Na leśnym balkonie cz.2
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Leśny Duch
- 1000p
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu jestem i ja. Trzymaj się mocno - ja wiem że to jest straszne że te biedne niewinne istoty tak cierpią. będę mieć w myślach Ciebie i Twojego pieska. życzę dużo psychicznej siły i nadziei.....
kwiaty piękne. marzę o monsterze, ale widzę że jest już zarezerwowana. w takim razie poczekam może kiedyś będziesz jeszcze chciała sprzedać sadzonki.
serdecznie pozdrawiam
kwiaty piękne. marzę o monsterze, ale widzę że jest już zarezerwowana. w takim razie poczekam może kiedyś będziesz jeszcze chciała sprzedać sadzonki.
serdecznie pozdrawiam
- Leśny Duch
- 1000p
Asiulo niestety nie mam monstety to była sadzonka kupiona dla mnie, jeszcze niedawno pokazywałam ja i sie bardzo cieszyłam.. nie wiem kiedy będę miała okazje kupić taką, jeśli w ogóle kiedyś będę taka widziała.
Dziewczyny coś pokręciłam z profilem chciałam zmienić avatarka ale mi się nowy nie wgrał wieczorem coś tam wstawię.
Jeśli chodzi o moje roślinki, to mój ulubiony storczyk (tego nie sprzedaję ze względu na b. duży sentyment, a wart sam w sobie nie jest wiele) wypuścił pierwszy u mnie pędzik - śmiało leci w górę.
Wszystkie listki fiołków od Narine mają korzonki, podobnie jak cudny listek cosmos legend II. Mała kliwia wypuszcza listki, kalanchoe dzwonkowe rośnie w siłę (może któraś z Was chce? też mogę sprzedać) drugie kalanchoe dzwonkowe pozrzucało mi sadzonki, nie mam co z nimi robić ;) Begonki i papirusik bardzo ładnie rosną, ocalały hibiskus też rośnie, wypuszcza listki (bardzo się cieszę, że się jednak zdecydował;)
Żabcia pytała o keiki - niektóre wypuszczają je, bo mają bardzo złe przejścia za sobą (2 kupione jako zalane) a inne, bo im dobre a akurat mają taką skłonność. Mam więc mieszankę;)
Dziewczyny coś pokręciłam z profilem chciałam zmienić avatarka ale mi się nowy nie wgrał wieczorem coś tam wstawię.
Jeśli chodzi o moje roślinki, to mój ulubiony storczyk (tego nie sprzedaję ze względu na b. duży sentyment, a wart sam w sobie nie jest wiele) wypuścił pierwszy u mnie pędzik - śmiało leci w górę.
Wszystkie listki fiołków od Narine mają korzonki, podobnie jak cudny listek cosmos legend II. Mała kliwia wypuszcza listki, kalanchoe dzwonkowe rośnie w siłę (może któraś z Was chce? też mogę sprzedać) drugie kalanchoe dzwonkowe pozrzucało mi sadzonki, nie mam co z nimi robić ;) Begonki i papirusik bardzo ładnie rosną, ocalały hibiskus też rośnie, wypuszcza listki (bardzo się cieszę, że się jednak zdecydował;)
Żabcia pytała o keiki - niektóre wypuszczają je, bo mają bardzo złe przejścia za sobą (2 kupione jako zalane) a inne, bo im dobre a akurat mają taką skłonność. Mam więc mieszankę;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
No dobra, ostatnio tylko narzekam i narzeka, a żadnych zdjęć roślinek nie pokazuję.
Jak wrócę od weterynarza, to zrobię zdjęcia i pokaże, jak się mają:)
Jak wrócę od weterynarza, to zrobię zdjęcia i pokaże, jak się mają:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też :> Mam nadzieję, że zastrzyki Mijce pomagają...?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Leśny Duch
- 1000p
No to z opóźnieniem, ale wstawiam:)
Zgredo w ogłoszeniach mam wątek i tam piszę o Mijce - na razie jest w porządku
a to mi zakwitł sukulent, który wygląda jak zielona różyczka;)
Zgredo w ogłoszeniach mam wątek i tam piszę o Mijce - na razie jest w porządku
a to mi zakwitł sukulent, który wygląda jak zielona różyczka;)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
- Leśny Duch
- 1000p