Kwiatki u Agnezji
- Agnezja
- 200p
- Od: 7 lis 2009, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Agnezji
No właśnie mi też tak zupełnie z nienacka, wpadła w oko i w tej sytuacji trudno było się oprzeć.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Cudna jest ja też na taką czekam
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Agnieszko jestem pod wrażeniem Twojej kolekcji hoj
Hoja obovata silver spot jest po prostu cudna pierwszy raz taką widzę.
Hoja obovata silver spot jest po prostu cudna pierwszy raz taką widzę.
- Agnezja
- 200p
O_o, ale wstyd, zniosło mnie na trzecią stronę, w dodatku Celinka się za mną stęskniła.
Generalnie to obowiązki mi się nawarstwiły, bo mój połówek wyjechał na trochę, a baba sama w domu niby da sobie radę, ale czasem trudno wszystko pogodzić ze sobą. Na szczęście jeszcze mam końcówkę urlopu do wykorzystania, więc w końcu się pojawiam.
Mam tylko nadzieję, że oglądanie samych hoi Was nie nuży, ale to one głównie królują w moim małym domku.
Pochwalę się nowościami:
calistophylla, która zaszokowała mnie wielkością liści:
Ma ok. 2 razy większe niż ta od Tosi, niestety nie znam jej własnego przyporządkowanego numerku, wygląda inaczej i o to chodzi.
cud nad cuda, lacunosa Royal Flush:
bella, trochę słabiutka i nie wiem czy się przyjmie, ale taką mam nadzieję:
Generalnie to obowiązki mi się nawarstwiły, bo mój połówek wyjechał na trochę, a baba sama w domu niby da sobie radę, ale czasem trudno wszystko pogodzić ze sobą. Na szczęście jeszcze mam końcówkę urlopu do wykorzystania, więc w końcu się pojawiam.
Mam tylko nadzieję, że oglądanie samych hoi Was nie nuży, ale to one głównie królują w moim małym domku.
Pochwalę się nowościami:
calistophylla, która zaszokowała mnie wielkością liści:
Ma ok. 2 razy większe niż ta od Tosi, niestety nie znam jej własnego przyporządkowanego numerku, wygląda inaczej i o to chodzi.
cud nad cuda, lacunosa Royal Flush:
bella, trochę słabiutka i nie wiem czy się przyjmie, ale taką mam nadzieję:
Ta ciapata jest najładniejsza A ciekawe jak one kwitną?Czy jest jakaś róznica w kwiatostanie?
-
- 500p
- Od: 2 sty 2010, o 21:11
Agnieszko
Masz bardzo rozbudowaną i rozrośniętą kolekcje hojek
Piekne
Piekne
- Michaeli
- 500p
- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też tak sądzęwiolcia pisze: Agnieszko
Piekne
Bardzo ładne odmiany!
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Trzeci raz piszę u Ciebie i nie chce mi dodać posta,
Piękne hojki pokazałaś dla pierwszej za wielkie liściorki, dla drugiej za cudne ciapki, dla trzeciej żeby się przyjęła i zdrowo rosła
Piękne hojki pokazałaś dla pierwszej za wielkie liściorki, dla drugiej za cudne ciapki, dla trzeciej żeby się przyjęła i zdrowo rosła
- Agnezja
- 200p
Dzięki dziewczyny za odwiedziny i miłe słowa, moje hojki to bardzo lubią.
Doti, jak najbardziej kwiatki różnią się i wyglądem i (nie wiem czy to nie najważniejsze) zapachem. Jedynie kwiaty różnych odmian lacunosy są do siebie mocno podobne, ale też nieco się różnią, np. jedna ma więcej fioletu, druga różu, zapach niby podobny, ale nie ten sam. Ja jestem tymi kwiatkami zachwycona i czekam, kiedy to moje maluchy nimi zaszaleją.
Doti, jak najbardziej kwiatki różnią się i wyglądem i (nie wiem czy to nie najważniejsze) zapachem. Jedynie kwiaty różnych odmian lacunosy są do siebie mocno podobne, ale też nieco się różnią, np. jedna ma więcej fioletu, druga różu, zapach niby podobny, ale nie ten sam. Ja jestem tymi kwiatkami zachwycona i czekam, kiedy to moje maluchy nimi zaszaleją.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Agnieszko ta pierwsza z tym gigantycznym liściem mnie urzekła jak Ci belcia padnie moja podrośnie na wiosnę to masz szczepkę bo moja na dworze i po oprysku wzięła się za siebie