Parapetówki i podłogówki ... aanula :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Już pokazuję 8) Chciałam od razu pokazać, ale fotosik miał wolne :wink:
Kilka stron wcześniej jest zdjęcie benjamina sprzed ciachania ... a teraz wygląda tak :twisted:

ObrazekObrazek

Wygląda strasznie ... prawda...? :roll: Straszydło a nie kwiatek... :shock: Ale zobaczymy jak będzie wyglądał jak zacznie puszczać nowe listki. Co prawda mam wątpliwości, że będzie dobrze wyglądał, ale raz kozie śmierć ...
Może zaczekajcie z cięciem swoich ... jak u mnie się uda to wtedy nie żal będzie ciąć następne :)
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Wcale nie wygląda tak źle. Ja pewnie przycięłabym go jeszcze bardziej.
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na zdjęciu wygląda troszkę lepiej niż w rzeczywistości ... na tle innych kwiatów nie widać jaki jest łysy :wink: Wierz mi Ewuniu, nie ma już na nim co więcej przyciąć ... :twisted: :wink:
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, faktycznie nie jest tak najgorzej, miejmy nadzieję, że się jakoś pobudzi do życia.
Jak udało Ci się wysłać zdjęcie, u mnie od rana pojawia się komunikat " ostrzeżenie"i żadne zdjęcie nie chce się załączyć.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

ewab123 pisze:Wcale nie wygląda tak źle. Ja pewnie przycięłabym go jeszcze bardziej.
Ja też :;230
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też mam taką nadzieję, że będzie mi rósł :) Wszystkie duże kwiatki poprzycinałam... jukę, dracenę ... i zrobiło się baaaardzo pusto w pokoju :( nigdy tak jeszcze nie miałam :wink: Pokój jest dość duży i dlatego muszę mieć wielgachne kwiaty ...

Guciu ... miałam tak samo z fotosikiem...:roll: ale spróbowałam wrzucić zdjęcia bezpośrednio na fotosik i stamtąd wstawiałam na Forum :D no i udało się :D :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kari pisze:
ewab123 pisze:Wcale nie wygląda tak źle. Ja pewnie przycięłabym go jeszcze bardziej.
Ja też :;230
Ej! Laski ... :P Golasa przecież z niego nie zrobię ... :lol: Musiałam zostawić parę listków ... ;:112
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

aanula pisze:Też mam taką nadzieję, że będzie mi rósł :) Wszystkie duże kwiatki poprzycinałam... jukę, dracenę ... i zrobiło się baaaardzo pusto w pokoju :( nigdy tak jeszcze nie miałam :wink: Pokój jest dość duży i dlatego muszę mieć wielgachne kwiaty ...

Guciu ... miałam tak samo z fotosikiem...:roll: ale spróbowałam wrzucić zdjęcia bezpośrednio na fotosik i stamtąd wstawiałam na Forum :D no i udało się :D :D
Aneczko, podszkol mnie jak to zrobić, nigdy tego nie robiłam?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wczoraj kupiłam dla przyjaciółki na imieniny kwiatuszek i oczywiście sobie też sprawiłam przyjemność ... :D

Skrzydłokwiat w prezencie Obrazek

a sobie :D Obrazek

Pani w kwiaciarni zapomniała nazwy tego kwiatuszka :roll: na pewno wiecie jak się nazywa ... :D Widziałam na forum go wiele razy, ale nie jestem pewna ... czy to Areca ... czy jakoś tak ... ?? :wink:

Do kwiatków dokupiłam jeszcze coś :D :roll: oczywiście jeden oddałam przyjaciółce a drugi zostawiłam sobie :D :D Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ja tez tak robię... Idę po prezent dla kogoś... kupuje kwiatki dwa różne (jeden z myślą o sobie) a bywa tak, że zostawiam sobie oba bo ciężko mi się z nimi rozstać i wtedy kupuje trzeci... :)
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Aniu :D pewnie bym tak samo zrobiła, ale tym razem świadomie kupiłam skrzydłokwiat dla koleżanki, bo wiedziałam ,że na pewno go oddam, bo mam u siebie taki :lol: Gdybym kupiła dwa, których nie mam to z pewnością oba zostały by w domu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ja jak ostatnio kupowałam fiołki dla teściowej na urodziny to specjalnie kupiłam takie które już miałam, bo inaczej by u mnie zostały na parapecie... :wink:
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54

Post »

Aniu to nie Areca tylko Chamaedorea elegans ;)
Dawid
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”