Jakich roślin nie lubicie/jakie lubicie?

Nie wiesz gdzie rozpocząć przygodę z Naszym Forum ? Zacznij właśnie od tej sekcji !
ODPOWIEDZ
julia111
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 29 sie 2007, o 12:25

Post »

Nie lubię tuj i aksamitek ponieważ kojarzą mi się z cmentarzem. Bukszpanu, ponieważ jak dla mnie okropnie pachnie.
julia
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kiedyś nie lubiłam aksamitek, ale odkąd odkryłam, że są w czystych kolorach zółtym i pomarańczowym, a ostatnio zakupiłam w kolorze kremowym to je polubiłam, poza tym są niezawodne, natomiast zdecydowanie nie lubie nasturcji. Nie lubię i już.

Anu-La
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

anu-la pisze:..natomiast zdecydowanie nie lubie nasturcji. Nie lubię i już.

Anu-La
No, to pozdrawiam bratnią duszę ;:18
Grzegorz B

Post »

julia111 pisze:Nie lubię tuj i aksamitek ponieważ kojarzą mi się z cmentarzem. Bukszpanu, ponieważ jak dla mnie okropnie pachnie.
Oj, to masz przykre skojarzenia. Jeżeli tak stawiamy sprawę, to ja mam w ogródku cmentarz, na dodatek ostatnio wykopałem pod jabłonią spory dół i oczywiście pojawiły się pytania co to będzie, żartowałem że grobowiec dla mnie Teraz zastanawiam się czy to były żarty a może jakieś proroctwo :;230...

Bukszpan okropnie pachnie ;:88 . Muszę sprawdzić, bo jakoś do tej pory nie wywąchałem :wink:
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Tak Grzesiu nie żartuj :wink: Ja kiedys tak żartowałam i obróciło się przeciwko mnie :oops: :cry:

A rośliny lubię wszystkie z malym wyjątkiem. Nie lubietrzmieliny , podoba mi się , ale raczej nie widze jej u siebie.
No i możecie mnie zlinczowac nie lubię czysto czerwonych róż , mam bo babcia sie w nich kocha.Ale sama nigdy bym ich nie kupiła :oops:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Grzegorz B

Post »

barbarka pisze:Tak Grzesiu nie żartuj :wink: Ja kiedys tak żartowałam i obróciło się przeciwko mnie :oops: :cry: :
Basiu nie strasz, bo będę miał koszmary :roll:

barbarka pisze:A rośliny lubię wszystkie z malym wyjątkiem. Nie lubietrzmieliny , podoba mi się , ale raczej nie widzę jej u siebie.
No i możecie mnie zlinczowac nie lubię czysto czerwonych róż , mam bo babcia się w nich kocha.Ale sama nigdy bym ich nie kupiła :oops:
Basiu trzmieliny nie widzisz w Swoim ogrodzie, a ja ją bardzo lubię i mam kilka odmian a co do róż to czerwone ja też bym nie kupił, ale nie dlatego że ich nie lubię a dlatego że mam prawie wyłącznie czerwone, więcej mi nie trzeba :wink:
kosmidis1
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 7 sie 2007, o 12:04

Post »

anu-la pisze:natomiast zdecydowanie nie lubie nasturcji. Nie lubię i już.
Anu-La

No to tak jak ja. :D
julia111
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 29 sie 2007, o 12:25

Post »

Grzegorz B pisze:
julia111 pisze:Nie lubię tuj i aksamitek ponieważ kojarzą mi się z cmentarzem. Bukszpanu, ponieważ jak dla mnie okropnie pachnie.
Oj, to masz przykre skojarzenia. Jeżeli tak stawiamy sprawę, to ja mam w ogródku cmentarz, na dodatek ostatnio wykopałem pod jabłonią spory dół i oczywiście pojawiły się pytania co to będzie, żartowałem że grobowiec dla mnie Teraz zastanawiam się czy to były żarty a może jakieś proroctwo :;230...

Bukszpan okropnie pachnie ;:88 . Muszę sprawdzić, bo jakoś do tej pory nie wywąchałem :wink:
Mąż buduje gril ogrodowy z polnych kamieni i któregoś popołudnia przyszedł sąsiad i zapytał czy budujemy wychodek ;) tak że rózne mozna mieć skojarzenia.
Trzmielinę lubie i mam różne odmiany, a co do aksamitek to wszyscy mówią, że są niezawodne, a ja raz sie przemogłam i zakupiłam i zaraz jakieś robactwo się w nich zaplągło. Widać wyczuła, że za nią nie przepadam, więc z tujami nawet nie będę zaczynać ;)
julia
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

A ja nie przepadam za hibiskusem ale mam dwa fioletowy i biały z bordowym środkiem. mam chociaż nie lubię też świerk Conica bo za bardzo kształtny i wygląda sztucznie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ale przeróżne są gusta! Ja się zastanawiam jak można nie lubić nasturcji (ja uwielbiam), a zapach bukszpanu też bardzo lubię :wink:
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Karolinko - tu wyjaśniałam dlaczego .. :D

Amlos pisze:aha... jeszcze muszę dodać, że nie lubię nasturcji ! Dlaczego ?
Uprzedzenie z czasów dzieciństwa ; na mamusinych nasturcjach zawsze
ruszało się kłębowisko obrzydliwych (dla mnie :evil: ), tłustych, zielonych,
włochatych liszek...brrrrr
Grzegorz B

Post »

julia111 pisze: Mąż buduje gril ogrodowy z polnych kamieni i któregoś popołudnia przyszedł sąsiad i zapytał czy budujemy wychodek ;) tak że rózne mozna mieć skojarzenia.
To dobre :;230 , ale oczywiście jeżeli było w żarcie a jak po złości to :evil:
Grzegorz B

Post »

kryska pisze:A ja nie przepadam za hibiskusem ale mam dwa fioletowy i biały z bordowym środkiem. mam chociaż nie lubię też świerk Conica bo za bardzo kształtny i wygląda sztucznie.
Sądzę Krysiu, że jednak je troszkę lubisz skoro je posiadasz :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Supersekcja HOT. Wybrane, najciekawsze tematy Forum - START -”