Ogródek Robaczka cz. 7
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Kasiu, i taka prognoza to mi się podoba! Łatwiej będzie patrzeć na ten śnieg, co idzie, wiedząc, że to już ostatnie podrygi zimy Zatem mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie będziesz już nam mogła pokazać co się z tych pączków i kiełków wykluło
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dzień dobry
Poniedziałki bywają ciężkie, więc życzę wszystkim spokojnego dnia i pogody ducha, mimo ze do weekendu jeszcze daleko....dolewam kawy i zerkam za okno, ale słonka nie widać tylko śniegowe chmury... Od środy ma być chlodniej, ale to najpewniej ostatni mroźny tydzień tej zimy, więc musimy przetrwać
Pat, szczerze, to myślę, ze wszystkie prognozy ponad tydzień to wróżenie z fusów, bo zależy od zbyt wielu czynników. Tym bardziej uważam, że to nieodpowiedzialne straszyć ludzi mrozami za miesiąc! Bojkotuję TVN
Aniu, dziękuję! Louis Odier to prawdziwa gwiazda, choć mam ją dopiero pierwszy rok, bardzo ją polubiłam i liczę, ze w tym roku da pokaz
Małgosiu, pomyślimy Czytałam, ze planujesz kolejne trawki - wybrałaś już odmiany?
Malgoś, witaj! Obyś miała rację z tą wiosną, jak ustąpią mrozy i troszkę się ociepli, roslinki powinny ruszyć 'z kopyta' FL na pewno Cię zachwyci, to jedna z moich ulubienic
Miłego dnia kochani
Poniedziałki bywają ciężkie, więc życzę wszystkim spokojnego dnia i pogody ducha, mimo ze do weekendu jeszcze daleko....dolewam kawy i zerkam za okno, ale słonka nie widać tylko śniegowe chmury... Od środy ma być chlodniej, ale to najpewniej ostatni mroźny tydzień tej zimy, więc musimy przetrwać
Pat, szczerze, to myślę, ze wszystkie prognozy ponad tydzień to wróżenie z fusów, bo zależy od zbyt wielu czynników. Tym bardziej uważam, że to nieodpowiedzialne straszyć ludzi mrozami za miesiąc! Bojkotuję TVN
Aniu, dziękuję! Louis Odier to prawdziwa gwiazda, choć mam ją dopiero pierwszy rok, bardzo ją polubiłam i liczę, ze w tym roku da pokaz
Małgosiu, pomyślimy Czytałam, ze planujesz kolejne trawki - wybrałaś już odmiany?
Malgoś, witaj! Obyś miała rację z tą wiosną, jak ustąpią mrozy i troszkę się ociepli, roslinki powinny ruszyć 'z kopyta' FL na pewno Cię zachwyci, to jedna z moich ulubienic
Miłego dnia kochani
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
A ja nie chcę żadnej z Was wyróżniać U każdej ciekawych wiadomości nabywam , inspiracji także. Mam ją od zeszłego roku , kupiłem ją w dużej donicy , kwitnącą . Piękny krzew. Nie było problemu z przyjęciem , nie chorowała zimowanie jak wszystkie w tej zimy idealne.Nic tylko cieszyć się.Tadziu, miło mi, że mój awatarek Cię zainspirował Jesteś z niej zadowolony?
Ja nie aspiruję do różanej awangardy, palmę pierwszeństwa niosą inne forumki: Gloriadei, Majka411, Edulkot, Deirde, Vertigo, Safoya..nie chciałabym nikogo pominąć, więc zostawiam listę otwartą Dziękuję za odwiedziny, miłego wieczoru
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, kochana tym czarnym maluszkiem pod różyczką mnie rozbroiłaś . To był najlepszy chwyt marketingowy zastosowany dla tej róży
Koniecznie muszę zakupić kilka krzaków Nostalgie, bo jak patrzę na Twoje zdjęcia to po prostu wiem, że muszę ją mieć. Oczywiście żadnych róż miałam więcej nie kupować
Koniecznie muszę zakupić kilka krzaków Nostalgie, bo jak patrzę na Twoje zdjęcia to po prostu wiem, że muszę ją mieć. Oczywiście żadnych róż miałam więcej nie kupować
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opis czytałam i właśnie obrazek mnie zniechęcił-za pięknie wygląda, kiedy wiem, że u mnie znów będzie najzimniej Maruda we mnie ma się dobrze Karmi się prognozami pogody
- nena08
- Od: 8 lut 2012, o 10:06
Ciesze się bardzo, że trafiłam do Twojego ogrodu. Jestem tu chwilę, a już znalazłam, dwie kolejne róże, których poszukuję Cafe i Creme Caramel. Myślę, że mogłyby stonować pomarańczową rabatę. Ale to zostawiam na jesienne szaleństwa. Muszę zobaczyć co wyrośnie z tegorocznych zakupów.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Weekend nieuwagi i 8 stron
pamiętam ten Twój słodki bukiecik który wkleiłaś na otwarcie
Wracam do początku bo takie skondensowanie fotek bardzo mi dobrze robi z poniedziałku
(pierwsza kobea wysunęła pyszczek z krążka torfowego )
pamiętam ten Twój słodki bukiecik który wkleiłaś na otwarcie
Wracam do początku bo takie skondensowanie fotek bardzo mi dobrze robi z poniedziałku
(pierwsza kobea wysunęła pyszczek z krążka torfowego )
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Witaj Kasiu
Zeszłoroczna harówa na pewno się opłaciła, szybko pozarastają pergole i nowe rabaty. U ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach. Na Mazowszu cały czas zalega śnieg, a jutro ma dowalić kolejny, więc nie prędko zobaczymy czy coś się wykluwa spod ziemi, jedynie pączki na krzewach i drzewkach dają już po malutku znać, że idzie wiosenka
Zeszłoroczna harówa na pewno się opłaciła, szybko pozarastają pergole i nowe rabaty. U ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach. Na Mazowszu cały czas zalega śnieg, a jutro ma dowalić kolejny, więc nie prędko zobaczymy czy coś się wykluwa spod ziemi, jedynie pączki na krzewach i drzewkach dają już po malutku znać, że idzie wiosenka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja tam u siebie nie widzę nawet pączków na drzewach. Dowalić faktycznie miało u nas z niedzieli na poniedziałek, ale nie spadło ani grama śniegu. Takie to właśnie są te całe progozy
Kasiu, ja chciałam ci podziękować za zdjecia psianki w poprzednim wątku, bo zapomniałam tego zrobić. Roślina warta uwagi
Kasiu, ja chciałam ci podziękować za zdjecia psianki w poprzednim wątku, bo zapomniałam tego zrobić. Roślina warta uwagi
Dziękuję, za Twoje spostrzeżenia o różach. Bukiecik różany tak mnie ujął, że chciałabym sama skomponować taki ze swoich róż... Ale wiesz, że nie mam miejsca... Myślałam o wpleceniu jakieś różyczki na słoneczną rabatkę przed domem, ale musiałabym zrobić tam przemeblowanie. Dlatego pytałam o te NAJ U mnie widać noski tulipanków, ale muszę je z lupą oglądać
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja znalazłam już kilka kiełków tulipanowych, są czosnki, hiacynty tylko to ochłodzenie mnie martwi. Znów muszę okryć bukszpany i cyprysiki.
Kasiu mam pytanie odnośnie lobelii. Czy tu ją w sezonie przycinasz?
Pozdrawiam Małgorzata
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Kasiek dobry tak na szybko zaznacze sobie, zeby nie zgubic - nadrobie kiedy sie wyrobie