Ogród kajbara
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród kajbara
[quote="kajbar"]Witaj alizo miałam odpisać do ciebie w nocy ale niestety połączenie zostało przerwane.Takie są uroki mieszkania na wsi.Olu zaraz przyjdę na dobrą mocną kawkę, MojOgrod
Eeee tam takie drobiazgi jak zrywany internet...najwazniejsze że z przyroda jesteś na co dzień. Wysłałam Ci Haniu PW - przeczytaj proszę.
Eeee tam takie drobiazgi jak zrywany internet...najwazniejsze że z przyroda jesteś na co dzień. Wysłałam Ci Haniu PW - przeczytaj proszę.
Wpadłam i bardzo się mi tu spodobało. Piękny ogród ozdobny jak i użytkowy. Widzę tu dużo roślin, które lubię, dlatego miło upłynął mi tu czas.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Haniu, masz śliczny ogród,piękne nasadzenia i przestrzeń, której mi tak brakuje w moim ogródku w Gdyni.na pewno będę Twoim gościem jeszcze wiele razy....serdecznie pozdrawiam Sylwana
WITAJCIE
renim dziękuję za odwiedziny przyjdę w odwiedziny
dalekipot Sylwano również dziękuję odwiedzę cię
Krajanko Romualdo Witczak dziękuję za odwiedziny, chciałam zapytać w jakiej dzielnicy mieszkasz i gdzie masz działkę
Ja w piątek bieliłam drzewa w sadzie{trudno to nazwać sadem bo mam tylko 51szt.}
renim dziękuję za odwiedziny przyjdę w odwiedziny
dalekipot Sylwano również dziękuję odwiedzę cię
Krajanko Romualdo Witczak dziękuję za odwiedziny, chciałam zapytać w jakiej dzielnicy mieszkasz i gdzie masz działkę
Ja w piątek bieliłam drzewa w sadzie{trudno to nazwać sadem bo mam tylko 51szt.}
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Brawo Haniu . Twoje drzewka są dobrze zabezpieczone przed powstawaniem ran zgorzelowych, czego dodajesz do wapna ,żeby tak szybko nie spłukiwało się ; gliny , czy krowieńca? Kochana 51 drzewek to już fajny sadzik
Agatko123 Agnieszko do wapna dodałam trochę białej farby emulsyjnej,Ale dowiedziałam się zbyt póżno ,że ponoć bardzo dobrze jest dodać mąki żytniej {sprawdzone u znajomych-tajemnica} Ja to zrobię w następnym roku.
Kasia1972 moje drzewa owocowe nie wszystkie jeszcze owocują niektóre posadzone zostały dwa lata temu {orzechy włoskie,leszczyny,kilka brzoskwiń,nektaryn}a pozostałe już owocują.W ubiegłym roku miałam inwazję pędraków, zniszczyły truskawki .Szkoda ,że nie zrobiłam zdjęć ilość ich była zatrważająca .
Kasia1972 moje drzewa owocowe nie wszystkie jeszcze owocują niektóre posadzone zostały dwa lata temu {orzechy włoskie,leszczyny,kilka brzoskwiń,nektaryn}a pozostałe już owocują.W ubiegłym roku miałam inwazję pędraków, zniszczyły truskawki .Szkoda ,że nie zrobiłam zdjęć ilość ich była zatrważająca .
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
-
- Od: 14 gru 2010, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cieszę się, że Ci się u mnie podobało. Pozdrawiam Sylwana
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Haniu 51 drzew, to dla mnie prawdziwy Wielki Sad
Ojjj, będziesz mieć sporo owoców
Ojjj, będziesz mieć sporo owoców
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Haniu i ja jestem pod wrażeniem ilości drzewek Masz ich naprawdę bardzo dużo
- kasiatt
- 200p
- Od: 16 lut 2011, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu 51 drzewek owocowych ja mam na razie 2
Jesienią sadzone ale jak się przyjmą to w tym roku jesienią zakupię już więcej.
Najgorzej,że kupiłam czereśnie i przeczytałam,że ta odmiana nie jest zbyt smaczna ja tak lubię czeresienki.
Może polecasz jakieś odmiany drzew owocowych??? ze smacznymi owocami.
Jesienią sadzone ale jak się przyjmą to w tym roku jesienią zakupię już więcej.
Najgorzej,że kupiłam czereśnie i przeczytałam,że ta odmiana nie jest zbyt smaczna ja tak lubię czeresienki.
Może polecasz jakieś odmiany drzew owocowych??? ze smacznymi owocami.
Jestem z rewizytą! Ależ u ciebie pieknie. I Ty mówisz, że masz słabą ziemię? Jakoś nie wygląda na to. Piękne bujne zielsko. A zwierzaki to dopiero gospodarskie psy. Wylegują się na leżaczkach A 5 tys.m2 to jest dopiero pole Prędko nie powiesz, że nie masz gdzie sadzić.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Chodzę od rana po ogrodach i głośno zastanawiam się czy czas już ciąć wierzby,ale nikt nie chce mi odpowiedzieć?