Działeczka Erazma i nie tylko ... 1 cz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiem tylko, że to świerk srebrzysty. Mam go już 23 lata. Nie miałem nigdy z nim kłopotów (choroby, szkodniki). Przez przycinanie świeżych odrostów jest bardzo gęsty.elmarek pisze:Świerk to arcydzieło a jaki to gatunek?
Zrobię zdjęcie „prawdziwym” aparatem to przekonasz się, że jest cały srebrny.wronek89 pisze:mnie ten swierk wygląda na całkiem zielony :P
Pozdrawiam Andrzej.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
Moje pomidorki w tunelu foliowym mają już spore owoce. Na liściach nie ma na razie żadnych plam wskazujących na infekcję grzybową. Teraz będę je już opryskiwał tylko mlekiem.
Żywopłot rośnie dość szybko i niedługo znów muszę go przycinać. Zdolnego mam kolegę rzeźbiarza? To ma być moja podobizna ...
Żywopłot rośnie dość szybko i niedługo znów muszę go przycinać. Zdolnego mam kolegę rzeźbiarza? To ma być moja podobizna ...
Pozdrawiam Andrzej.
- Admin_(do2007r.)
- ---
- Od: 19 maja 2005, o 14:30
- Kontakt:
Oczywiście najłatwiej 'możecie się dogadać" w podgrupach na PW lub na chacie jeśli chodzi o grilla czy spotkania.
Proponuję nie tracić czasu i spotykać się póki jest ciepło
Wy jako Forumowicze macie okazję nawiązać między Sobą bardzo ciekawe znajomości.
Ja mogę do Was dołączyć do spotkań, najwcześniej w końcu września: (w lipcu praktycznie mnie nie ma, wyjazd nad Bałtyk w jedną, od kilu lat tą samą, ulubioną miejscówkę a potem mam jakieś organizacyjne ważne sprawy, targi ogrodn. .itd., muszę dbać intensywnie do końca IX o business)
Proponuję nie tracić czasu i spotykać się póki jest ciepło
Wy jako Forumowicze macie okazję nawiązać między Sobą bardzo ciekawe znajomości.
Ja mogę do Was dołączyć do spotkań, najwcześniej w końcu września: (w lipcu praktycznie mnie nie ma, wyjazd nad Bałtyk w jedną, od kilu lat tą samą, ulubioną miejscówkę a potem mam jakieś organizacyjne ważne sprawy, targi ogrodn. .itd., muszę dbać intensywnie do końca IX o business)
---...== Admin ==...---
Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce.
http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce.
http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;