Mój ogród - krzysztofjasik
Witaj Magda
Pozwiedzałem sobie Twoją działeczkę i musze przyznać, że porównania Ciebie do tytana są na miejscu. Ileż to pracy trzeba było włożyć i ile jeszcze przed Tobą. Ale efekty są i to naprawdę wspaniałe. Ile u Ciebie kwiatów, cała masa jak bym był w jakimś centrum ogrodniczym. Gratuluję Ci, a te pomysły z korzeniami i kawałkami konarów bardzo mi sie podobają, świetnie się to prezentuje.
Od dzisiaj będę Cię często odwiedzał, aby zobaczyć co tam u Ciebie sie zmieniło, bo zmienia się jak do tej pory bardzo szybko.
Pozdrawiam
Pozwiedzałem sobie Twoją działeczkę i musze przyznać, że porównania Ciebie do tytana są na miejscu. Ileż to pracy trzeba było włożyć i ile jeszcze przed Tobą. Ale efekty są i to naprawdę wspaniałe. Ile u Ciebie kwiatów, cała masa jak bym był w jakimś centrum ogrodniczym. Gratuluję Ci, a te pomysły z korzeniami i kawałkami konarów bardzo mi sie podobają, świetnie się to prezentuje.
Od dzisiaj będę Cię często odwiedzał, aby zobaczyć co tam u Ciebie sie zmieniło, bo zmienia się jak do tej pory bardzo szybko.
Pozdrawiam
- krzysztofjasik
- 100p
- Od: 22 lut 2007, o 12:41
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.Jeśli chodzi o pomoc moich córeczek(a konkretnie o podlewanie),to najchętniej robiłyby to cały dzień,absolutnie nie trzeba ich do tego namawiać.Najczęściej jednak ofiarą pada jakiś kwiatek w doniczce,na którego się uprą-i potrafia np.godzinę podlewać jedną doniczkę.Czasami skutki bywają opłakane......Ale oczywiście chwalę córcie i dziękuję za pomoc.Dzisiaj zrobiłam kilka aktualnych zdjęć,może uda mi się je jeszcze dzisiaj powklejać.Na razie biegnę "zasilić "kwiatki w donicach.
Pozdrawiam.Magda.
nic nie powiem,bo jest tak pięknie że słów brakuje...czary...magia Pozdrawiam!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- krzysztofjasik
- 100p
- krzysztofjasik
- 100p
A teraz pelargonia,kompozycja,len ozdobny(chyba),mech-akurat zakwitł ślicznymi malutkimi kwiatuszkami [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9e ... 9db1b.html][/Potrzebuję pomocy-nie potrafię nazwać dwóch pierwszych zdjęć,a dalej to róża,rododendron
Pozdrawiam.Magda.
- krzysztofjasik
- 100p