Po malinowym chruśniaku 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po malinowym chruśniaku 2
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb0 ... 8bb60.html][/url Mówisz, masz! Biało, co? Tak trudno mi się oderwać od tego co za oknem Przecież ja w ogóle nie lubię białych kwiatów, co one tu robią?
No może nie to, że ich nie lubię ale staram się ich nie sadzić. Jak widzicie wychodzi mi całkiem nie źle
Witaj Iwonko w tym wątku faktycznie nie ma za dużo do oglądania ale przecież idzie wiosna i będzie lepiej.
Marzenko chłopaki to chyba już Ci jpomogą w ogrodzie?!
No może nie to, że ich nie lubię ale staram się ich nie sadzić. Jak widzicie wychodzi mi całkiem nie źle
Witaj Iwonko w tym wątku faktycznie nie ma za dużo do oglądania ale przecież idzie wiosna i będzie lepiej.
Marzenko chłopaki to chyba już Ci jpomogą w ogrodzie?!
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
Biało ,ale pięknie ..
Dziś w nocy po opadach śniegu ,ogród wyglądał bajecznie .W tym roku jeszcze mi nie przeszkadza biały kolor .
A czemuż to nie lubisz białych kwiatków Dobrze ,że one Ciebie lubią i to bardzo ,bo są śliczne .Chłopcy i pomoc zobaczymy na wiosnę
Liczę że biała seria to początek ....
Dziś w nocy po opadach śniegu ,ogród wyglądał bajecznie .W tym roku jeszcze mi nie przeszkadza biały kolor .
A czemuż to nie lubisz białych kwiatków Dobrze ,że one Ciebie lubią i to bardzo ,bo są śliczne .Chłopcy i pomoc zobaczymy na wiosnę
Liczę że biała seria to początek ....
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, myślałam, ze przez pomyłkę otworzył mi się inny wątek
Tyle białych piękności, a wiem, ze za nimi nie przepadasz Przecież biały to nie kolor
Co jest na pierwszej fotce?
Za oknem też biało. Sypie bez przerwy.
Jak tak dalej pójdzie słabo będzie z przejezdnością.
W okolicach Amalki już wąsko i zawiane
Tyle białych piękności, a wiem, ze za nimi nie przepadasz Przecież biały to nie kolor
Co jest na pierwszej fotce?
Za oknem też biało. Sypie bez przerwy.
Jak tak dalej pójdzie słabo będzie z przejezdnością.
W okolicach Amalki już wąsko i zawiane
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Na północy kraju - śnieg, na południu kraju - śnieg... a w centrum Polski śniegu jak na lekarstwo .
Pozdrawiam Hala
-
Witajcie
jesteście bardzo; miłe ,że nie mówicie - łeeeee znowu białe Na pierwszej fotce jest klematis bylinowy. Zanim zakwitnie ma bordowe liście a potem ten kolor trochę blednie.
Dzisiaj nie padało to mam nadzieję, że droga na Amalkę jest przejezdna i jutro w końcu uda nam się tam dojechac. Dzisiaj nareszcie sikorki znalazły swoje jedzonko. A już myślałam, że świetnie sobie radzą bez łaski. Kupiłam takie gotowe kulki i chyba z tydzień wisiały i ptaszki się nie zjawiały a dzisiaj było całe stadko.
jesteście bardzo; miłe ,że nie mówicie - łeeeee znowu białe Na pierwszej fotce jest klematis bylinowy. Zanim zakwitnie ma bordowe liście a potem ten kolor trochę blednie.
Dzisiaj nie padało to mam nadzieję, że droga na Amalkę jest przejezdna i jutro w końcu uda nam się tam dojechac. Dzisiaj nareszcie sikorki znalazły swoje jedzonko. A już myślałam, że świetnie sobie radzą bez łaski. Kupiłam takie gotowe kulki i chyba z tydzień wisiały i ptaszki się nie zjawiały a dzisiaj było całe stadko.
- swirogrodowy
- 100p
,a zdjęcia gdzie ? Podobno miały znikać od 1 marca ....
Izus pogrzeb Ty dobrze w swoim komputerku na pewno coś znajdziesz
Izus pogrzeb Ty dobrze w swoim komputerku na pewno coś znajdziesz
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza, no popatrz. A dla mnie białe najpiękniejsze I będę sadzić już tylko same białe
Prawie
Prawie
-
A wiesz, ze właśnie chciałam coś wstawić ale foto... znowu strajkuje a już było z miesiąc dobrze. Coś nie idzie tak jak szło i człowiek bezradny jak dziecko we mgle...
-
Wandziu, ja bardzo lubię białe, ale najlepiej u kogoś i jak widzisz u siebie czasem też. Jezówki, tulipany lubię chyba najbardziej, może dlatego, że one są takie bardziej ekrii [ecri ] -jak to się pisze? A może mi się coś zmienia na stare lata? kiedyś nie lubiłam zielonych kwiatów a teraz bym się dała pokroić za zieloną chryzantemkę[ jak bym była pewna , że u nas przezimuje!
- swirogrodowy
- 100p
No oki poczekam
Ja tam w lutym jestem na takim etapie ,że mnie się wszystkie bez wyjątku kolorki podobają , a potem ... potem nic się nie zmienia
Ale Iza masz rację, ja tez ostatnio coś bardziej łypię na te zielone
Ja tam w lutym jestem na takim etapie ,że mnie się wszystkie bez wyjątku kolorki podobają , a potem ... potem nic się nie zmienia
Ale Iza masz rację, ja tez ostatnio coś bardziej łypię na te zielone
-
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Iza, jakie piękne te zdjęcia.
Aż mi się cieplej na serduszku zrobiło od tego lata.
Aż mi się cieplej na serduszku zrobiło od tego lata.