Mój ogród - eleka
Witaj Eleka
Masz bardzo ładne te swoje kwiatuszki, przykuwają swoim pięknen uwagę. Powojniki cudne, ale skalniak również bardzo ładny, masz tam ciekawe roślinki. Oczywiście dla mnie najładniejsze są rojniki, są to takie małe cudeńka. Już niedługo również będę się mógł pochwalić kilkoma, na moim nowym skalniaczku.
Pozdrawiam serdecznie
Masz bardzo ładne te swoje kwiatuszki, przykuwają swoim pięknen uwagę. Powojniki cudne, ale skalniak również bardzo ładny, masz tam ciekawe roślinki. Oczywiście dla mnie najładniejsze są rojniki, są to takie małe cudeńka. Już niedługo również będę się mógł pochwalić kilkoma, na moim nowym skalniaczku.
Pozdrawiam serdecznie
Piękne i kolorowe roślinki,tylko dlaczego ja mam tak mało miejsca????
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Witaj Elu
Jak zwykle zachwycasz mnie swoimi cudnymi kwiatami. A te okryte kropelkami deszczu są bajeczne. Masz oko do robienia zdjęć, pięknie to uchwyciłaś. Widać, że jesteś wrażliwa na pięno przyrody.
Bardzo dziękuję za wspaniałomyślność z Twojej strony, ale akurat dzisiaj zakupiłem kilka roślinek do nowego skalniaka, a wśród nich czołowe miejsce zajmują rojniki. Jestem wdzięczny i podziwiam za otwartość i chęć dzielenia się swoimi małymi skarbami. Myślałem, że mało jest takich ludzi, ale dzisiaj jesteś już drugą osobą, która zaoferowała swoją pomoc. Naprawdę forum jest pełne osób, które są tak odmienne od większości którą znam. Jestem olśniony dobrocią jaka płynie z Naszego forum.
Oczywiście zapraszam Cię do mojego ogrodu, jutro lub za parę dni pokażę nowy skalniaczek.
Pozdrawiam serdecznie
Jak zwykle zachwycasz mnie swoimi cudnymi kwiatami. A te okryte kropelkami deszczu są bajeczne. Masz oko do robienia zdjęć, pięknie to uchwyciłaś. Widać, że jesteś wrażliwa na pięno przyrody.
Bardzo dziękuję za wspaniałomyślność z Twojej strony, ale akurat dzisiaj zakupiłem kilka roślinek do nowego skalniaka, a wśród nich czołowe miejsce zajmują rojniki. Jestem wdzięczny i podziwiam za otwartość i chęć dzielenia się swoimi małymi skarbami. Myślałem, że mało jest takich ludzi, ale dzisiaj jesteś już drugą osobą, która zaoferowała swoją pomoc. Naprawdę forum jest pełne osób, które są tak odmienne od większości którą znam. Jestem olśniony dobrocią jaka płynie z Naszego forum.
Oczywiście zapraszam Cię do mojego ogrodu, jutro lub za parę dni pokażę nowy skalniaczek.
Pozdrawiam serdecznie
- sebastian13
- 50p
- Od: 1 maja 2007, o 19:49
Piękna działeczka. Aż miło popatrzeć. Pozdrawiam - sebastian13.
Najkrótszą drogą do zdrowia jest droga do OGRODU!! Zapraszam serdecznie do mnie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5103
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5103
A teraz kilka fotek z dzisiaj.
dzwonki
D. Pożarskiego,ten to dopiero zaczyna, ale niedługo będzie miał burzę kwiatów
goździki
ostróżki, właśnie zaczynają
i znane Wszystkim peonie
A tutaj moje, dwie dorodne hosty
powojniki
przywrotnik, po deszczu szczególnie uroczy
weigela solo i w towarzystwie derenia
Pierwsze kwiaty żeleźniaka
Na dziś to już wszystko.Na razie wolniutko się rozwijają.Mam nadzieję, że jutro słonko zaświeci i wiele kwiatów się rozwinie.
dzwonki
D. Pożarskiego,ten to dopiero zaczyna, ale niedługo będzie miał burzę kwiatów
goździki
ostróżki, właśnie zaczynają
i znane Wszystkim peonie
A tutaj moje, dwie dorodne hosty
powojniki
przywrotnik, po deszczu szczególnie uroczy
weigela solo i w towarzystwie derenia
Pierwsze kwiaty żeleźniaka
Na dziś to już wszystko.Na razie wolniutko się rozwijają.Mam nadzieję, że jutro słonko zaświeci i wiele kwiatów się rozwinie.