę razy i w końcu się udało
Razem z Guciem piję wasze zdrówko
Jadzieńko niesamowie jak szybko Ci urosła...
Ja mam opuncję ale jakąś inną nieowocującą i tez trzymałam ją na zewnątrz i tez sporo wyrosła
Ciekawa jestem czy i moja nowa tak dużo urośnie
Ja mam opuncję ale jakąś inną nieowocującą i tez trzymałam ją na zewnątrz i tez sporo wyrosła
Ciekawa jestem czy i moja nowa tak dużo urośnie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski