Weranda u Maji :) cz.3
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Asiulka kochana czy ta Fuksja to to co myślę??? od pewnej koleżanki ?
Przepiękna. Schowałaś je na zimę??? Jak Ci się podobała opieka nad nimi? zapewne pokochały Cię
Przepiękna. Schowałaś je na zimę??? Jak Ci się podobała opieka nad nimi? zapewne pokochały Cię
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Majeczko , nawet jak mieszaniec to co na pewno jest fajny .
Co do siania , to ja też nie mogę się już doczekać . Stojak przygotowany , skrzynie pozbijane , na wiosnę czekają . Zimno się robi , wiatry zaczynają hulać , dzień krótki . Pozostają marzenia o pięknej wiośnie .
Co do siania , to ja też nie mogę się już doczekać . Stojak przygotowany , skrzynie pozbijane , na wiosnę czekają . Zimno się robi , wiatry zaczynają hulać , dzień krótki . Pozostają marzenia o pięknej wiośnie .
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majeczko tak,tak to Twoja piękna fuksiajka
Wyrosły jak na drożdżach i do dzisiaj są na tarasie:))
Nie lubią i ciągle wymagały podlewania-są przepiękne te falbanki i kolorkiem zgrały sie w ogrodowymi
Wypatruję prognoz pogody i czekam jeszcze ze schowaniem-pieknie kwitną-to aktualne zdjęcie
Wyrosły jak na drożdżach i do dzisiaj są na tarasie:))
Nie lubią i ciągle wymagały podlewania-są przepiękne te falbanki i kolorkiem zgrały sie w ogrodowymi
Wypatruję prognoz pogody i czekam jeszcze ze schowaniem-pieknie kwitną-to aktualne zdjęcie
- maja79
Danusiu czekamy i się doczekamy jak co roku jakoś zleci,wczesne siania powodują ,że sreduszka bija mocniej
Asiu nie masz pojęcia jak się cieszę,pilnuj kochana i tak jak stoją wstaw do piwnicy,podlewaj co dwa tygodnie i usuwaj stopniowo suche listki potem w marcu przesadzanie i przycinanie korony
Asiu nie masz pojęcia jak się cieszę,pilnuj kochana i tak jak stoją wstaw do piwnicy,podlewaj co dwa tygodnie i usuwaj stopniowo suche listki potem w marcu przesadzanie i przycinanie korony
- asma
Dobrze Majeczko Czytałam,że przycina sie teraz ,ale zapewne mozna tak i tak:)
Kiedy pobrać wierzchołki na sadzonki?
Kiedy pobrać wierzchołki na sadzonki?
- maja79
Ja przesadzam i przycinam w marcu szczepki robimy w marcu i do lata, wtedy są młode i silne gotowe przetrwać zimę
Fuksje co Tobie Asiu przysłałam są tegoroczne i założę się,że nienagannie kwitły
Wiosną też zabiorę się za robienie drzewek Mam w tym roku sporo zamówień na Fuksje
ojoj ile mam pracy od wiosenki Mój M obiecał mi zrobić w kotłowni extra pokoik z wielkim oknem dla moich podopiecznych,sądzę ,że stamtąd nie wyjdę
Fuksje co Tobie Asiu przysłałam są tegoroczne i założę się,że nienagannie kwitły
Wiosną też zabiorę się za robienie drzewek Mam w tym roku sporo zamówień na Fuksje
ojoj ile mam pracy od wiosenki Mój M obiecał mi zrobić w kotłowni extra pokoik z wielkim oknem dla moich podopiecznych,sądzę ,że stamtąd nie wyjdę
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Majeczko, fajnie że jesteś z powrotem dużo zdrówka życzę
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majeczo, ta różowa cukierkowa cała to piękność ach tam one wszystkie śliczne
- maja79
Iwonko to Claudia jest taka delikatniutka i wdzięczna
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Delikatna, tak, piękna panienka, wiosną muszę sobie taką sprawić, bo zakochałam się w niej
- asma
Oj Majeczko... mogę się zapisać na ciupkę tego różowego cukiereczka ?
Powiedz proszę jak wyprowadzasz na drzewko?Też o tym czytałam i nabrałam apetytu
Jak uda mi się przezimować biało-czerwoną bez falbanek ,a będziesz chętna to chętnie wyslę
Powiedz proszę jak wyprowadzasz na drzewko?Też o tym czytałam i nabrałam apetytu
Jak uda mi się przezimować biało-czerwoną bez falbanek ,a będziesz chętna to chętnie wyslę
- maja79
Asiula nigdy nie przycinamy pędu głównego,przycinamy tylko pędy boczne,i oczywiście stworzyć trzeba jakieś oparcie,żeby prosto rosły
i tak sobie ładnie rośnie w górę,moje drzewko byłoby już dzisiaj piękne,ale niestety wiatr mi połamał
Nie poddaje sie i bardzo wczesna wiosna zabieram się za robotę szczerze to już nie mogę się doczekać
Jeśli ten cukiereczek Claudynka przeżyje zimę masz jak w banku ,a na biało czerwoną ,również się piszę
i tak sobie ładnie rośnie w górę,moje drzewko byłoby już dzisiaj piękne,ale niestety wiatr mi połamał
Nie poddaje sie i bardzo wczesna wiosna zabieram się za robotę szczerze to już nie mogę się doczekać
Jeśli ten cukiereczek Claudynka przeżyje zimę masz jak w banku ,a na biało czerwoną ,również się piszę