Moje kwitnące - ira47
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Jakie cudne te kalle ,szczególnie ta czarna.
ja mam żółtą ,w tamtym roku zakwitła mi pierwszy raz. :P
ja mam żółtą ,w tamtym roku zakwitła mi pierwszy raz. :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Moniko, ja dla własnej wygody trzymam w donicach, żeby nie mieć problemu z wykopywaniem. Ale podobno bardzo dobrze czują się w gruncie, czasami tak robiłam. Zależy od tego ile mam miejsca na działce
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Passiflorę kupiłam w LM za 24,50zł.
Danusiu, medinilli dałam ziemię do paproci. Zasilam przemiennie nawozami: biohumusem i do kwitnących, chociaż zalecają nawozem do różaneczników czyli bez wapnia. Często też podlewam.
Danusiu, medinilli dałam ziemię do paproci. Zasilam przemiennie nawozami: biohumusem i do kwitnących, chociaż zalecają nawozem do różaneczników czyli bez wapnia. Często też podlewam.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
- Danutka55
- 1000p
- Od: 5 lut 2009, o 17:36
Ira47 serdecznie dziękuję za odpowiedź.Twój sposób uprawy na pewno Medinilli służy,bo raczyła cię obdarować pięknymi pąkami.A może już kwitnie Wspaniale prezentują się też kalle,no i skrętniki;moje ulubione kwiatuszki,które potrafią nas cieszyć kwiatami aż do zimy.Sama mam ich całą kolekcję,ale w tej chwili jeszcze ani jeden nie kwitnie.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.