Ogródek Robaczka cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 7

Post »

Kasiu, i taka prognoza to mi się podoba! Łatwiej będzie patrzeć na ten śnieg, co idzie, wiedząc, że to już ostatnie podrygi zimy :wink: Zatem mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie będziesz już nam mogła pokazać co się z tych pączków i kiełków wykluło :wink:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dzień dobry :wit
Poniedziałki bywają ciężkie, więc życzę wszystkim spokojnego dnia i pogody ducha, mimo ze do weekendu jeszcze daleko....dolewam kawy i zerkam za okno, ale słonka nie widać tylko śniegowe chmury... ;:222 Od środy ma być chlodniej, ale to najpewniej ostatni mroźny tydzień tej zimy, więc musimy przetrwać ;:4

Pat, szczerze, to myślę, ze wszystkie prognozy ponad tydzień to wróżenie z fusów, bo zależy od zbyt wielu czynników. Tym bardziej uważam, że to nieodpowiedzialne straszyć ludzi mrozami za miesiąc! Bojkotuję TVN :twisted:
Aniu, dziękuję! Louis Odier to prawdziwa gwiazda, choć mam ją dopiero pierwszy rok, bardzo ją polubiłam i liczę, ze w tym roku da pokaz ;:333
Małgosiu, pomyślimy ;:168 Czytałam, ze planujesz kolejne trawki - wybrałaś już odmiany?
Malgoś, witaj! Obyś miała rację z tą wiosną, jak ustąpią mrozy i troszkę się ociepli, roslinki powinny ruszyć 'z kopyta' :uszy FL na pewno Cię zachwyci, to jedna z moich ulubienic ;:170

Miłego dnia kochani :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Tadziu, miło mi, że mój awatarek Cię zainspirował Jesteś z niej zadowolony?
Ja nie aspiruję do różanej awangardy, palmę pierwszeństwa niosą inne forumki: Gloriadei, Majka411, Edulkot, Deirde, Vertigo, Safoya..nie chciałabym nikogo pominąć, więc zostawiam listę otwartą Dziękuję za odwiedziny, miłego wieczoru
A ja nie chcę żadnej z Was wyróżniać ;:7 ;:7 U każdej ciekawych wiadomości nabywam , inspiracji także. ;:108 ;:215 Mam ją od zeszłego roku , kupiłem ją w dużej donicy , kwitnącą . Piękny krzew. ;:333 Nie było problemu z przyjęciem , nie chorowała zimowanie jak wszystkie w tej zimy idealne.Nic tylko cieszyć się. :tan :tan
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu, kochana tym czarnym maluszkiem pod różyczką mnie rozbroiłaś ;:167 . To był najlepszy chwyt marketingowy zastosowany dla tej róży :lol:
Koniecznie muszę zakupić kilka krzaków Nostalgie, bo jak patrzę na Twoje zdjęcia to po prostu wiem, że muszę ją mieć. Oczywiście żadnych róż miałam więcej nie kupować :roll: :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Opis czytałam i właśnie obrazek mnie zniechęcił-za pięknie wygląda, kiedy wiem, że u mnie znów będzie najzimniej :evil: Maruda we mnie ma się dobrze :wink: Karmi się prognozami pogody ;:306
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

Ciesze się bardzo, że trafiłam do Twojego ogrodu. Jestem tu chwilę, a już znalazłam, dwie kolejne róże, których poszukuję Cafe i Creme Caramel. Myślę, że mogłyby stonować pomarańczową rabatę. Ale to zostawiam na jesienne szaleństwa. Muszę zobaczyć co wyrośnie z tegorocznych zakupów.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Weekend nieuwagi i 8 stron ;:306
pamiętam ten Twój słodki bukiecik który wkleiłaś na otwarcie ;:167
Wracam do początku bo takie skondensowanie fotek bardzo mi dobrze robi z poniedziałku :uszy

(pierwsza kobea wysunęła pyszczek z krążka torfowego :tan )
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Witaj Kasiu :wit
Zeszłoroczna harówa na pewno się opłaciła, szybko pozarastają pergole i nowe rabaty. U ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach. Na Mazowszu cały czas zalega śnieg, a jutro ma dowalić kolejny, więc nie prędko zobaczymy czy coś się wykluwa spod ziemi, jedynie pączki na krzewach i drzewkach dają już po malutku znać, że idzie wiosenka :heja
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ja tam u siebie nie widzę nawet pączków na drzewach. Dowalić faktycznie miało u nas z niedzieli na poniedziałek, ale nie spadło ani grama śniegu. Takie to właśnie są te całe progozy :?
Kasiu, ja chciałam ci podziękować za zdjecia psianki w poprzednim wątku, bo zapomniałam tego zrobić. Roślina warta uwagi :D
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Dziękuję, za Twoje spostrzeżenia o różach. Bukiecik różany tak mnie ujął, że chciałabym sama skomponować taki ze swoich róż... Ale wiesz, że nie mam miejsca... Myślałam o wpleceniu jakieś różyczki na słoneczną rabatkę przed domem, ale musiałabym zrobić tam przemeblowanie. Dlatego pytałam o te NAJ :wink: U mnie widać noski tulipanków, ale muszę je z lupą oglądać :;230
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja znalazłam już kilka kiełków tulipanowych, są czosnki, hiacynty tylko to ochłodzenie mnie martwi. Znów muszę okryć bukszpany i cyprysiki.
MALGOS9
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 20 sty 2013, o 19:09

Post »

Kasiu mam pytanie odnośnie lobelii. Czy tu ją w sezonie przycinasz?
Pozdrawiam Małgorzata
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Kasiek dobry :wit tak na szybko zaznacze sobie, zeby nie zgubic - nadrobie kiedy sie wyrobie :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”