Irlandzki Ogrod Ani.1
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, pytałaś o tą czerwoną różę pnącą
tak szczerze to nie podobają mi się połączenia takie typowo białe z czerwonym, strasznie takie to flagowe jak dla mnie
a gdyby to była taka złamana biel?
To juz inaczej wyglada i nie razi tak po oczach.
Albo jakiś krem.
Pomyślałam o Elfe, ona jest taka spokojna, stonowana, z nutką zieleni
albo z bardziej żółtą, Royal Gold czy Golden Spray
bardzo rzucające się w oczy zestawienie
New Dawn też jest niczego sobie
czerwień dobrze kompomuje się również z pomarańczami, zwłaszcza Westerland ma dużo odcieni od żółtego poprzez czerwień i pomarańcz
znacznie łatwiej ją dostać, może być sprzedawana jako krzaczasta, ale często traktowana jest jako pnąca
kombinacji jest dużo, ja jestem za Elfe, ma piękne, pełne kwiaty i niespotykany kolor, ciężko ja dostać, ale warto poszukać.
Dobrym doradcą w tych sprawach jest P.Adam Chodun z Rosarium, można do niego zadzwonić i on na pewno coś doradzi, to ich strona, mają naprawdę spory wybór
http://www.rosarium.com.pl/gatunki.php
tak szczerze to nie podobają mi się połączenia takie typowo białe z czerwonym, strasznie takie to flagowe jak dla mnie
a gdyby to była taka złamana biel?
To juz inaczej wyglada i nie razi tak po oczach.
Albo jakiś krem.
Pomyślałam o Elfe, ona jest taka spokojna, stonowana, z nutką zieleni
albo z bardziej żółtą, Royal Gold czy Golden Spray
bardzo rzucające się w oczy zestawienie
New Dawn też jest niczego sobie
czerwień dobrze kompomuje się również z pomarańczami, zwłaszcza Westerland ma dużo odcieni od żółtego poprzez czerwień i pomarańcz
znacznie łatwiej ją dostać, może być sprzedawana jako krzaczasta, ale często traktowana jest jako pnąca
kombinacji jest dużo, ja jestem za Elfe, ma piękne, pełne kwiaty i niespotykany kolor, ciężko ja dostać, ale warto poszukać.
Dobrym doradcą w tych sprawach jest P.Adam Chodun z Rosarium, można do niego zadzwonić i on na pewno coś doradzi, to ich strona, mają naprawdę spory wybór
http://www.rosarium.com.pl/gatunki.php
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
nie ma za co, popatrz tutaj, nie wklejałam stąd zdjęć bo spore są
http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/196246/
jak nie znajdziesz to zadzwoń do Rosarium, może jeszcze mają
http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/196246/
jak nie znajdziesz to zadzwoń do Rosarium, może jeszcze mają
Aniu! Piękne znajome mordki widzę w Twoim ogródku. cudo
pies i suczka, tak? czyli planujesz hodowlę?
my mamy dwie suczki, i już całkiem dojrzałe panie - 10 latki, ale wciąż duchowo młode, i naprawdę nikt by nie powiedział, że są aż tak dojrzałe. na pewno dłużej spią, ale energii i chęci do zabawy mają wciąż tyle samo.
w temacie ogródka - piękny angielski backyard! idealny do ćwiczenia: Homefront Design czy inne Garden Invaders a już naprawdę to uwielbiam programy Daarmuida: I want a garden.
może to łatwe i powinnaś zamówić? pewnie gorzej z budżetami (zawsze mnie rozbawia: rodzina Cork ma 12 tysięcy euro na swój ogródek. taaaaaaaaaaaaa............ ).
pozdrowienia! zajrzę częściej aby zobaczyć jak się zmienia
pies i suczka, tak? czyli planujesz hodowlę?
my mamy dwie suczki, i już całkiem dojrzałe panie - 10 latki, ale wciąż duchowo młode, i naprawdę nikt by nie powiedział, że są aż tak dojrzałe. na pewno dłużej spią, ale energii i chęci do zabawy mają wciąż tyle samo.
w temacie ogródka - piękny angielski backyard! idealny do ćwiczenia: Homefront Design czy inne Garden Invaders a już naprawdę to uwielbiam programy Daarmuida: I want a garden.
może to łatwe i powinnaś zamówić? pewnie gorzej z budżetami (zawsze mnie rozbawia: rodzina Cork ma 12 tysięcy euro na swój ogródek. taaaaaaaaaaaaa............ ).
pozdrowienia! zajrzę częściej aby zobaczyć jak się zmienia
Witam.Mona tak,mam pieska i suczkę Piesek ma 2 latka a suczka 9 miesięcy.Myślę o hodowlii ale to jeszcze z rok,półtora..zanim suczka dojrzeje..Moje też mają mnóstwo energii do zabawy..a większość ludzi myśli,że mopsy to leniuchy Chętnie zobaczę zdjęcia Twoich dwóch mordek
12 tysięcy euro na ogródek???? Chyba jakiś piętrowy by za te pieniądze wyszedł.. Tu raczej wszyscy sami w ogródkach pracują bo drogie te usługi..a najczęściej zostaje sama trawa..
Pozdrawiam Ania.
12 tysięcy euro na ogródek???? Chyba jakiś piętrowy by za te pieniądze wyszedł.. Tu raczej wszyscy sami w ogródkach pracują bo drogie te usługi..a najczęściej zostaje sama trawa..
Pozdrawiam Ania.