Zielonym do góry czyli ogrodowe szaleństwo Edzi
Re: Zielonym do góry czyli ogrodowe szaleństwo Edzi
Dzięki Dawidku
Milo,że wpadłeś, zapraszam częściej
Ja mam nadzieję, że zacznę to rozmnażać, bo duuużo potrzebuję
Milo,że wpadłeś, zapraszam częściej
Ja mam nadzieję, że zacznę to rozmnażać, bo duuużo potrzebuję
- kubasia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja poproszę tą w kropeczki
Nie ma sprawy. Kawałek Midnight rose jest Twoje
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I ja się zgłaszam Działka fajna, ale sama wiem, jak to jest jak się mieszka z dala... No i zdjęcia poprosimy... Dużo zdjęć
Witaj Aneczko
Pierwsze co zrobię to zakupię jeszcze jedną kartę do aparatu.. albo nie! dwie od razu zakupię
Troszkę mi się pokomplikowały sprawy, bo miałam w ten weekend być na działce ale nie wyjszło. Szykuję się w następny i mam sporo do sadzenia. W związku z tym będzie sporo do fotografowania
Ja Cię trzymam kobieto za słowo i zarezerwuj wieczór... e tam wieczór... całą noc na oglądanie zdjęć
Pierwsze co zrobię to zakupię jeszcze jedną kartę do aparatu.. albo nie! dwie od razu zakupię
Troszkę mi się pokomplikowały sprawy, bo miałam w ten weekend być na działce ale nie wyjszło. Szykuję się w następny i mam sporo do sadzenia. W związku z tym będzie sporo do fotografowania
Ja Cię trzymam kobieto za słowo i zarezerwuj wieczór... e tam wieczór... całą noc na oglądanie zdjęć
- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Edytko Wychodzi na to ,że jesteśmy weekendowymi sąsiadkami. Moja działką "jeziorna" też na Mazurach na razie zasadziłam las i myslę co dalej. W baaaardzo odległej przyszłości widzę tam swoje miejsce na ziemi ale jak będzie to zobaczymy. Będę podglądać bo etap "jeziorny" mamy podobny
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
Martusiu, witam Cię serdecznie
Jak widzisz mój wątek również w powijakach tak jak i działka. Cieszę się, że są takie osoby jak Ty, które dopiero zaczynaja. Ja również w dalekiej przyszłości widzę tam swoje miejsce na ziemi. Chciałabym szybko ale się nie da
Także sąsiadeczko zapraszam częściej
Jak widzisz mój wątek również w powijakach tak jak i działka. Cieszę się, że są takie osoby jak Ty, które dopiero zaczynaja. Ja również w dalekiej przyszłości widzę tam swoje miejsce na ziemi. Chciałabym szybko ale się nie da
Także sąsiadeczko zapraszam częściej
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Edytko kup jedną kartę o większej pojemności, bo ja bedą dwie to albo zapomnisz albo zawieruszysz
Oj tam oj tam. a tak naprawdę to powinnam mieć po jednej w każdej kieszeni znając moją bliską znajomość z panem Alzheimerem
Ale masz żurawkowe cuda! W przyszłym sezonie muszę sobie jakiś krzaczorek kupić do siebie!
Powiem Ci Igorku, że zakochałam się w tych żurawkach. Mam zamiar pozbierać trochę odmian.
Są piękne.
Są piękne.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ha, ja też mam żurawki !! Są u mamy na działce, chyba 6 odmian ale mam zamiar mieć więeeeecej
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
Monia, autentycznie stałam się ( i to w szybkim czasie) żurawkomaniaczką. Mam 8 odmian a będzie więcej.