Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko teraz to mnie pocieszyłaś Trzymam więc swoje w wodzie i cierpliwie czekam na korzonki Bardzo dziękuję Ci za podpowiedź Ze szczepeczkami nie było problemu, nikt nie zwracał na to uwagi, więc można było rwać do woli Tylko ta mała torebka A tak marzyła mi się jeszcze szczepka filodendrona czerwonego i agloanemy, to moje marzenia. No i jeszcze skrzydłuś gigant, ale na niego to już chyba niezły wór byłby potrzebny
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu widzę ,że miałaś chwilkę na cykanie fotek. W zoo bylam 04.05 ale ani jednej fotki roślinek nie mam Dobrze ,że Tobie się udało. Grupa dzieciaków i robienie fotek nie idzie w parze a uszczknięcie czegokolwiek wcale nie wchodziło w rachubę.
Jak byłam to w hali wolnych lotów nie kwitł ani jeden hibek , u krokodyli były pojedyncze kwiaty.
Jak byłam to w hali wolnych lotów nie kwitł ani jeden hibek , u krokodyli były pojedyncze kwiaty.
- katarzyneczka
- 1000p
O tak........ jak wszystkie hibki się przyjmą to będzie się czym dzielić Trzymajcie więc kciuki
Agii ja też byłam z dzieciakami, dlatego tych fotek roślin jest tak mało Ale następnym razem się poprawię i obiecuje więcej A uszczknąć na szczęście się udało, inaczej nie opuściłabym tej hali W hali wolnych lotów hibki zaczynały akurat kwitnąć, u krokodyli kwiatów miały więcej. Może jak będę tam następnym razem to będą kwitły obficiej
Agii ja też byłam z dzieciakami, dlatego tych fotek roślin jest tak mało Ale następnym razem się poprawię i obiecuje więcej A uszczknąć na szczęście się udało, inaczej nie opuściłabym tej hali W hali wolnych lotów hibki zaczynały akurat kwitnąć, u krokodyli kwiatów miały więcej. Może jak będę tam następnym razem to będą kwitły obficiej
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
Oj Agnieszko to współczuję bardzo i nie dziwie się, że się nie udało Trzymaj więc kciuki za moje zdobycze
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
- katarzyneczka
- 1000p
Dzięki Agnieszko