Rekreacja - Andzio
Witam i jak miło że mnie odwiedzacie!!!Zdjęcia jeszcze będą.Ten kawałek trawnika jest w tym roku zasiany i kurcze nie dobre robaki(pedraki,turkucie)miejscami go niszczą,co dosieję to zjadają Ale dam sobie z nimi radę ,tylko muszę poczekać częściowo do jesieni i wczesnej wiosny i wtedy ja znich będę się !Jeśli chodzi o zdjęcie ścieżki to zrobione jest od strony domku,furtki nie mam bo każdy jest u mnie mile widziany(prócz robali,i amatorów cudzego) Mam takie kwiatki jak widać,mi i moim najbliższym dają dużo radości i kochamy to miejsce!Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim jak zwykle dużooo !
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Andzio!! Ty odwiedzałeś moją działkę kilka razy wreszcie mnie udało się dotrzeć do ciebie. Jestem pod wrażeniem. Widać, że naprawdę kochasz to miejsce. Piękny masz ogród i widać że tworzony z uczuciem. Ja nie lubię takich żurnalowych ogrodów które często są projektowane i zakładane przez profesjonalne firmy ogrodnicze. U Ciebie w ogrodzie widać Twój indywidualizm i pasję tworzenia .Wszystko jest piękne ale najbardziej spodobała mi się niebiesko-żółta rabata koło altany. Widać że naprawdę kochasz te swoje "kochane robaczki" skoro stworzyłeś im takie cudne miejsce na ziemi. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twojego wspaniałego syna Sebastiana. Amba
Zamieszczam następne zdjątka z mojej działki. Malwy, dalie, róża i odwieczny wróg działki - Turkuć podjadek.
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
To by było na tyle wiejskich klimatów Ostatnie dwa zdjątka, żeby Was nie zanudzić. A o robalach napiszę w następnym poście.
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie