Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Już pokazuję 8) Chciałam od razu pokazać, ale fotosik miał wolne
Kilka stron wcześniej jest zdjęcie benjamina sprzed ciachania ... a teraz wygląda tak
Wygląda strasznie ... prawda...? Straszydło a nie kwiatek... Ale zobaczymy jak będzie wyglądał jak zacznie puszczać nowe listki. Co prawda mam wątpliwości, że będzie dobrze wyglądał, ale raz kozie śmierć ...
Może zaczekajcie z cięciem swoich ... jak u mnie się uda to wtedy nie żal będzie ciąć następne
Kilka stron wcześniej jest zdjęcie benjamina sprzed ciachania ... a teraz wygląda tak
Wygląda strasznie ... prawda...? Straszydło a nie kwiatek... Ale zobaczymy jak będzie wyglądał jak zacznie puszczać nowe listki. Co prawda mam wątpliwości, że będzie dobrze wyglądał, ale raz kozie śmierć ...
Może zaczekajcie z cięciem swoich ... jak u mnie się uda to wtedy nie żal będzie ciąć następne
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, faktycznie nie jest tak najgorzej, miejmy nadzieję, że się jakoś pobudzi do życia.
Jak udało Ci się wysłać zdjęcie, u mnie od rana pojawia się komunikat " ostrzeżenie"i żadne zdjęcie nie chce się załączyć.
Jak udało Ci się wysłać zdjęcie, u mnie od rana pojawia się komunikat " ostrzeżenie"i żadne zdjęcie nie chce się załączyć.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- aanula
Też mam taką nadzieję, że będzie mi rósł Wszystkie duże kwiatki poprzycinałam... jukę, dracenę ... i zrobiło się baaaardzo pusto w pokoju nigdy tak jeszcze nie miałam Pokój jest dość duży i dlatego muszę mieć wielgachne kwiaty ...
Guciu ... miałam tak samo z fotosikiem... ale spróbowałam wrzucić zdjęcia bezpośrednio na fotosik i stamtąd wstawiałam na Forum no i udało się
Guciu ... miałam tak samo z fotosikiem... ale spróbowałam wrzucić zdjęcia bezpośrednio na fotosik i stamtąd wstawiałam na Forum no i udało się
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko, podszkol mnie jak to zrobić, nigdy tego nie robiłam?aanula pisze:Też mam taką nadzieję, że będzie mi rósł Wszystkie duże kwiatki poprzycinałam... jukę, dracenę ... i zrobiło się baaaardzo pusto w pokoju nigdy tak jeszcze nie miałam Pokój jest dość duży i dlatego muszę mieć wielgachne kwiaty ...
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
Wczoraj kupiłam dla przyjaciółki na imieniny kwiatuszek i oczywiście sobie też sprawiłam przyjemność ...
Skrzydłokwiat w prezencie
a sobie
Pani w kwiaciarni zapomniała nazwy tego kwiatuszka na pewno wiecie jak się nazywa ... Widziałam na forum go wiele razy, ale nie jestem pewna ... czy to Areca ... czy jakoś tak ... ??
Do kwiatków dokupiłam jeszcze coś oczywiście jeden oddałam przyjaciółce a drugi zostawiłam sobie
Skrzydłokwiat w prezencie
a sobie
Pani w kwiaciarni zapomniała nazwy tego kwiatuszka na pewno wiecie jak się nazywa ... Widziałam na forum go wiele razy, ale nie jestem pewna ... czy to Areca ... czy jakoś tak ... ??
Do kwiatków dokupiłam jeszcze coś oczywiście jeden oddałam przyjaciółce a drugi zostawiłam sobie