Jakich roślin nie lubicie/jakie lubicie?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, to masz przykre skojarzenia. Jeżeli tak stawiamy sprawę, to ja mam w ogródku cmentarz, na dodatek ostatnio wykopałem pod jabłonią spory dół i oczywiście pojawiły się pytania co to będzie, żartowałem że grobowiec dla mnie Teraz zastanawiam się czy to były żarty a może jakieś proroctwo ...julia111 pisze:Nie lubię tuj i aksamitek ponieważ kojarzą mi się z cmentarzem. Bukszpanu, ponieważ jak dla mnie okropnie pachnie.
Bukszpan okropnie pachnie . Muszę sprawdzić, bo jakoś do tej pory nie wywąchałem
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak Grzesiu nie żartuj Ja kiedys tak żartowałam i obróciło się przeciwko mnie
A rośliny lubię wszystkie z malym wyjątkiem. Nie lubietrzmieliny , podoba mi się , ale raczej nie widze jej u siebie.
No i możecie mnie zlinczowac nie lubię czysto czerwonych róż , mam bo babcia sie w nich kocha.Ale sama nigdy bym ich nie kupiła
A rośliny lubię wszystkie z malym wyjątkiem. Nie lubietrzmieliny , podoba mi się , ale raczej nie widze jej u siebie.
No i możecie mnie zlinczowac nie lubię czysto czerwonych róż , mam bo babcia sie w nich kocha.Ale sama nigdy bym ich nie kupiła
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Basiu nie strasz, bo będę miał koszmarybarbarka pisze:Tak Grzesiu nie żartuj Ja kiedys tak żartowałam i obróciło się przeciwko mnie :
Basiu trzmieliny nie widzisz w Swoim ogrodzie, a ja ją bardzo lubię i mam kilka odmian a co do róż to czerwone ja też bym nie kupił, ale nie dlatego że ich nie lubię a dlatego że mam prawie wyłącznie czerwone, więcej mi nie trzebabarbarka pisze:A rośliny lubię wszystkie z malym wyjątkiem. Nie lubietrzmieliny , podoba mi się , ale raczej nie widzę jej u siebie.
No i możecie mnie zlinczowac nie lubię czysto czerwonych róż , mam bo babcia się w nich kocha.Ale sama nigdy bym ich nie kupiła
Mąż buduje gril ogrodowy z polnych kamieni i któregoś popołudnia przyszedł sąsiad i zapytał czy budujemy wychodek ;) tak że rózne mozna mieć skojarzenia.Grzegorz B pisze:Oj, to masz przykre skojarzenia. Jeżeli tak stawiamy sprawę, to ja mam w ogródku cmentarz, na dodatek ostatnio wykopałem pod jabłonią spory dół i oczywiście pojawiły się pytania co to będzie, żartowałem że grobowiec dla mnie Teraz zastanawiam się czy to były żarty a może jakieś proroctwo ...julia111 pisze:Nie lubię tuj i aksamitek ponieważ kojarzą mi się z cmentarzem. Bukszpanu, ponieważ jak dla mnie okropnie pachnie.
Bukszpan okropnie pachnie . Muszę sprawdzić, bo jakoś do tej pory nie wywąchałem
Trzmielinę lubie i mam różne odmiany, a co do aksamitek to wszyscy mówią, że są niezawodne, a ja raz sie przemogłam i zakupiłam i zaraz jakieś robactwo się w nich zaplągło. Widać wyczuła, że za nią nie przepadam, więc z tujami nawet nie będę zaczynać ;)
julia
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja nie przepadam za hibiskusem ale mam dwa fioletowy i biały z bordowym środkiem. mam chociaż nie lubię też świerk Conica bo za bardzo kształtny i wygląda sztucznie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.