Storczykowa Chatka III
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczykowa Chatka III
tak myślałam że od słońca nic mu nie będzie a z tym macaniem worków ... to jakbym siebie widziała wszystkie po kolei a ludzie patrzą i patrzą .... czasami nawet się dziwią czemu kupując stroczyka patrze mu w doniczkę na jego korzenie a nie na jego kwiaty
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Julitko, ja bardzo bym chciała basal keiki
Trzymam go jak napisałam wyżej na południowej stronie
Małgosiu, wszyscy mamy tutaj podobne skrzywienia
Dziś robiąc porządek w mojej storczykowej chemii coś mi przyszło do głowy czego nie rozumiem
Dlaczego jeden środek owadobójczy zabija np. przędziorki, a inny np. wełnowce, a na nas działają wszystkie szkodliwie. Wełnowiec opryskany Magusem żre nasze storczyki dalej ?
Trzymam go jak napisałam wyżej na południowej stronie
Małgosiu, wszyscy mamy tutaj podobne skrzywienia
Dziś robiąc porządek w mojej storczykowej chemii coś mi przyszło do głowy czego nie rozumiem
Dlaczego jeden środek owadobójczy zabija np. przędziorki, a inny np. wełnowce, a na nas działają wszystkie szkodliwie. Wełnowiec opryskany Magusem żre nasze storczyki dalej ?
Lucynko i tego Ci życzę - basal keiki
Widzisz ja jestem ślepa i nie zauważyłam , mam nadzieje, że mi wybaczysz ja swojego zabrałam ze strony południowej bo też coś takiego miałam a na północnej już jest ok właśnie przekwitł.
Rośnie mu już drugi pęd a korzenie to już nie wspomnę powyłaziły sobie, że niedługo będą leżeć na blacie i zamiast mnie będą robić śniadanko...............
Widzisz ja jestem ślepa i nie zauważyłam , mam nadzieje, że mi wybaczysz ja swojego zabrałam ze strony południowej bo też coś takiego miałam a na północnej już jest ok właśnie przekwitł.
Rośnie mu już drugi pęd a korzenie to już nie wspomnę powyłaziły sobie, że niedługo będą leżeć na blacie i zamiast mnie będą robić śniadanko...............
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Julitko, pokaż no zdjęcie tych pięknych korzeni U mnie są grzeczne, nie wychodzą tak jak u Was, czasem zastanawiam się dlaczego ?
Nie wytrzymałam i musiałam cyknąć zdjęcie Philadelphii, ale bez przestawiania tylko w miejscu gdzie stoi. Nie chcę już narażać się na stratę pączków
No i jeszcze dwa przy okazji pięknego na dworze
Nie wytrzymałam i musiałam cyknąć zdjęcie Philadelphii, ale bez przestawiania tylko w miejscu gdzie stoi. Nie chcę już narażać się na stratę pączków
No i jeszcze dwa przy okazji pięknego na dworze
- kinga_232
- 200p
- Od: 11 paź 2010, o 16:12
O matko, ale ta philadelphia ma pączków
Żółtaski śliczne
Żółtaski śliczne
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
- Kaja-gr
- 200p
- Od: 24 kwie 2010, o 01:00
- Kontakt:
O matko! ile pączków! Ekstra. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć ją w pelnym rozkwicie!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
Lucynko ta Philadelphia już wprawia w zachwyt, a co dopiero po otwarciu wszystkich kwiatów.
Szaleje ta Twoja Philadelfia , z niecierpliwością czekam na rozwinięcie pąków
- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
Piękne drzewko z tej Philadelfi
Żółtaski takie Dzisiaj mało go było, ale przynajmniej na parapecie go miałaś sporą dawkę.
Żółtaski takie Dzisiaj mało go było, ale przynajmniej na parapecie go miałaś sporą dawkę.
Pozdrawiam Tomek
No nie, muszę skomentować wyczyn Twojej Philadelphii... Czego jej dosypujesz? Popęd ma niesamowity :P
Pozdrawiam Agnieszka
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
ale pączusiów!!!!!! wow
Pozdrawiam Małgorzatka