Ja mam zainstalowany dodatek Fotosik Maganer i nie mam tego problemu.Ale ostatnio fotosik coś szwankuje....
Imer - Mój foto wątek...
- Tomek-Warszawa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Imer - Mój foto wątek...
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja z fotosikiem spróbowałem i od samego początku podziękowałem.
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
REMI Wątek ciekawy . Zdjęcia rewelacyjne. Ogladać Twoje zjęcia to tak jak być w danym mieście - super .
Pozdrawiam Ewula
- imer
- 1000p
- Kontakt:
Dziękuję Ewuś, ciesze się, że się podoba.
Kilka widoczków na Gdańsk z wieży Kościoła Mariackiego, wybaczcie że część trochę krzywych ale robione prawie "wisząc" 80m nad ziemią.
(Pierwsze już było pokazane kiedyś)
Kilka widoczków na Gdańsk z wieży Kościoła Mariackiego, wybaczcie że część trochę krzywych ale robione prawie "wisząc" 80m nad ziemią.
(Pierwsze już było pokazane kiedyś)
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Wow Remiku! Ale widoki! Na tej wieży to mnie jeszcze nie było i chyba nie będzie, bo ja mam lęk wysokości i bym umarła z przerażenia. Na pewno bym umarła
Ale popatrzeć na takie fotki - to sama radość! Patrząc z tej perspektywy - to nawet sporo zieleni na tym Głównym Mieście.
Ale popatrzeć na takie fotki - to sama radość! Patrząc z tej perspektywy - to nawet sporo zieleni na tym Głównym Mieście.
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Dlaczego ja nie widziałam Twojego drugiega wątku?
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
REMI Fotki z Gdańska cudne. Na takich z góry zdjęciach ukazuje sie całe piekno kamieniczek i sposób zabudowy miasta. Gdańsk jest piękny.
Pozdrawiam Ewula
- imer
- 1000p
- Kontakt:
Marysiu żałuj bo naprawdę widok jest piękny, a zdjęcia w całości nie oddają tego. Jednak jest to rzeczywiście wysoko i wdrapać się trzeba po schodach dosyć długo. A zieleni, szczególnie w lecie, jest sporo na Starym mieście.
Aniu - nie mam pojęcia , w podpisie cały czas mam swoje oba wątki
Ewa - też mi się Gdańsk podoba, podobnie jak Kraków i Wrocław
Aniu - nie mam pojęcia , w podpisie cały czas mam swoje oba wątki
Ewa - też mi się Gdańsk podoba, podobnie jak Kraków i Wrocław
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Remi wstrzeliłeś się w dychę z tym wątkiem
W Gdańsku byłam ostatnio chyba ze 20 lat temu , na Jarmarku Dominikańskim. W marzeniach mam kilka dni w Trójmieście no i oczywiście park w Oliwie i wysłuchanie koncertu organowego
Może wiosną ...
A teraz korci mnie, żeby otworzyć podobny wątek z Warszawą. Każdy, kto był ze szkolną wycieczką ( ja Katedrę w Oliwie widziałam będąc w 6 kl szkoły elementary ) coś tam pamięta - Łazienki, Zamek Królewski czy Wieżę Zygmunta III Wazy. Ale Warszawa, jak Gdańsk - zmienia się.
Problem jest w tym, że mam kompleksy warszawiaka, boję się, że nikt nie zajrzy myśląc, że zarozumiała warszawka
W Gdańsku byłam ostatnio chyba ze 20 lat temu , na Jarmarku Dominikańskim. W marzeniach mam kilka dni w Trójmieście no i oczywiście park w Oliwie i wysłuchanie koncertu organowego
Może wiosną ...
A teraz korci mnie, żeby otworzyć podobny wątek z Warszawą. Każdy, kto był ze szkolną wycieczką ( ja Katedrę w Oliwie widziałam będąc w 6 kl szkoły elementary ) coś tam pamięta - Łazienki, Zamek Królewski czy Wieżę Zygmunta III Wazy. Ale Warszawa, jak Gdańsk - zmienia się.
Problem jest w tym, że mam kompleksy warszawiaka, boję się, że nikt nie zajrzy myśląc, że zarozumiała warszawka
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
To moze goepodarz zrobi konkurs - wywoła miejscowość - kto był wrzuca foty
- imer
- 1000p
- Kontakt:
Mariolu w ciągu ostatnich 20 lat Gdańsk zmienił się bardzo (i wciąż się zmienia), także warto przyjechać i zobaczyć, moim zdaniem (jeśli chodzi o zwiedzanie) najlepiej w okresie przełom maj/czerwiec, tzw. sezon turystyczny zaczyna się w maju (do maja część "atrakcji: nie działa) a nie ma jeszcze takiego mnóstwa turystów jak w okresie wakacji. Oczywiście warto i na przełomie lipca/sierpnia, gdy jest Jarmark Dominikański (dla miejscowych to już żadna atrakcja).
A skoro wspomina o Oliwie to zanim się wybierzesz to zapraszam wszystkich na wirtualną wycieczkę po Katedrze TUTAJ
Natomiast TUTAJ - kilka moich zdjęć z oliwskiej palmiarni i parku. Nie wklejam ich w wątku bo sporo i w wyższej rozdzielczości.
A jeśli chodzi o Warszawę to ja osobiście jestem za tym abyś otworzyła wątek. Warszawę w miarę znam, mam tam rodzinkę i gdy byłem młodszy to bywałem dosyć często i chyba zwiedziłem większość "głównych" atrakcji.
A skoro wspomina o Oliwie to zanim się wybierzesz to zapraszam wszystkich na wirtualną wycieczkę po Katedrze TUTAJ
Natomiast TUTAJ - kilka moich zdjęć z oliwskiej palmiarni i parku. Nie wklejam ich w wątku bo sporo i w wyższej rozdzielczości.
A jeśli chodzi o Warszawę to ja osobiście jestem za tym abyś otworzyła wątek. Warszawę w miarę znam, mam tam rodzinkę i gdy byłem młodszy to bywałem dosyć często i chyba zwiedziłem większość "głównych" atrakcji.
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Remi,odbyłam "sentymentalną podróż" ,byłam na koncercie organowym w Oliwie,wiele,wiele,wiele i jeszcze.....lat temu..
Za możliwość zwiedzenia.....
Za możliwość zwiedzenia.....
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Zawstydzasz mnie Remi znajomością mojego miasta podczas gdy ja Twojego ...... hmmm
Ostatnio byłam w Gdyni na The Tall Ships Races 2009. Ale tylko właśnie w porcie oglądając te wszystkie przepiękne żaglowce. Obawiam się, że nie tylko dla miejscowych Jarmark Dominikański przestał być atrakcją
Jakoś tak od dobrych 20 lat "nie mogę się tam odnaleźć" - za dużo badziewia.
Ostatnio byłam w Gdyni na The Tall Ships Races 2009. Ale tylko właśnie w porcie oglądając te wszystkie przepiękne żaglowce. Obawiam się, że nie tylko dla miejscowych Jarmark Dominikański przestał być atrakcją
Jakoś tak od dobrych 20 lat "nie mogę się tam odnaleźć" - za dużo badziewia.