Storczyki Valdessy Kane :)
Re: Storczyki Valdessy Kane :)
witam się i ja w Twoim wątku
Cudne nowości, ale żółty jest moim faworytem
Cudne nowości, ale żółty jest moim faworytem
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cieszę się, że doceniacie walory żółtego Jest taki fajny, że co rusz się na niego gapię jak sroka w gnat
- valdessa_kane
- 500p
Doznałam dziś szoku ta żółta krówka jest bardziej lekko zielonkawa jak żółta... pierwszy raz zobaczyłam ją dziś w bdb świetle i tak oto ta zaskakująca prawda wyszła na jaw...
- valdessa_kane
- 500p
wpadłam się przywitać Kolekcja Ci się rozrasta w szalonym tempie Zdradź przepis jak się męża storczykozą zaraża ;) Mój zupełnie nie rozumie mojego odpału i patrzy podejrzliwie co znów wymyślę
A właśnie wymyśliłam jutrzejsze pilne zakupy w biedronce ;)
Ciekawa jestem co wyrośnie z niespodzianek
A Cambria mimo, że pędzik krótszy to zauroczyła mnie tym kwiatem kompletnie. Ja się już od jakiegoś czasu na Cambrie ślinię ale jeszcze się nie odważyłam. Tak samo jak na Paphiopedilium...
A właśnie wymyśliłam jutrzejsze pilne zakupy w biedronce ;)
Ciekawa jestem co wyrośnie z niespodzianek
A Cambria mimo, że pędzik krótszy to zauroczyła mnie tym kwiatem kompletnie. Ja się już od jakiegoś czasu na Cambrie ślinię ale jeszcze się nie odważyłam. Tak samo jak na Paphiopedilium...
- valdessa_kane
- 500p
Hej dziewczyny - dzięki
wiewi, nie umiem dać ci porady odnośnie męża - bo sama dopiero co odkryłam u niego tą przypadłość i nie musiałam wcale ręki do tego przykładać haha
Ale!! Informuję, że moje Dendrobium victoria-reginae postanowiło rozpocząć natychmiastową współpracę i ma już półtoracentymetrowe coś a że to moje jedyne dendrobium to nie wiem co, ale póki co wygląda jak listki
wiewi, nie umiem dać ci porady odnośnie męża - bo sama dopiero co odkryłam u niego tą przypadłość i nie musiałam wcale ręki do tego przykładać haha
Ale!! Informuję, że moje Dendrobium victoria-reginae postanowiło rozpocząć natychmiastową współpracę i ma już półtoracentymetrowe coś a że to moje jedyne dendrobium to nie wiem co, ale póki co wygląda jak listki
Wielkie gratulacje Valdesso ,bo Victoria Reginae nie jest latwym Dendrobium.Ja np.swoje zamordowalam .A kwiatki ma piekne wiec licze ,ze u Ciebie je obejrze
- valdessa_kane
- 500p
Ja też liczę, że obejrzę je u mnie
Możesz mi podpowiedzieć co zrobiłaś, że zamordowałaś swoje? Będę wtedy wiedziała czego nie robić
Możesz mi podpowiedzieć co zrobiłaś, że zamordowałaś swoje? Będę wtedy wiedziała czego nie robić
Sama nie wiem tak naprawde .Stalo na balkonie z innymi ,najpierw zaczelo keiki wypuszczac ,potem wszystko uschlo.Teraz do domu je przynioslam ,mysle ,ze juz nic z tego nie bedzie ,bo listki zasychaja i nic nie wypuszcza....
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To sliczny i bardzo zdrowy nowy przyrost gratulacje
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;