Ogródek AGNESS
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agnieszko ja także nie rozumiem, dlaczego tak rzadko pokazujesz taras.
Wysmakowane kompozycje naprawdę przyciągają wzrok Przy okazji mogłam sprawdzić, jak wykorzystałaś wilczomlecza
Wysmakowane kompozycje naprawdę przyciągają wzrok Przy okazji mogłam sprawdzić, jak wykorzystałaś wilczomlecza
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko i ja mam nadzieję, że już będzie stabilna pogoda..... że przestaniemy się smażyć U mnie wreszcie w nocy solidnie popadało..... po bardzo długim czasie suszy..... jestem zachwycona
Ciesze się bardzo, że już różyczki ruszają.... w ogródku teraz zdecydowanie mniej kolorków, przekwitły lilie, kończą liliowce.... różyczki świetnie się teraz wpasują
Milenko cieszę się , że jesteś
Beniu witaj
U mnie dziś nocą wreszcie popadało.... i to solidnie, po naprawdę długim okresie suszy.....a wczoraj podlewałam ponad 6 godzin
Nelu, podziwiam Cię bardzo, że nie dałaś różyczkom zakwitnąć..... ja po prostu nie potrafię Zawsze sobie obiecuje, że oberwę pierwsze pąki po sadzeniu.... ale jeszcze nigdy mi się to nie udało
Cierpliwość popłaca i Twoje różyczki teraz Cię oczarują swoją urodą
Na ostatniej fotce to chryzantemka..... koniecznie mszę ją przesadzić, bo rośnie za ogromnym krzakiem pysznogłówki..... nawet nie pamiętałam, że tam rośnie, dopiero po ścięciu pysznogłówki się objawiła, ale jest wyciągnięta do słoneczka....
Iwonko..... a bo jakoś tak się nie składało zawsze biegłam z aparatem do ogródka omijając taras..... teraz w razie jakichś drobnych zmian postaram się pokazywać
Cieszę się, że podoba Ci się ........ Wilczomleczem jestem oczarowana
Ciesze się bardzo, że już różyczki ruszają.... w ogródku teraz zdecydowanie mniej kolorków, przekwitły lilie, kończą liliowce.... różyczki świetnie się teraz wpasują
Milenko cieszę się , że jesteś
Beniu witaj
U mnie dziś nocą wreszcie popadało.... i to solidnie, po naprawdę długim okresie suszy.....a wczoraj podlewałam ponad 6 godzin
Nelu, podziwiam Cię bardzo, że nie dałaś różyczkom zakwitnąć..... ja po prostu nie potrafię Zawsze sobie obiecuje, że oberwę pierwsze pąki po sadzeniu.... ale jeszcze nigdy mi się to nie udało
Cierpliwość popłaca i Twoje różyczki teraz Cię oczarują swoją urodą
Na ostatniej fotce to chryzantemka..... koniecznie mszę ją przesadzić, bo rośnie za ogromnym krzakiem pysznogłówki..... nawet nie pamiętałam, że tam rośnie, dopiero po ścięciu pysznogłówki się objawiła, ale jest wyciągnięta do słoneczka....
Iwonko..... a bo jakoś tak się nie składało zawsze biegłam z aparatem do ogródka omijając taras..... teraz w razie jakichś drobnych zmian postaram się pokazywać
Cieszę się, że podoba Ci się ........ Wilczomleczem jestem oczarowana
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Przy tak pięknym ogrodzie ,to i taras musi być pierwsza klasa .
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś cieszę się że i do Ciebie w końcu dotarł deszcz
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie też pory roku wymieszały się zupełnie. Dobrze, że zima się w to wszystko nie wcina, bo gdyby jeszcze tak śnieg pokrył te kwiaty Zdjęcia perfekcyjne
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
No to miałaś farta Aguś - u mnie nadal ani kropli deszczu , dzisiaj nadal podlewanie ... Całokształt
-
- 100p
- Od: 19 lut 2010, o 12:25
Przepraszam, że się wtrąci laik ogrodowy, ale czy pierwsze zdjęcie jest aktualne? sasanka latem?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa Miło mi niezmiernie, że podoba Ci się
Aguś a jaka ja jestem szczęśliwa.... długo nie padało, ale był to cudowny rzęsisty deszczyk, który wlał trochę życia w roślinki
Mariolu dziękuję
To ze śniegiem to niestety ale wcale nie taka abstrakcja..... pamiętasz dwie ostatnie jesienie, jak śnieg pokrył kolorowe kwitnące kwiaty ??? Mam nadzieję, że w tym roku taka sytuacja już nie będzie miała miejsca....
Maryniu
Niesamowicie się ciesze z tego deszczu.... nie było go wiele, popadało krótko, ale solidnie..... dobre i to....jeśli znów niedługo się powtórzy to będzie cudownie.... mam nadzieję, ze deszczyk dotrze i do Ciebie....
Giniu zgadza się, właśnie teraz zakwitła sasaneczka
Justynko ja latarenki kupowałam przez allegro, jest też fajny sklepik z różnymi ogrodowymi cudeńkami, wrzucę Ci na PW i widziałam ostatnio śliczne, duże w Ikei
Ogrodowe obrazki z hortensjami w roli głównej.....
Aguś a jaka ja jestem szczęśliwa.... długo nie padało, ale był to cudowny rzęsisty deszczyk, który wlał trochę życia w roślinki
Mariolu dziękuję
To ze śniegiem to niestety ale wcale nie taka abstrakcja..... pamiętasz dwie ostatnie jesienie, jak śnieg pokrył kolorowe kwitnące kwiaty ??? Mam nadzieję, że w tym roku taka sytuacja już nie będzie miała miejsca....
Maryniu
Niesamowicie się ciesze z tego deszczu.... nie było go wiele, popadało krótko, ale solidnie..... dobre i to....jeśli znów niedługo się powtórzy to będzie cudownie.... mam nadzieję, ze deszczyk dotrze i do Ciebie....
Giniu zgadza się, właśnie teraz zakwitła sasaneczka
Justynko ja latarenki kupowałam przez allegro, jest też fajny sklepik z różnymi ogrodowymi cudeńkami, wrzucę Ci na PW i widziałam ostatnio śliczne, duże w Ikei
Ogrodowe obrazki z hortensjami w roli głównej.....
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Ok, to podrzuć
Hortensje pięknie Ci kwitną. Moja też zakwitła, a była ukorzeniana jako 10cm patyczek.
Hortensje pięknie Ci kwitną. Moja też zakwitła, a była ukorzeniana jako 10cm patyczek.
Pozdrawiam - Justyna
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Hortensje - moja miłość. Choć ogrodówki dalej u mnie nie kwitną
Pyszne zdjęcia
Pyszne zdjęcia
Aguś, widzę że dzisiaj obie stawiamy na hortensjowe impresje
Twoje są absolutnie wspaniałe. Wiem, że nie masz dużo miejsca w ogrodzie, ale uważam że warto oddać je właśnie hortensjom - cóż piękniej maluje późną część lata niż one?
Zachwycające widoki - dziękuję
Twoje są absolutnie wspaniałe. Wiem, że nie masz dużo miejsca w ogrodzie, ale uważam że warto oddać je właśnie hortensjom - cóż piękniej maluje późną część lata niż one?
Zachwycające widoki - dziękuję
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Aguniu jestem i ja, dopiero na 9 stronie ale wybaczysz na pewno
Urlop sprawił, ze mam spore zaległości ale nie może mnie zabraknąc w Twoim cudnym ogrodzie
Buźka!
Urlop sprawił, ze mam spore zaległości ale nie może mnie zabraknąc w Twoim cudnym ogrodzie
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain