Streaked hosty
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Streaked hosty
Aniu,
tu
masz informacje o Ghost Spirit. Zresztą w tej encyklopedii znajdziesz też wiele innych ciekawych informacji. Jeżeli chodzi o tanie hosty na allegro, to najlepiej dopytać sprzedającego skąd bierze sadzonki i wtedy zdecydować, czy warto ryzykować, czy nie. Wątek
Gdzie kupić zdrowe hosty
powie Ci duuużo na temat zakupów.
Sadzonki, nawet bardzo młode, oczywiście najlepiej posadzić wiosną do gruntu.
tu
masz informacje o Ghost Spirit. Zresztą w tej encyklopedii znajdziesz też wiele innych ciekawych informacji. Jeżeli chodzi o tanie hosty na allegro, to najlepiej dopytać sprzedającego skąd bierze sadzonki i wtedy zdecydować, czy warto ryzykować, czy nie. Wątek
Gdzie kupić zdrowe hosty
powie Ci duuużo na temat zakupów.
Sadzonki, nawet bardzo młode, oczywiście najlepiej posadzić wiosną do gruntu.
Dzięki
Poczytałam opinie i już gospodaruję w myślach miejsce dla Ice Age Trail oraz Deja Blue. Po odbiorze napiszę, czy polecam sprzedawcę
Poczytałam opinie i już gospodaruję w myślach miejsce dla Ice Age Trail oraz Deja Blue. Po odbiorze napiszę, czy polecam sprzedawcę
Pozdrawiam. Anna
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Wreszcie odrobina mobilizacji i zabrałam się za tworzenie galerii w Picasa Web ( polecam - mega proste
Zapraszam serdecznie, między innymi ma swój album moja Polish Splash ( streaked sport od Green Gold )
https://picasaweb.google.com/rioja7
Zapraszam serdecznie, między innymi ma swój album moja Polish Splash ( streaked sport od Green Gold )
https://picasaweb.google.com/rioja7
Mnie w tym roku pozytywnie zaskakuje mała Track Mouse. W ubiegłym roku dwa odrosty i oba zaczęły wyraźnie proces skundlania, teraz widzę 4 odrosty i wsie są w pikne paski. Streakety są jednak niestabilne i raczej z rezerwą na nie patrzę.
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śmiem twierdzić, że Galaxy to chyba najlepsza forma streaked. Rośnie żwawo i jest duża.
Niestety wszystkie nasiona ( a było ich bardzo dużo) w roku ubiegłym były puste, choć natworzyła ich masę
Niestety wszystkie nasiona ( a było ich bardzo dużo) w roku ubiegłym były puste, choć natworzyła ich masę
Pełna zgoda !!!
Galaxy to miód na moje bolące serce. Co do nasion to ciekawe. Wiesz ,że kiedyś moi amerykańscy znajomi mówili iż w niektórych rejonach, tych o bardzo wysokich temperaturach , hosty nawet te topowe bywają bezproduktywne. Jednak jest to okresowe. W jednym roku nie ma życiodajnych nasion, a w następnym są "żywe". Jak dobrze pamiętam pisał mi właśnie o Galaxy Ron Livingston.
Galaxy to miód na moje bolące serce. Co do nasion to ciekawe. Wiesz ,że kiedyś moi amerykańscy znajomi mówili iż w niektórych rejonach, tych o bardzo wysokich temperaturach , hosty nawet te topowe bywają bezproduktywne. Jednak jest to okresowe. W jednym roku nie ma życiodajnych nasion, a w następnym są "żywe". Jak dobrze pamiętam pisał mi właśnie o Galaxy Ron Livingston.
Ok, będę czekać, pamiętam jak z kilku zaledwie nasion Galaxy jeden był piękny streaket. Jak na 10 siewek to już rewelka ;)
Dobrze rośnie Christmas Tree Gala - w roku ubiegłym jeden z odrostów bardziej kundlil, ale w tym roku 8 odrostów jest PRZECUDNIE streaket. Tutaj na zdjęciu sprzed kilku dni słabiej znac przebarwienia, teraz wygląda mocniej.
Na:
Dobrze rośnie Christmas Tree Gala - w roku ubiegłym jeden z odrostów bardziej kundlil, ale w tym roku 8 odrostów jest PRZECUDNIE streaket. Tutaj na zdjęciu sprzed kilku dni słabiej znac przebarwienia, teraz wygląda mocniej.
Na:
A co z Justice?
Mój się rozrósł ale jeden odrost zzieleniał. Trzeba ciąć. Czekam na to co się stanie z tymi naj............ Dorothy Benedict ,Bob Axmear , Deceiver i Sally & Bob. Mróz zrobił swoje i dopiero teraz dochodzą do siebie.
Mój się rozrósł ale jeden odrost zzieleniał. Trzeba ciąć. Czekam na to co się stanie z tymi naj............ Dorothy Benedict ,Bob Axmear , Deceiver i Sally & Bob. Mróz zrobił swoje i dopiero teraz dochodzą do siebie.
Justice się poprawia, miałem sztukę małą, zaledwie kilka paseczków streaked, ale w tym roku jest duża i bardzo ładnie się wybarwia. Jest pojedyncza, ale duża.
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chyba część z Was zauważyła ,że Marco Fransen po wielu namowach zabrał się za sprowadzanie i sprzedaż streaked host. Może ktoś z Was zdążył i "upolował" te najciekawsze )) Szybko zeszły więc szanse były niewielkie. Coś tam jeszcze zostało. Ale pamiętajcie.Kupujecie trochę kota w worku. Dlaczego? Otóż ja mam zasadę, najpierw zdjęcie potem zakup. Przyczyna jest prosta, hosty mogą mieć słabe smugi lub wręcz iść w kierunku powrotu do macierzystej hosty. Taki ich urok.
Jak widzę 3 minuty po starcie zeszły te naj........ Oczywiści z mojego punktu widzenia .
Jak pisał Marco to dla nich nowe doświadczenie , ale myślę ,że po tym co zauważyłem czyli zniknięciu zaraz po otwarciu strony najwartościowszych będą to kontynuować.
Ja swoje zakupy zrobiłem a Wy ?
Jak widzę 3 minuty po starcie zeszły te naj........ Oczywiści z mojego punktu widzenia .
Jak pisał Marco to dla nich nowe doświadczenie , ale myślę ,że po tym co zauważyłem czyli zniknięciu zaraz po otwarciu strony najwartościowszych będą to kontynuować.
Ja swoje zakupy zrobiłem a Wy ?