Storczyki patrysi
no mnie też ujął swoją delikatnością w tym markecie sam jeden sirotka pośród innych kwiatuszki takie drobne a zdawały się przekrzykiwać w gąszczu innych pobratyńców, weź mnie do domku a zobaczysz jaki będę Ci wdzięcznydarstenka pisze:Mimo wszystko będę szukać. Uwielbiam białe storczyki a Twój zachwycił mnie od pierwszego wejrzenia
Gratuluję i pozdrawiam
i stało się ku mej uciesze
Patrysia
Patrysiu, ale ciekawy peloric z podwójną warżką
Nie mogę doliczyć sie ilości płatków - 7, czy 8, a może jeszcze inna ilość ?
Ja nazywam mojego podobnego "pistacjowym", a psikusy robi mi nie wśród kwiatów, ale wśród liści -
ma już jeden rozdwojony, i jeden, który wyrósł pod najmłodszym, zamiast ze środka liścia sercowego
Pozdrawiam, Joanna
Nie mogę doliczyć sie ilości płatków - 7, czy 8, a może jeszcze inna ilość ?
Ja nazywam mojego podobnego "pistacjowym", a psikusy robi mi nie wśród kwiatów, ale wśród liści -
ma już jeden rozdwojony, i jeden, który wyrósł pod najmłodszym, zamiast ze środka liścia sercowego
Pozdrawiam, Joanna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrysiu jaki on piekniuchny /ten seledynek/ nie dość że tyle płatków, to one takie falbaniaste. A na tego białego to nie mogłam się napatrzeć, jakiś on nadzwyczajny
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
:P :P :P chwilkę nas nie było :P :P :P bo pracy nawał
co u nas?
nakrapiany, pachnący "tygrysek wydłuża pędzik a na tym obok powoli, nieśmiało otwiera się pączuś :P
białasek z mojej domowej apteczki kwitnie nadal i wydłuża powoli, mozolnie swoją łodyżkę
najstarszy cytrynek ma nadal zadziwiającą formę
dendrobium miniaturka wypuściło kolejny listeczek
co u nas?
nakrapiany, pachnący "tygrysek wydłuża pędzik a na tym obok powoli, nieśmiało otwiera się pączuś :P
białasek z mojej domowej apteczki kwitnie nadal i wydłuża powoli, mozolnie swoją łodyżkę
najstarszy cytrynek ma nadal zadziwiającą formę
dendrobium miniaturka wypuściło kolejny listeczek
Patrysia