Roślinki Ani cz.4
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
O ile gości Ślicznie dziękuję za tak miłe słowa i cieszę się że Wam też się podoba
Oj tak kawusia z rana to czysta przyjemność ale i też obiadki tam jadamy Winogron zastawia prawie całą altankę więc nikt nie zagląda co my tam robimy Lubię tam przesiadywać czasami to i nawet z książką w ręce Jednak takie coś to fajna rzecz a M chciał likwidować i postawić murowany
Oj tak kawusia z rana to czysta przyjemność ale i też obiadki tam jadamy Winogron zastawia prawie całą altankę więc nikt nie zagląda co my tam robimy Lubię tam przesiadywać czasami to i nawet z książką w ręce Jednak takie coś to fajna rzecz a M chciał likwidować i postawić murowany
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Murowany nie! Tak jest cudownie Pięknie Aniu mieszkasz - tyle kwiatów... super! Nie mogę się napatrzeć Aniu, a jak z konserwacją jest? Bo skoro rośnie na kracie winorośl, to trudniej odnowić altanę - jak sobie radzicie?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- Andziax007
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Tak szybko wyrosła wam dżungla? Ale super No, jeśli tylko po dachu, to w zasadzie faktycznie nie duży problem... hm. Będę miała co przemyśliwać i planować na najbliższe 2-3 tyg (Mój m się śmieje, że robię tak odległe "plany", ale jak tu się nie rozmarzać o takiej altance...
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Andziax007
- Kontakt:
Dominiko winogron od wiosny w jeden rok tak potrafi się rozrosnąć że ho....tu gdzie wiszą peralgonie to muszę brać gałązki na bok bo inaczej przód altanki zarósł by w nic Powiem Ci że ja też robię 'odległe' plany a potem jak przychodzi co do czego to nie wypalają
Asiu gdzie się nie spojrzy to stoi jakiś kwiatek To jest troszkę małe i aż się dziwię że tak to zagospodarowałam że w parę osób można tam siedzieć
Karolinko dziękuję Aż tak rewelacyjnie to nie wygląda....pasowałoby odmalować bo wygląda troszkę jak strupek
Asiu gdzie się nie spojrzy to stoi jakiś kwiatek To jest troszkę małe i aż się dziwię że tak to zagospodarowałam że w parę osób można tam siedzieć
Karolinko dziękuję Aż tak rewelacyjnie to nie wygląda....pasowałoby odmalować bo wygląda troszkę jak strupek
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak to właśnie czasem bywa z planami ...Mnie się marzy znowu altanka zarośnięta pnącymi rózami i winobluszczem . Jesienią przebarwia się na wspaniałe kolory ...Ale czy to kiedyś wypali to nie wiem...W sumie to pewnie bardziej praktyczny jest winogron ,bo można i pojeść przy okazji i jest z czego winko zrobić